...kamahlovi sa to URČITE bude páčiť...nom. Ale k téme:akej farby je váš penis?
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |
...kamahlovi sa to URČITE bude páčiť...nom. Ale k téme:akej farby je váš penis?
Roudy.3 |
JZS
Wreptile the Hero |
Rád bych odpověděl, ale ozval by se zase Paox...
[3] wreptile: Pája bude hodnej... ;(
Wreptile the Hero |
[4] Kamahl: řekni nejdříve ty, kamínku...
taakze vzhledem k tomu ze tohle tema se zatim prilis nerozjizdi, zkusime to trochu z druhe strany. takze viz diskuse v tematu farba trenyrek - jakou farbu byste tipovali ze ma pindik lisaka suka? ja osobne hlasuju pro oranzovou, ale nenechte se presprilis ovlivnovat...
[6] ivaiva: Já sem na chatu tipoval, že 2% (převážně mužské) pika-populace bude mít zelený penis. Nenechám se ovlivnit a tipuji zelenou...
[z] |
Tak minimálně Metagross ho má zeleného (my, co hrajeme MS víme).
[6] ivaiva: kakaová?
Today is the first day of the rest of our lives. |
[6] ivaiva: Asi průhlednej/neviditelnej? .)
MIA |
Hmmm, bych řekl, že růžovou... :3
penis-man |
...na farbe nezáleží...dôležitá je veľkosť...
MIA |
[11] : Ale ne, na velikosti nezáleží taky... Záleží na tom, jak s ním umíš zacházet...
JKL |
Zaujímavé, že topic "akej farby je vaša pokožka?" (alebo proste niečo s rasou) bolo zmazané, a toto nie je... A pritom sa jedna o rovnako rasovú záležitosť (ak nehľadíme na to, že sa ešte k tomu jedná o penis)...
MIA |
[13] JKL: Ale to jako vůbec. Barva penisu nemá s barvou pleti tolik společného... Ta barva pleti přímo vybízela k rasistickým komentářům, tadyto je jen nevhodné pro děti...
JKL |
[14] Goku: no, farba penisu má s farbou pleti spoločného dosť. O.o'
MIA |
[15] JKL: V konečném efektu ani ne, jelikož to stejně nikdo nebere vážně...
JKL |
Tak príjemnú zábavu...
MIA |
[17] JKL: Děkuji, tobě taky. :O
JELINEK :D |
Humusaci................
zda se, ze oproti veskerym ocekavanim se diskuse o farbe lisakova pindika u obecenstva netesi zdaleka takove pozornosti, jakou bychom ocekavali a jakou by si dozajista zaslouzila. takze asi vas zkusim trosku namotivovat a to tak ze vyhlasime soutez! :) takze vzhledem ktomu, ze lisak suk stale jeste elifa nevyrozumel v ohledu zahrnujici farbu jeho chlouby, my muzeme pokracovat v hlasovani. neni to super? takze nebudu tady stanovovat datum konce souteze protoze tento historicky okamzik predavam z moci mne sverene plne do rukou lisaka suka osobne, coz znamena ze si sam muze zvolit nejprihodnejsi chvili a tuto soutez ukoncit - pochopitelne tim ze prizna farbu a urci, kdo byl nejblize, coz bude take vitez. ale to samozrejme neni vsecko! jak uz to chodi, soutez se vyznacuje tim ze na stastne vyherce cekaji lakave ceny - a ty jsou jak uz jsem zminovala, lakave. taaakze....
1. misto - zcela autenticky (!) sadrovy odlitek lisakovy chlouby v zivotni velikosti (neco pro mistni umelecke duse)
2. misto - nafukovaci panna ve tvaru lisaka suka (neco pro mistni zoofily)
3. misto - vukovo uriznute ucho (aby se meli ti co nevyhrali prvni ci druhe misto komu sverit, protoze vsichni vime ze treti misto je pro luzry)
...jak videt ceny jsou to hodnotne a tak vam ted uz snad nic nebrani v tom venovat minutku sveho casu ve prospech teto skromne tipovaci souteze.
JKL |
[20] ivaiva: dúfam, že ako vyhlasujúci súťaže sa vzdávaš svojho práva súťažiť a preto tvoj tip "oranžová" je neplatný.
|
plesnive bilo-zelena, ale vzdavam se pripadneho oceneni ve prospech charity...
jkl vzhladom k tomu ze skutocnu farbu bohuzial zatial nikto nevie, vzdat sa svojich obcanskych prav na nez mam zo zakona narok pre mna tim padom postrada na vyznamu. a aku farbu tipujes ty, jkl?
Wreptile the Hero |
Šuk ho má nepochybně kefírově bílý s zelenými fleky -_-
[z] |
[24] wreptile: Kefír FTW.
No, když vás to tak zajímá...
Jak víte, nikdy jsem ho moc nepoužíval a tak když jednou Morx nešťastnou náhodou přišel o nos, nechal jsem mu ho transplantovat místo něj. Přeci jen, takto bude využitý víc a lépe.
A navíc většina vyznamných legendarních Pokemonů je bezpohlavní.
Samozřejmě byl tu problém s barvou, protože Kecleon jak je známo dokáže přizpůspobit barvu okolí nebo dokonce i zmizet .. a asi chápete že by nebylo dobré, kdyby z něj kromě jeho proužku byl vidět i tento jeho nos. No.. ale doktor Frankenstain, který operaci prováděl, tento problém nakonec vyřešil.
S ohledem na to byl nejblíže správné odpovědi PaulWay s odpovědí 'neviditelný, protože jednak by ho u mě nenašel a pak i Kecleon umí být neviditelný.
Další blízká odpověď je Gokuova - růžový, což je přirozená barva pokožky.
Spomínam na pokéDetstvo iba v dobrom :-) |
OMFG...
Farba môjho kára?
pri erekcii plné žil klobúk až do úplne silno ružovej farby a koža taká hnedočierná, skôr tmavej farby ... mám ho vždy pekne oholený a pripravený na boj :D
[6] ivaiva: Chudák VUK :D
XD tak tohleto je fakt něco, tak dlouho už sem se nenasmála!
Today is the first day of the rest of our lives. |
HAHA I WON! :D
inu skutocne je tomu tak. prvni misto tedy patri pajovi: timto mu gratuluji a predesilam, ze na cenu si bude muset jeste nejaky ten patek pockat - nicmene balicek sadry jsem expresne odeslala k vukovi domu (antonine asi te zklamu, ale doopravdy to znamena, ze tve obydli neni ani zpoloviny tak dobre utajeno jak ses vzdycky domnival), kteryzto laskave prislibil zhotoveni odlitku morxova.. ehm nosu, a jeho zaslani zpet ke mne domu. tento odlitek zde pote podstoupi darkove zabaleni a slavnostni odeslani k pajovi na ukrajinu. skulpturu doporucuji instalovat na hackovanou decku na parapet, ale na tyhle detaily je jeste prece jenom dost a dost casu.
nyni k druhemu mistu: k jeho ziskani z celeho srdce gratuluji gokuovi - nafukovaci lisak suk se vylozene nemuze dockat az se zabydli v malebnem podkrkonosi - a dodavam, ze by od tebe bylo neuveritelne galantni, kdybys nekdy pozval na prespani mistniho nejvetsiho milovnika zvirat, neboli nikoho jineho nez nejoblibenejsiho spravce chatu - elifa.
treti misto z ruznych duvodu zustane na stejnem miste jako dosud a to na vukove lebce: vcas upozornuji, ze pravne je vsecko dokonale osetreno a pokud se tedy nekdo mate chut soudit, nejenze si na vitezstvi muzete nechat zajit chut, ale navic si jeste zaplatite soudni vylohy. tak.
zaverem bych chtela vyjadrit ucast nad morxovym handicapem, o nemz mnozi z nas po celou dobu vubec netusili (ovsem mnohe se tim vysvetluje), a vzkazuji mu: morxi, jednou az budes velkej kluk, na tuto epizodku se koneckoncu zapomene a pak verim tomu, ze pak si nakonec prece jenom nekoho najdes!
zdravim vsechny lisakovy fanousky a preju hezky pokesny.
... |
a skutocne... ked sa pozriete viac zblizka, je ho opravdu videt... jaktoze si to doted jeste nikdo nevsiml?
Flame Master |
[33] Morx: Morx ktory sa hraje na buldoga...
Morx: No myslím že lépe vynikne tady:
|
[35] lisakVUK: Ten jsem nemohl najít ^^;. Chtěl jsem to dát k tomu jako "detajl" XD
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |