ovsem... jak rikam, on tak reagoval... duvody jsem uz taky uvedl - kdyz neco napises a ja ti reknu, ze je to blbost, je logicke, ze to zmazes? pokial si presvedceny o tom, ze je to v poradku? a tohle bych dalej uz opravdu nerozvadel, koniec koncov, aj tak mu to mazanie na nic nebolo...
pokracujeme:
16. maj roku pana 2007
4:33 pm - and I don't cry if I don't get my way
Další den. D:
Nejdříve však malá úvaha. Je zvláštní, jak se některé ženy dokážou změnit pouhým lusknutím prstu; jejich chování, názor ... cokoliv. Svádím to osobně na 'ženské problémy', jistě všichni víme, o co jde a tak to nemusím rozebírat. O co jde? Včera na mne Pája zapůsobila hodně naštvaným dojmem, když mne (podle mně neprávem) obvinila z organizování jejího života. Nicméně dnes ve škole se na mě velmi, ale opravdu velmi líbezně usmála a ještě hezčím způsobem řekla "Ahoj." Nedokážu ani popsat, jak optimisticky, skvěle naladěno to znělo. Zlepšilo mi to náladu, tu jsem měl ale zkaženou spíš kvůli nedostatku spánku, ona mě moc netrápí.
Pokud jde o dnešek, dostali jsme test z frániny, nedopadlo to moc dobře - dostatečně. Není divu, když jsem spoléhal na tahák a na to, co jsem se naučil před hidnou. Nicméně, na druhou stranu to zlepšilo celou hodinu, protože jsme nic moc nedělali, jen opravovali, a pak nám Kučerka vykládala zas nějaký ty její příhody. A taky jsme se bavili o focení ... což mi připomíná.
Dneska jsme se měli fotit. Domluvili jsme se s klukama, že si všichni vezmeme saka, bez kravat i bez kalhot. Tak trochu fór, řekl bych. Nicméně, co se nestalo. Jo, pršelo. Takže já se vláčel do školy se sakem a deštníkem, aby sako nezmoklo, a zbytečně. No, tak jsme ta saka aspoň celej den nosili - otáčely se za náma holky a tak. Všeobecně to bylo fajn, ona pozornost některých fakt pěkných holek je vždycky příjemná. Jirka Kužel vypadal v obleku jak vystřiženým z Hitmana perfektně. A takovej Tomáš, darmo mluvit, ono vidět největšího sportovce o kterým si všichni myslí že by na sebe oblek nikdy nevzal, to je zážitek. Ptal jsem se ho, co na to Katka (jeho přítelkyně) ... že prej je kunda. ^^; No, bejt holka, asi bych se vyjádřil podobně, jen možná slušněji?
Druhá hodina byl zeměpis. To za mnou sedí Alena, tak jsme se trochu bavili. Řekl jsem jí i o Páje, a o tom incidentu ... což byla chyba. ._. Nevím, že se nikdy nepoučím, a furt doufám že to neroznese, ach jo. Vlastně jediný, co ještě neroznesla, je, kdo vlastně Pája je. Je fakt, že to je jediný, co jsem jí výslovně zakázal, nom. Jinak byl zemák nuda - Iveta se rozbrečela, protože měla být tásla, a ačkoliv nic nevěděla (dal bych jí tak za 4 za to, že dokázala většinu věcí najít na mapě), dostala chvalitebně. Pft. Ale jo, chápu, že její hruď Krasusoj (Jo, náš zeměpisář vypadá jak ten císař nebo kdo to byl - a skloňuje se česky) docela imponuje.
Čeština. Znova jsem byl tasenej, a co? Jo, další dostatečná. To mě tásl, prosím, "na opravu". Moje předchozí známka, kterou jsem si měl jakože opravit, byla taky dostatečně ... nom. Matika ... četl jsem si od Kinga "Dívenka, která měla ráda -jméno nějakýho baseballisty z U.S.-", nebo tak nějak se to jmenovalo. No, opět se prokázala Kingova úchylnost - ještě jsem nečetl detailnější popis ženského vykonávání malé potřeby nebo, a to bylo nechutný i na moje poměry, rozsednutí té ... "větší" potřeby.
V Biologii jsme se dívali na nějakou debilní animaci a já se zase bavil s Ájou. Protentokrát jsem vynechal jakýkoliv věci co by se neměla dozvědět celá ženská polovina třídy. Jo, a o přestávce před touhle hodinou jsem si koupil kafe. Né, že by to bylo důležitý. Jinak nuda. Půjčil jsem si od Ondry, co sedí vedle mě, tenisák, a házel si s ním. Pak jsem ho vzal sebou i na oběd, po cestě jsme si házeli se Schwepss, Honzou a Tomem. Na obědě nic moc. Jakýsi buchty, kterejch jsem se vůbec nenajedl...
Pak byla angličtina ... dívali jsme se na Happy Feet, docela dobrej film, překvapil mě. Jen nudnej závěr, teda. D: A ptali jsme se naší angličtinářky na Au Pair. Docela rád bych tyhle prázdniny jel - stejně nemám nic jinýho v plánu. Třeba srpen-září, kdyby to šlo, to by bylo sexy. Pak jsme šli na výtvarku, tam jse se Michaely ptal na tu holku, co učí angličtinu, říkala že už rozezná Will a have. ^^; Aspoň něco, po dvou (?) měsících.
Ve výtvarce jsme si přes celou třídu házeli a kopali tenisák s Ondřejem. Celkem zábava, několikrát nám to zaletělo pod učitelčin stolek, ani jednou si ničeho nevšimla. Z toho se stane náš novej zdroj zábavy. Jinak nuda jako obvykle. Ke konci hodiny jsme s Alenou pošťuchovali Michaelu, mlátila nás svetrem ... byla to zábava ... všichni jsme se smáli a vůbec. I když Míša nakonec dost vyraplila. :x V šatně, když jsem jí řekl že funí jak býk na byčích zápasech (poté, co se naštvaně vrátila od dveří ze školy, protože si zapomněla dečtník), praštila mě deštníkem. Načež jsem já málem tím svým vypíchl Schweppsovo oko. ^^;
A teď jen lenoším doma a koukám na televizi. Nuda. D: Jo a mimochodem. Začnu tyhle journaly asi písilat veřejně, stejně v nich není nic zajímavýho.
current mood: okay
current music: Ready Kirken - 1+1