U mňa to vždy bola trojka - Fallout, Fable, Might & Magic.
Ale postupom času sa dostával svet Warcraftu (nie MMORPG) čoraz viac do popredia až to skončilo tak, že Warcraft (resp. dota) je jediná hra, ktorú v pc práve v pc mám.
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |
U mňa to vždy bola trojka - Fallout, Fable, Might & Magic.
Ale postupom času sa dostával svet Warcraftu (nie MMORPG) čoraz viac do popredia až to skončilo tak, že Warcraft (resp. dota) je jediná hra, ktorú v pc práve v pc mám.
plendomilné kuličky pana kvidličky |
PC? V tom případě asi Mafie
KiLLeR_EL |
lineage 2 interlude alebo metin2
Mrázek Ústředna |
Mafie, jak už tady padlo.
Fanda811 |
[3] killer_EL: jo metin je docela dobrej ale tak po půl roce mě omrzel
ss |
[6] Gregorius: [4] Mrázek Ústředna: [5] Pericul: [2] Hukne:
MÁTE PRAVDU
Mafie.. ale je fakt, že i The Godfather mě dost nadchnul..
[z] |
ze starších asi mafie a ut, jinak mezi oblíbené patří gears of war, bioshock a da: origins
HoMaM II/III/V - jednoznačně nej hry ever
[Obrazek se nezobrazuje.] |
Diablo , Warcraft , Final Fantasy
offline: half-life 1 i 2, diablo 2, fallout 2, arcanum, abe's exodus, fish fillets :D
online: age of chivalry, lineage, battlefield bad company 2, leage of legends
Zpráva byla změněna dne 18.07.2010 v 22:04:47
KiLLeR_EL |
(14) Empe abe exodus ???? jake stare :D
JJ |
V poslední době to je hlavně Legue of legend.Taková free šířená DOTA a na to, že je to volně šiřitelný fakt skvělí.A druhá hra Mass effect podle mě to je prostě nej RPG od Biowaru.3. je Aliens vs predator ten novej.Tak dal sem od každýho žánru něco jinak by toho bylo víc:-).
[15] killer_EL: stejne jak HL 1, Fallout 2 nebo Fish Fillets..?
filipac11 |
nej je battle of the immortals
Prince of Persia : SoT, WW, Thrones
kytii |
aktualne asi mass effect seria...
inak vazne mafia? co je na mafii tak extra? neni pak gta hafo lepsi?
KiLLeR_EL |
mafia je dobra teraz vysla najnovsia je to peckaa
Shirubaa |
[20] tele: No, asi tak - Mafie a GTA vypadají na první pohled strašně podobně, nicméně v jakémkoliv hloubějším "zažrání" se uvidíš někdy nuance a někdy diametrální rozdíly - on se hlavně svět Mafie chová mnohem "reálněji" a má to i silnější příběh. Navíc ten originální český dabing je taky fajn. Každopdáně obě ty hry stojí za to si zahrát, protože jsou to skvělé kousky.
Kalalbert |
Oblivion. Jednoznačně nejlepší offline rpg vůbec.
... |
[23] kalalbert: to si videl napisane na krabici v obchode?
ad paja: jasne, ja to hral, s tymi rozdielami co popisujes v zasade suhlasim, akurat si nie som isty, v com konkretne vidis nuance a v com diametralni rozdily, nicmene mna spis zajimalo, v cem je mafia tak unikatni nebo prevratna nebo cokoliv, me prijde spis jako takovy mod do gta s vetsim durazem na realismus a rozpravanie pribehu (za cenu linearity a obmedzenia vedlajsich moznosti)...
Shirubaa |
[24] : Tak třeba takové ty věci, za co všecko tě začne otravovat policie? V Mafii stačí i překročit max. povolenou rychlost. A diametrální rozdíl je imho to vyprávění a podání příběhu; ohledně postranních možností - těch ani GTA 3 moc nemělo, ne? Každopádně, pro spoustu lidí je to unikát, protože jsou patrioti. Já to beru jen jako jednu z kvalitních her. :)
A ještě - Mafie má mnohem "živější" a větší město než např. ta GTA3, se kterou to vyšlo cca stejně.
Zpráva byla změněna dne 22.07.2010 v 09:27:18
KiLLeR_EL |
(24)anonym si zabil xD
SEVIPER |
Colin Mcrae Rally 2005,F1,Všechny Moorhuhn
SEVIPER |
jo a ještě Heroes of might and magic 5
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |