Slysel jsem ze by z napr. Saphiru slo poslat do Platiny nejaky pokemony (Pall park), je to pravda? Thx predem.. ;D
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |
Slysel jsem ze by z napr. Saphiru slo poslat do Platiny nejaky pokemony (Pall park), je to pravda? Thx predem.. ;D
Miju Miju ^^ |
[1] Cynter Himikara: ze Saphire do Platinum posílat jde. Musíš mít však 6 Pokémonú v boxu (SAPHIRE) a odomknutý migrate zonu v Platinum. Pak si mužeš Pokémony zmigrovat z 3 GEN do 4 GEN. Ale naspet ich už nepošleš
v boxu jako v pc nebo v parte? jo a kde je ta migracni zona a bude mit ten pkmn co sem tam poslal svuj hold item co mel? (sry za tolik otazek ale predem dik :)
[Obrazek se nezobrazuje.] |
[3] Cynter Himikara: musis ich mat v pc nesmiu ovladat utoky typu HM ,pal park najdes na route 221 a hej bude mat item ktory mu das v hre z ktorej migrujes ale mozes migrovat iba 6 pokemonov za jeden den na dlsich 6 si musis pockat 24 hodin :D. a este nezabudni pokial migrujes tak sa ti uz nedaju vratit naspat.
[4] savier8: Vela dakujem.. Snad to takhle pojde na Diamond.. :D
LOVE |
jj melo by to ist
[5] Cynter Himikara: Migrovanie ide na Pearl/Diamond/Platinum/Heart Gold a Soul Silver ale ma to jeden hacik musis mat rovnaku jazykovu verziu (napr. mas nemecky fire red a aanglicky Platinum tak ti migrovanie nepojde ale ked mas anglicky obe hry tak by malo byt jedno ci je to europska verzia alebo USA)
[7] savier8: dekuju.. skoda ze to de jen kdyz zkompletuju sinoh dex.. manapyho jen tak nesezenu.. :(
[8] Cynter Himikara: pokial hras platinum co predpokladam ze hej tak manaphiho ti ukuaze manazer v trophy gareden alebo ked kliknes na tu knihu tak to ho ukaze uz neviem presne jedon t tohoto
[7] savier8: Podle mě tento region block ve starších IV gen nebyl... dokonce podle mě ti pokémoni z jiných jazykových verzí jsou podstatou Matsuda method.
[9] savier8: nevies jestli to funguje aj na Diamond? (chtel sem koupit platinium, ale nemely proto se ptam na dia)
[10] Ash493: no ja mam nemecky leaft green a neslo mi s anglickou platinou ale s nemeckym diamondom hej tak neviem ale asi tam je ten region lock
[11] Cynter Himikara: ide aj na diamond ale kup si radsej paltinum trebas z dakeho E- shopu
[13] savier8: no.. ted uz ne.. koupil jsem Diamond a moc se mi nechce investovat do platiny.. ale jinak dik za odpovedi.. :)
a jeste jeden dotaz.. jak ziskam v diamond manapyho?
[15] Cynter Himikara: Manaphyho vajicko ziskas len v pokemon ranger po slpneni specialnej misie a to potom mozes poslat do D/P/Pt/HG/SS alebo by mal byt na HG a SS event a tam ho poslu ale este nevysiel a neviem ci bude aj pre diamond fungovat
Kimi to nana iro no niji koete |
[16] savier8: pokud se nepletu, ten event byl pro všechny hry 4. generace... nicméně jenom v japonsku a pochybuju o tom, že teď ještě budou eventy pro 4. generaci, když je venku pátá
[17] Buruu: no to som si nebol isty, ze ci je to pre vsetky hry 4. gen a dufam ze sa nevykaslu na tie eventy najviac ma stve ze arceus event nevysiel stale iba v obchodoch v usa, jp, australii
[17] Buruu: Imo jenom na D/P/Pt byl ten z původního Rangera a z Almie byl pak i na HG/SS.
[19] Ash493: jasně, ale v japonsku cca před půl rokem (?) jel ještě jeden manaphy event, normálně přes wifi :)
hele, nevite nekdo jestli de bojovat s diamondama a hearthgoldama?
btw, rad bych si s nekym dal pres nintendo wifi duel.. :)
[21] Cynter Himikara: jde
nevi tu nekdo kolik kroku potrebuju abych vyvinul munchlaxe, eeveeho nebo togepi? Vsude sem hledal a nic nenasel.. dik predem..
[23] Cynter Himikara: ich vyvoj nezavysi od krokov ale od stastia ja im trebas itemi , ktore prinasaju stastie , dopuj ich carbosom, ironon, proteinmi atd a snaz sa aby co najmenej umierali to ubera stastie a samozrejme vela subojov ale im daj Exp share.
[24] savier8: tak štěstí přidávají i kroky... i když tuším že i se soothe bell je jich potřeba přes pět tisíc
[25] Buruu: pet tisic je vpoho, vzpominam si ze na lucaria s soothe bell sem musel pres 15000.. :/
[26] Cynter Himikara: tak to mi tak možná jenom ujela jednička, protože jsem taky krokovala na rukaria :))
[27] Buruu: je to celkem nuda.. ale zase Lucario.. to aspon za to stoji.. :D
[28] Cynter Himikara: dá se u toho dělat spousta dalších věcí... třeba číst :) nebo líhnout vajíčka, když už člověk jezdí furt nahoru a dolu po cycling road jak blázen
Yeta,Kadlik |
Ahojky neviteod jaky casti nejnovejsi jsou prelozeny do cestiny pokemno diamant a perla sinnoh victors diky napiste mi odkaz
[30] Yeta: žádné zatím =D
[29] Buruu: a nebo jit do Ironworks (jak jsou tam ty vracecky), k sipce neco pritisknout a prilepit aby to samo jezdilo na jednu stranu-takze to bude chodit a vracet samo.. ^^ xD
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |