Byť je hokej sport (a na sporty se zásadně nekoukám), i já fandím. Vyhrajeme?
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |
Kalalbert |
Byť je hokej sport (a na sporty se zásadně nekoukám), i já fandím. Vyhrajeme?
plendomilné kuličky pana kvidličky |
Jo, ale až včera jsem si všiml, že vůbes jakési MS probíhá.
vulcanic |
zrovna vedem 2 ku 0
vulcanic |
jooooo
Kalalbert |
Joooo, vyhráli jsme!!!!
Mrázek Ústředna |
gratulujem vám ku krásnemu zlatu!
ja som našim prestal fandiť už od zápasu s dánskom, ale to tu vyťahovať nebudem, na to sa ťažko spomína.
ešte raz, congratz.
John Beak the Nearly Ultimate One |
V případě výhry:
MY jsme vyhráli! :)
V případě prohry:
ONI to prohráli! :(
Takže jsme to vyhráli. Hurá.
Příště prosím Slovensko trochu výš, ať je to zajímavější.
[1] kalalbert: spravna odpoved je jo, ale to, ze jsme vyhrali nejaky hokej jsem se dozvedel az ted :)
Proud eejit |
[7] John Beak: Hehe, dobré vypíchnutí smutného 'někdyvlastenectví' ;)
ondrejdis |
nejlepší tam ta srážka těch třech rusů
[7] John Beak: Příští rok je MS na slovensku tak možná budou výš... jenom ať nespadnou do skupiny o záchranu O.o
Zpráva byla změněna dne 24.05.2010 v 08:46:58
|
Na slovenskou se na nějaké zápasy MS možná i přijedu podívat ;)
Mrázek Ústředna |
[12] Ash493: cha cha, našim nepomôže ani keby sa hralo u nich v byte, je to smutné ale je to tak:)
ss |
mě hokej nikdy nezajímal,ale vítězství mi udělalo radost
Kalalbert |
[15] : True, true....
Proud eejit |
[14] Knight Rider: Náhodou na Olympiádě byli dobří :)
Mrázek Ústředna |
[17] Zangoose Yena: no náhodou, tam boli no, ale taká zostava ako vtedy už pravdepodobne nikdy nezíde, takže je to jedno...
[18] Knight Rider: Na sestavě nemusí nutně záležet tolik, jak se zdá. Nejedna česká hvězda se letošního mistrovství neúčastnila a "papírově" jsme rozhodně neměli vítězný tým - to mnohem spíš ti Rusové...
Ruský tým byl možná složen z hvězd, ale nefungoval dohromady. Každý hrál na sebe.
Vyhráli jsme to proto, že náš tým fungoval jako tým. Důležitej byl silnej Vokoun vzadu a Jágr vepředu. Jágr ty kluky zaprvé namotivoval a zadruhý se od něj celou dobu učili.
Ten vzestup je evidentní - nejdřív jsme prohráli s (pod)průměrným Norskem, pak se Švýcary. Pak už jsme museli vyhrát všechno, ale to už ten tým fungoval. V semifinále se Švédy jsme měli trochu štěstí. Jako jediní jsme na mistrovství dokázali v powerplay něco změnit.
Ministerstvo zdraví varuje: Nejezte banány, sůl ničí zuby! |
jj, slovákům nic nepomůže, dokud se nebude hrát na PSPčku..
Boobies! Dancing whales! Norwegian black metal! This is sadomasochistic! :) |
[20] John Beak: To je právě zvláštní, obvykle Rusové fungují jako stroj no... Ale tak, štěstí stálo na naší straně. :)
Kalalbert |
[22] R.A.Y: Kdo mohl tušit, že po 4 vteřinách vyrazíme kupředu. A pokud strašlivě prohraješ na začátku něčeho velkého, v podvědomí se to drží stále.....
To je proto, že ty sebestředný idioti v Americe nepustěj hráče z celýho světa, který si tam jednostranně natahali (draft), reprezentovat svoji domovinu.
A jak bylo vidět na našich krajáncích, podobná nálada do nich nasákla a flákali se... Na druhou stranu to možná vlastně bylo dobře, protože kdyby tam jely vytěžované hvězdy, měli by míň energie, než tyhle kluci. A navíc se nám povedlo reprezentačně zaučit další grupu.
Rusům vypala většina hvězd v NHL včas, takže to stihli. Měli papírově nejsilnější tým a to se skoro ve všech zápasech taky potvrdilo.
Ruský tým funguje dobře, když se jim daří. Když jim to nejde, ztrácej morálku. To jsme mohli vidět bezvadně ve třetí třetině, kde místo očekávaného náporu faulovali a hráli 7 minut v oslabení.
... |
[24] se radej drz pokemonu, hokej nejde autistickym nerdum k pleti...
Kalalbert |
[25] : Drž hubu, jenom to, že je matfyzák neznamená, že se mu můžeš smát!
Edit: zpětně mi to vyzní jako urážka matfyzáků. Tak to není. Znám spoustu matfyzáků a nic proti nim nemám.
Zpráva byla změněna dne 25.05.2010 v 22:38:09
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |