tema mluvi za vse, barvicky jsou ruznorode od svetle barbie ruzove az po rude komunistickou, jako neni nakej projekt ale proste mi to prislo jako fakt zajimavy tema, tkaze se podelte!
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |
tema mluvi za vse, barvicky jsou ruznorode od svetle barbie ruzove az po rude komunistickou, jako neni nakej projekt ale proste mi to prislo jako fakt zajimavy tema, tkaze se podelte!
Today is the first day of the rest of our lives. |
Jak si tu barvu můžu zjistit? (:
gynekologickym zrcatkem!
gynekologickym zrcatkem!
tak ja zacnu, moje sliznice ma barvu vychazejiciho slunce! a co vase?
pravdepodobne vyvolam kontroverzni reakce ale...
up!
[z] |
Lmao. Nutno podotknout, že se dnes opravdu bavím ^_^
[4] ivaiva: Kde se dá sehnat?
nekde tady koluje, naposled si ho pujcoval kamahl tak to zkus urgovat primo u nej...
[z] |
Kdo ví, kam si s nim zalezl a co s ním dělá D:
jak rikam, to se ptej jeho... :)
Potřeboval bych k tomu zrcátku manuál. Ještě jsem pořád nějak nepochopil, kam se vlastně strká.
[z] |
[13] Kamahl: Věř mi nezkoušej to, ještě bych si ho rád půjčil >_>
MIA |
Nah... Jistě to nevím, bych musel vstát a jít k zrcadlu, ale řekl bych, že takovou tmavší růžovou, pokud se dobře pamatuju...
do nosohltanu, samozrejme. (kams myslel ty zvrhlikU?)
[16] ivaiva: A přes co se to tam strká? Skrz ucho to nefunguje. :-(
Zpráva byla změněna dne 09.08.2007 v 21:26:41
ruzovou az ruzovocervenou
ak tak pozeram, toto tema trochu zanedbavate, takze som specialne pre vas urobila tento diagramek zobrazujuce schema vsech dosiahnutalnych fareb nosohltanovej sliznice a okrem toho obsahujuce i prozatimni stav tohto uberzaujimaveho prieskumu - ktoryzto vsak ale este moze byt doplnen, pokial sem este niekto prispeje so svojou osobnou farbou sliznice.
zda se ze nahle nikdo nevi kde se vlastne onen povestny nosohltan nachazi a zacina se zdat, ze jeho skutecna poloha je jeste vetsim otaznikem nez poloha bodu g. takze pravdepodobne to vubec nnei ono, ale muj je tady:
libi se vam? me jo. a co ten vas?
Wreptile the Hero |
[22] ivaiva: Potratil jsem... leknutím
JELINEK :D |
omfg..... [22] inak ruzovu?
|
oranzova
nove aktualisovany stav diagramu!
opet trochu revidujeme...
[316kb na obrázek v nicku je opravdu hodně.] Yarly. |
Ségra co zas hulíš? :/
nekaz mi fun, prokaz ze ses z rodiny, a taky si neco peknyho zaloz! :) ciste pro inspiraci muze to bejt neco ve stylu 'akej farby mate po sesti hodinach nepretrzityho pareni maplestory'.
Flame Master |
medzi hranicou ruzovej a cervenej
Wreptile the Hero |
Já někde přibližně tam jako rizoto
JKL |
Oranžová vyzerá inak...
Přeju všem hnusnej den. Enjoy |
[31] ivaiva: Jinák já po sesti(omyl!Já tak hraju 10-11 hodin v kuse :P) hodinach nepretrzityho pareni maplestory mám rudou barvu ^^;
|
zuzova...
Zetsubou Billy |
lol a ja tu ranajkujem..... inak, uplne cervenu...
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |