Ja momentalne pracuju na recepci coz je zatim ta nejhorsi prace co sem od stredni mel.
Ale aspon je to staly prijem penez s minimalnim rizikem vyhazovu.
Pokemony stale hraju ale prilezitostne, Driv to byla vetsi zabava.
Od zari jsem se skvelou holkou ktera narozdil od te minule ma rada anime a muzu s ni tedy sdilet vse co me bavi
coz je naprosto super pocit. A jsem za to velmi vdecny.
Jinak od brezna 2012 bydlim se skvelou kamaradkou a spolubydleni funguje skvele.
Jezdim hodne na otaku srazy a cony, uz tolik teda nechodim na hudebni koncerty.
Od dubna 2012 sem prestal pit alkohol a je to mnohem lepsi a kvalitnejsi zivot. I kdyz je spousta veci v zivote tezkych
tak alkohol nas od problemu jen vzdaluje. Dulezite je resit je.
Nemrzi me ze sem po maturite (2009) nesel na vysokou skolu, mrzi me ze sem neivestoval penize do jazykovych kurzu a kurzu kde by me naucili opravdu uzitecne veci kterymi se da zivit. Zivil sem se vzdy prodejem a ted jak sem jiz psal delam na recepci ale je to lepsi nez byt bez prace coz sem od stredni byl az minuly rok a pres brigady se moc zit neda. Je jich malo.
Po 6ti letech se budu vracet ke stolnimu pc. Notebooky me zklamali.
A celkove konzole sli dost do sracek. Je malo kvalitnich her a nebo sou roztrousene mezi platforny.
PSVita i 3DS ma stale malo kvalitnich her.
To sem mozna trochu az moc rozvedl :) no kazdopadne ted je mi 24.
A oproti casum kdy sem chodil do skoly a na tyhle stranky, se stal zivot komplikovanejsi
ale ve vysledku lepsi. Jen doufam ze budu mit brzy kreativnejsi praci. Na stredni by tohle byl job snu :)
Ale pro dospeleho cloveka je to ztrata casu za penize. :)