Co mám udělat, aby se mi ve vodním Gymu objevili trenéři. Nikdo tam není.
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |
Fabri |
Co mám udělat, aby se mi ve vodním Gymu objevili trenéři. Nikdo tam není.
Bohužel , Američani tam hodili atomovou bombu
[2] Vtáček Odted Pravdomluvec: lol :D a ja ze tam prisiel Justin Bieber a setci odtial zdrhli radsej :D
[3] DarkSten: i to je možná varianta
Musíš porazit Daisy, nebo která sestra je tam někde kolem.
N00B |
Daisy ? Není to ta slečna co znásilnovala deti ?
[1] : Nejdřív musíš porazit Misty (jakmile ji šlohneš kolo, tak se vrátíš a vyzveš ji). Pak bys měl porazit Daisy (ve městě vpravo), a pak by se měli objevit trenéři na stadionu. Dneska jsem to kvůli tomu začal hrát od znova :/
Mystrmario |
Porsím lidi ja to posztě nidke nemužu najít ke stažení...nemužete my poslat odkaz? pěkne prosím.
Fabri |
Umě to byla nejspíš chyba špatně nastaveného emulátoru, už to jde normálně
[10] : A cos přenastavil?
Rýchlost Vibratoru na adaptér !
Nemo |
[12] Vtáček Odted Pravdomluvec: táhni
[13] Lenny: fail
Tomasek |
Lidi nechci se ptat jako vůl ae co je to za hru a příběh :-)
Díky za odpovědi
[15] Toamasek: hra - hack - príbeh - anime
[15] Toamasek: Vesměs to samý, co FR, akorát, že začínáš s Pikachu, sem tam se setkáš s dějem z anime, získáš Charmandra, Bulbasaura a Squirtla..atd
Zpráva byla změněna dne 04.03.2011 v 17:09:56
Nemo |
[14] Vtáček Odted Pravdomluvec: tvůj
[18] Lenny: Dekuju , nemusíš mi to privlastnovat , patrí to jenom tobe.
[19] Vtáček Odted Pravdomluvec: ne nepatri protoze jedinej failer jses ty tady vzdycky byls a vzdy budes protze jses zamindrakovanej postiženej chudák kterej nadava pres net protze vi ze na nej nikdo nemuze
[20] Quest: ty neco povídej. zas*aní anonym
[21] Vtáček Odted Pravdomluvec: Zavři zobák a běž pindovat jinam.
[22] Gregorius: Lebo co.
[23] Vtáček Odted Pravdomluvec: Nebo dostaneš ban, pak budeš zase dolejzat za modama, jak ses šíleně polepšil..a pořád dokola. Chápu, že taková mrzká a nízkointeligeční bytost jako ty asi nemá nějakou hrdost, ale hodila by se..
[24] Gregorius: a cos cekal ze to bude normalni clovek?
[25] Quest: tak naivní zase nejsem ;)
[26] Gregorius: coz je nahodou dobre.
Rey |
Prosim mam dotaz, vim ze v anime chytil Charmandera a Squirtla mezi Cerulean a Vermilion city, ale ja sem je tam nepotkal, budou az nekdy pak, nebo musim nekam zajit? Poradte pls thx
pjz masutta ^^ king god |
[24] Gregorius: Klidne nech dostanu mne je to jedno ^^
a ty furt neco meleš o iq co ? No bohužel ho moc nemáš co ?
[25] Quest: Normálni človek , tak pod tuto kategori ty rozhodne nepatríš.
[28] : Jediný normálni človek tady je anonym z komentu 28 , reší Pokémony protože je na Pokémon stránce.
[29] : jestli nevíš co slovo normalni a iq znamena tak by ses mel naucit poradne cist a koupit si encyklopedii co tahle slova obsahuje.
[28] : Jestli si to pamatuju, tak Charmander bude po cestě a Squirtle je tuším v takové skryté jeskyni na západ od cesty, která vede z Cerulean na jih.
Nemo |
[28] : Charmander je severně od Cerulanu
Zekrai |
[30] Quest: nevíš to akorát ty
Rey |
Nakonec sem je nasel oba sam, ale i tak diky za odpovedi. Btw nejaky navod na tu hru nekde neni? Kdyztak djete pls link
[34] : Na youtube je toho mraky. Stačí zadat Ash Quest
Rey |
Nevite, jestli existuje dalsi hra jako je Ash´s quest, tzn, ze jede podle anime, na svety Johto, Hoen nebo Sinnoh?
[36] : Johto Adventures, ale není zdaleka kompletní.
lol prave jsem chytil gyaradose lv.100
[38] Quest: Co s ním? Já si na nich raději naexpoval
[38] Quest: AR
[40] Vtáček Odted Pravdomluvec: Um... ne :)
[39] Gregorius: resetnul jsem hru mel jsem ho v parte a ti gyaradosove lv.100 me meli zabit a s tim mym gyaradosem by to bylo na dlouho
Rey |
Co mam delat, aby se mnou zapasila Lara Laramiova? Dival sem se na viedo na youtube a tam s nim bojovala hned, ale ja kolem ni muzu behat a nic
Fabri |
Kde se tam dá získat surf?
[44] : V Safari, je barák, kde je chlápek s počítači, ten by ti ho měl dát.
Fabri |
ok dík
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |