Mám problém. Nevím jak mám získat friend code od nintendo WFC. A koukal jsem do fóra a tam jsem viděl, že to už někdo ví. Posím poraďte.
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |
anonym |
Mám problém. Nevím jak mám získat friend code od nintendo WFC. A koukal jsem do fóra a tam jsem viděl, že to už někdo ví. Posím poraďte.
[1] : A to jsi se nemhol zeptat tam?? -.-
anonym |
[2] Bery Umbreon: Ale já jsem to už nenašel, to bylo včera kdy jsem to viděl.
Zetsubou Billy |
[3] : Skus trochu hladat...naozaj nechapem preco si zalozil novy topic ak to tu uz je...
anonym |
Ale já chci postup.
[5] : Já bych toho chtěl, v tamtom tématu by ti určitě poradili...
MIA |
[6] Bery Umbreon: Mu dej link na tamto téma, nub...
[7] Goku: Nom, by chtělo vědět, jaký téma má na mysli :P
anonym |
[6] Bery Umbreon: Tam není postup.
[9] : Tak tam napiš...
anonym |
[10] Bery Umbreon: A nemůžu to napsat sem?
georgo |
mu to reknete ... jinak cely tema se odehrava o tom jak se ma zeptat tam ...
anoynm |
[12] georgo: Tak to se teda neodehrává. A víš to třeba ty?
OMG -.- FC dostaneš afaik při první návštěvě Wi-Fi (tzn. v pokécentru dole), s někým pokecej, dej Yes a bude to...teda alespoň myslím xDd
[14] FireAnne: Nom, díky... Jsem tady jednomu n00bovi chtěl pomoct, aby se na něj každou chvíli někdo nesesypal a ty mu to řekneš... Chjo xD
A btw. mám nový legendy, když budeš chtít do Dexu, dej vědět...
Zpráva byla změněna dne 28.07.2007 v 18:05:38
anonym |
Já už vím čím to je. Nemám Wi-Fi usb connector. Nevíte kde ho v česku sehnat na 100%, ale na internetu.
John Beak the Nearly Ultimate One |
[16] : GameHouse to má.
Jinak stačí libovolný WiFi adaptér, akorát ho asi budeš muset nakonfigurovat. Ale to není nic těžkýho udělat si vlastní access point :)
[17] John Beak: Hele, co takhle udělat nějakej turnaj přes Wi-Fi?? Pár lidiček to tady má...
[15] Bery Umbreon: No co, tohle už mi připadalo vážně padlý na hlavu.. xD
btw legendy, jo, ráda xD Ale až zítra asi :X
Jinak viz. John Beak, ale osobně dopořučuju USB connector, s Wi-fi routerama mám DOST špatný zkušenosti... -.- Ale to bude spíš tím, že mám haluz na rozbitý věci, nom... ^^;
[19] FireAnne: Nom, neřešme to... Až budeš chtít, dej vědět...
anonym |
[17] John Beak: Tam maj akorát rezervaci.
[21] Na originál kašli, je to moc drahý ^^;
anonym |
[22] Bery Umbreon: Ale já chci origoš(není to hra).
anonym |
[23] : A od kud to doporučuješ?
MIA |
[18] Bery Umbreon: Když ho naplánujete brzy, ale bude probíhat až tak v září, spíš říjnu a donutím se něco vytrénovat, tak se možná přidám...
[25] Goku: No, bych to spíš tipnul, že uděláme potom další ^^;
MIA |
[26] Bery Umbreon: Taky řešení... XD Jelikož mi totiž přijde M3 až tak nejdříve druhej tejden v Srpnu a až pak koupím NDS, tak než natrénuju alespoň 3 použitelný stovky, tak už možná bude 3. turnaj... XD
[27] Goku: Nom, já má zatím jen jednu stovku ^^' Takže buď v klidu
Turnaj bych bral, ale nejdřív musím dohrát Diamond. Jsem ochotnej pomoct vymyslet pavouka a rozpis zápasů, popř. pokud by to byla skupina, naskriptoval bych nějakou lehčí stránku s online administrací tak, abys mohl zadávat výsledky.
Hlavně prosím ne mocbrzo. Nejdřív potřebuju udělat pořádně Pokémony. Furt ještě křížím tu Sneasel ^^
Já hlavně ještě nemůžu sehnat Wifi, tak klid.
[30] madvorak: Tak budeme hrát bez tebe *evil grin*
Já stejně budu asi hrát víc na D/P NB. GB beru jenom tak okrajově.
[32] madvorak: D/P NB? To existuje?
Až bude... (prý se už pracuje)
Aqueon |
[28] Bery Umbreon: Buď v klidu já měl jen jednu stovku (teda level 97 :-D) za celej život no...
[35] D.aw.n: Mno, už mám dvě, třetí se chystá (Pak mám teda stovkovýho Jirachiho, jenže ten přiletěl z GTS, takže nevim, jestli je fakt trénovaej)
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |