Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |
John Beak the Nearly Ultimate One |
1) Obrázek.
2) Divné barvené schéma Windows
3) Snaha jednoho nejmenovaného člena Pikachu.cz fóra zabít mnoho hodin času tvořením zcela zbytečného překladu nejmenované hry na Nintendo DS, která souvisí s tématem zmiňované stránky?
4) ???
5) Profit!
Boobies! Dancing whales! Norwegian black metal! This is sadomasochistic! :) |
Ukradená verze ukradených pokémonů přetvořených do češtiny a vydaných Microsoftem.. na emulátoru!
Screeny, do kterých někdo v Photoshopu či Gimpu dopsal pár řádků, no..
renzekuken |
dá se někde tahle hra v češtině stáhnout ??
[5] Gregorius:
Zpráva byla změněna dne 21.05.2010 v 14:49:12
Thraenuios |
da se to nikde ztahnout ? xD
Ona ta čeština do takovýchhle her je už dost nepodstatná. Každý zná zhruba kostru děje pokémonů a ta se nikdy nemění. Cíl stále stejný,staré otřepané fráze,to už každý zná. Navíc...už je jednodušší se vyznat v batohu s angličtinou,než s češtinou. Hrál jsem takhle Gold verzi v češtině a docela mě nepotěšilo,že místo starého dobrého "Potionu",tam byl jakýsi "lék" nebo cosi :D Takže stručně řečeno...pokémonní hra v češtině? Děkuji nechci :)
wrong topic :D
Zpráva byla změněna dne 21.05.2010 v 18:34:55
Asi tak. Dabing je z principu špatný nápad. Když už, tak v originálním znění s titulky.
Dabing neni dobry napad, spis anglicka predelavka hry, ktera ma uplne jine texty a je necim vtipna a poutava :)
Chytrý |
Já mám nápad Ash493 thief a pár dalších udělaj parodii platinumky v čéše a bude sranda xD
[13] : My s thiefem nehackujeme DS hry. Možná k tomu někdy dospějeme, ale teď jsme na GBA hrách.
[7] Sanky: Je tam napsáno Zkušenotí..chtělo by si to po sobě číst..
Say one thing for Logen Ninefingers... |
[12] Grovajl Mavee: You son of a submariner! You spoony bard!
Předělávání ROMek pomocí stažených nástrojů, které napsal někdo jiný, je fakt drsné hackování. To jste ale velký kluci.
[16] Eirríkr: Wheee predelavat FFVI me jeste nenapadlo, to by mohlo byt zajimave :D
plendomilné kuličky pana kvidličky |
OT: Je možné na VBA nastavit, aby se při zapínání her zobrazovalo to klasické GBA intro?
[19] Hukne: To vyžaduje BIOS, který není součástí VBA kvůli právům.
Say one thing for Logen Ninefingers... |
[18] Grovajl Mavee: That would be BLASPHEMY you son of a submariner!
[20] Sanky: kvůli právům? Emulace ukradené ROMky je snad legální?
[22] Laties: Obashuje snad VBA nějaké ukradené ROMky?
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |