Jaký je váš oblíbený útok..?
Myslím graficky
Můj asi dragonrage
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |
霧の人形遣い |
Jaký je váš oblíbený útok..?
Myslím graficky
Můj asi dragonrage
nejsou to útoky ale tahy
proč všichni překládají move jako útok
EDIT: Každopádně mám vypnuté animace tahů ve hře, takže je nevidím... Ale v GSC se mi líbil Surf.
Zpráva byla změněna dne 09.04.2010 v 19:32:51
plendomilné kuličky pana kvidličky |
Asi všechny, protože už dvě generace mám vypnuté jejich zobrazení. Neskutečně to hře přidává na hrací době.
vulcanic |
a neni skoda se o ten pozitek pripravit???
[4] : Skvělý požitek. Stačí mi vidět každý útok jednou, po 2. odznaku většinou vypínám. Není na tom nic úžasného.
Kdyby je nechali rychlé jako v druhé generaci, měl bych je zaplé, ale oni je strašně zpomalili a prodloužili aby vypadaly "cool"
霧の人形遣い |
[5] Sanky: tak mě jde o to hru si užit´ ne ji dohrát během 10hodin
[6] Masquerain: Mě jde taky o to si hru užít. Kdybych si jí užít nechtěl, nehraju jí a neměl bych na HG už (mám ji ne déle než týden) nahráto >64 hodin.
Jenom si jí chci užít bez zbytečnýho protahování.
Zpráva byla změněna dne 09.04.2010 v 20:36:47
Ja si to ani neviem predstavit ze by som si to vypol...ja mam velmi rad Surf, Draco Meteor, Leaf storm, Hydro Cannon, Thunder, Hydropump...a podla mna v strvtej gen sa absolutne nepodaril Blizzard a Sollarbeam...je to hrozne...ale celkovo sa mi pacia utoky...
霧の人形遣い |
Já jí mám 2 dny a mám teprve 16hodin..
Ot: kde poprvé seženu masterball? Si takhle du a najednou narazím na raikoua a nemám ani pokeball.. :D
a taky co dělat po 7odznaku
[9] Masquerain:
- Masterball ti dá Elm po 8. stadionu.
- Po 7 odznaku ti zavolá Elm o obsazené Radio Tower.
[2] Sanky: Bude to tím, že "tahy" zní velmi zvláštně, nehledě na to, že jediný oficiálnější zdroj v češtině je seriál, kde se rozdělením moves vůbec nezabývali - například známý "hbitý útok" u Ashova Pikachu zastřešuje Quick Attack i Agility. Bohužel přesnou terminologii jsme tu, pokud vím, nikdy neřešili, nebo alespoň nevyřešili - i když návrhy označení jako "tahy" či "pohyby" jsem zaregistroval. Nebo se možná pletu a bylo to někde stanoveno...?
plendomilné kuličky pana kvidličky |
[6] Masquerain: Pro mě u PKMN nastává nejvíce zábavy potom, co je dohraju. Jinak po 9 dnech mám 76 hodin, už bych se potřeboval vyspat.
[1] Masquerain: Earthquake, ice beam
[11] Blue Charizard: Tahy zní dobře, jenom si na to musíš zvyknout.
Taky jsem tomu říkal dost dlouho "útoky" a někdy se přeřeknu, ale snažím se si zvyknout na tahy, protože je to mnohem přesnější označení.
Dabing neberu jako oficiální zdroj.
O stanovení nevím.
Jako malý jsem Tackle četl jako Tejkl. Trvalo mi dost dlouho než jsem si zvykl na Tekl. Teď už většinou řeknu tekl, ale někdy v kontextu starých GB her řeknu nechtěně tejkl :D
霧の人形遣い |
Já říkám takl... :D
霧の人形遣い |
[12] Hukne: si 9 dnu nespal? To já jsem ještě moc malý na tohle.. :D
[14] Sanky: Obávám se ale, že i kdyby se tu založila velká diskuse o tom, jak je správně nazývat, nebude už možné zabránit tomu, aby se tu označení "útok" objevovalo... I když samozřejmě mívám taky problémy, když mluvím o 'tazích' a - ač nerad - nejčastěji používám opis "zraňující útok" nebo podobné...
Každopádně výslovnost pokémonních útoků je jistě zajímavá součást čengliš. Třeba Tackle v čengliš taky obvykle vyslovuju [tekl], ale sloveso "tacklit" někdy i [taklit] :D
Ano s Tackle som mal aj ja problem...volakedy som totiz hovoril Teckl...to som mal co ja viem 9 rokov
[17] Blue Charizard: Samozřejmě, že se do toho lidi nesmí nutit. Jenom mi to příjde jako správnější termín a používám ho.
Sloveso tacklit jsem nikdy neslyšel. Jedině "použít tackle". Ale věřím že i to může vzniknout :D
[Rozměry obrázku nesmí přesahovat 200x150 bodů a velikost souboru 60k] |
Splash
DIALGA@n |
nej utok je prece spacial rend a surf
Ministerstvo zdraví varuje: Nejezte banány, sůl ničí zuby! |
Asi Flare Blitz.
Raichu11 |
Miluju Thunder a Thunderpunch!!! potom je taky celkem cool Surf a ještě blizzard!!! jinak se mi jich líbí hodně.. ale nebudu je tu všechny vypisovat :)
霧の人形遣い |
Sem se zrovna chtěl zeptat kde seženu ,,Thunder"
Raichu11 |
chyt si elektrického pokemona a měl by se to časem naučit:)
霧の人形遣い |
No mám ampharose lvl 36 ale či vědet kdy
JB copycat |
podle provedení roundhouse kick
Raichu11 |
to je divné. Vím že můj Ampharos thunder uměl. Ale zkus ho ještě trochu vytrénovat a uvidíš, že to dokáže :)
Enker |
sacred fire :D
[30] : Protože si ho to naučil přes TM, lvl upem se neučí, aspoň ne ve 4. gen.
Odie |
Zajímavý,že teď koukám na Serebii a tam se píše,že lvl upem se Ampharos naučí Thunder na levelu 68 :)
[34] : Tak si kup TMko.
[34] : Aha, přehlídl sem, gomen.
Anima |
AeroBlast a Surf
|
Surf u Raichu na XDčku (a myslím, že i Colloseum to mělo stejné)
moj je roar of time
Raichu11 |
ty... však ten muj ampharos se naučil thunder taky až kolem toho 60 levelu :)
Joe |
Splash and nothing happened
Dragon Claw, Perish Song...
ICQ: 617346033 SKYPE: jakub.veres1 PKMN HG FRIEND CODE: 1592-5850-1728 |
v pokemon crystal se mi hrozně líbý hyper beam a ice beam. v fire red psychic,a v platinum hydro pumpa.
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |