Fórum

Wolfestov dennicek
aneb
Denniky vyslapanych tenisiek
aneb
Utrpenie mladeho pubosa

A vůbec, vymazal jsem si její číslo. Prošvihla svoji šanci.
[1] Vložil F.A.G. dne 09.06.2007 v 21:17:19, Odpovědět
 IP hash: 6740a3d0e1084321

co je vlastne iniciativa Yellow Evry1!!!?

v zasade sa jedna o dramatizaciu a popularizaciu wolfestovho dennicku na lifejournal.com... zhruba pred mesiacom sa totiz wolfest rozhodol, ze svoje dennickove zapisky spristupni sirokej verejnosti a kedze podrobne popisy jeho cesty do skoly so sestrinym mp3 prehravacom, fantasticke zazitky z hodin franiny alebo adrenalinove sportove vykony pri hadzani si tenisovej lopticky v triede dosahovali kvalit, o ktorych moze rowlingova len slintajuc snivat, nemohli sme inak, nez toto jeho dielo spropagovat...

bohuzial, kluk usaty nebol z nasho napadu nadseny a tak svoj dennik zase previedol na friends-only... nesmutte ale - kedze sa od neho nic ine ani cakat nedalo, samozrejme sme si vopred urobili kopiu, ktoru vam budeme v nasledujucich dnoch prinasat v jednotlivych epizodach na pokracovanie!

hura!

[2] Vložil F.A.G. dne 09.06.2007 v 21:48:31, Odpovědět

takova ochutnavka:

7.6.07 v 10:19 pm wolfest do svojho dennicka napsal:

V životě člověka je občas potřeba zapřemýšlet nad hodnotami. A nejen nad tím. Ale také nad přáteli.

Jsou někteří opravdu přátelé?

Co třeba internet? Taková statistika po komunikaci přes IM vás donutí se zamyslet.

Nechybíte vašim přátelům, když se dlouho neozvete? Nenapíšou sami?

Jsou to potom přátelé?

A má vůbec cenu snažit to řešit? Nebo prostě takový člověk za to nestojí?

Přikláním se zatím k té druhé možnosti. Možná že mne přesvědčí o opaku, ale nevěřím tomu.

current mood: confused

kto vubec za neco stoji, vsak wolfeste...

Morx
モルックス

[3] Vložil Morx dne 09.06.2007 v 22:08:48, Odpovědět
 IP hash: b2cd52137261cde3

[2] F.A.G.: připomínáš mi děti, co se znaží zesměšnit všechno, co na neoblíbené osobě najdou odlišného, i když je to mnohdy něco, v čem je daná osoba vyspělejší

[4] Vložil F.A.G. dne 09.06.2007 v 22:10:43, Odpovědět

a spravme si maly vylet do minulosti, ked zem bola este mlada a vsetok ten crap z openingu herkula...

1.05.07 v 3:30pm wolfest do dennicku zapisal:

I don't like people, or humanity, if you want; I don't like what people do, either. That's also the main reason behind many of my deeds and/or thoughts. I don't smile a lot, because it's very hard to please me. I'm a good listener, I like to listen to people, however at the same time, I hate that. You don't know how much you can learn by simply standing somewhere, listening. And that makes my grudge on people grow bigger and bigger.

I'm very self-centered, and all I ever do is to benefit myself. I lie a lot, to benefit myself; although I hate when someone lies to me, because to me, I feel like they think I'm too weak to take the truth. Unlike them, I am strong enough, and as such, I'm honored to say the truth when it benefits me, and lie when it is needed. I keep my friends, and help them, for the sole reason to have friends; someone to bitch to, someone to make me see weak, someone to stop my boredom.(what a lovely guy)

I like music, though; it's one of the few things I can get amused by, although I'm not obsessive about it. Actually, I'm not obsessive about most things, except for one thing: money. I'm greedy a lot, and I hate to give out money on something that won't benefit me. Most of my friends, when I something pay for them, are my whores - I've realised that money is the key long ago. You can buy anything and anyone, if you know how.(hahaha... no, it's sad, really)

I'm very paranoid, and even though I don't care at all in the end, I keep thinking about my surroundings; about the people who surround me - do they talk about me? What do they think? Do they want something from me? People say I'm negative, maybe because I always expect the worst to happen, I don't expect people to be nice, because their nature is to benefit themselves, not myself.(maybe it's just your nature)

I don't think that there is anyone I would give my life for; although I keep saying that, most of my sayings and so-called feelings are fake. What is a 'feeling', anyway?

what is 'anything' anyway? zejo wolfie...

(poznamky kurzivou vlozil F.A.G., co je myslim jasne - ale na druhej strane, tohle je pikachu.cz, ze...)

[5] Vložil Riza-do dne 09.06.2007 v 22:13:18, Odpovědět
 IP hash: 96020a27be077832

Očividně to tu nikoho nezajímá a všichni to tolerují, nechť si píše každej co chce... nebo se snad vrátíme k cenzůře? Budeš psát jen to, co se líbí mě a co já jsem ochoten tolerovat!

[6] Vložil F.A.G. dne 09.06.2007 v 22:18:15, Odpovědět

och, ja mu nic nezakazujem pisat... naopak - on sam to zo svojho journalu zmazal, takze ak tu niekto niekoho cenzuruje, je to len wolfest sam... mimochodom, ked to vsetci toleruju, preco to potom vlastne vubec mazal?

[7] Vložil Riza-do dne 09.06.2007 v 22:20:20, Odpovědět

Možná proto, že jsi si ho vzal na pahýl..? Logicky, když je cílem posměchu tak to člověk maže.. aby se nadále nerozvíjela podobná trapná situace (trapná nikoli ze strany Wolfesta).. Ostatně, stejně nechápu co se tam smazalo. Kromě příspěvku s fotografií mám vše při starém.

[8] Vložil F.A.G. dne 09.06.2007 v 22:28:48, Odpovědět

logicky? co je na tom "logicke", prepana? keby si za tym vsetkym skutocne stal a tato maskarada nemala najmensie opodstatnenie, tak sa za to hadam nebude hanbit... taka silna osobnost ako je on...

[9] Vložil Riza-do dne 09.06.2007 v 22:31:46, Odpovědět

Proč by tímto způsobem nikdo nemohl reagovat? Proč si si vlastně vybral zrovna jeho blog jako předmět posměchu? Proč, když je ti to tak k smíchu, to nadále rozvádíš na fóru, kde o to očividně není zájem?

[10] Vložil F.A.G. dne 09.06.2007 v 22:31:52, Odpovědět

a dajme si trochu toho umenia z toho isteho dna:

9:52 pm - Apocalypse

And so the moon stretched it's arms, embracing that blessed night with it's love and kindness. The eyes of the space and universe - the stars - popped out every second from the darkness, lighting up the night sky with the eye's spirits. It felt like magic; the waves of light were touching the peole's hearts and souls. The differences faded out, and overwhelming happines and harmony filled their minds.

Each of the people standing under the sky on the warm ground with grass all over it found themselves a companion, and touched their hands. With this one touch, their souls have connected and flew into the glowing sky; and not only the pairs stayed together, even the other pairs decided to share their feelings with the fellow souls flying around. And so they touched the stars; and the stars touched them. They've incarnated into God, and God shared his soul with the moon. In the moon, the souls and emotions of love pairs of the world were stored, and as moon became one with God, Earth vanished.

And as so, the God, being an incarnation of all the souls and feelings, was happy; and everyone was happy, and that is how it shall stay.

current mood: artistic

priznam sa, ze som to necital... ale urcite je to dobre - je tam Boh a kopec svetelnych efektov... enjoy

[11] Vložil Goku dne 09.06.2007 v 22:34:35, Odpovědět
 IP hash: bec28dce9ed26dab

Nah, se divím, že tě to baví...

[12] Vložil F.A.G. dne 09.06.2007 v 22:39:00, Odpovědět

takze teraz sme sa dostali od "logickej rekacie" k "nikdo nemohl"... kto ti tvrdi, zeby tak nikto reagovat nemohol? on to predsa urobil... pretoze pod tou hyperbolizaciou mam v zasade pravdu...

preco to ale tak trapi teba? preco ho mas potrebu obhajovat? ak to nikoho nezaujima, dobre - je to stovka for, ktore "nikoho" nezaujimaju... a ver mi, ze toto si par fanusikov najde

Morx
モルックス

[13] Vložil Morx dne 09.06.2007 v 22:40:29, Odpovědět

[12] F.A.G.: bla bla bla

[14] Vložil Riza-do dne 09.06.2007 v 22:41:58, Odpovědět

Sorry, mělo tam být někdo.. proč by tímto způsobem někdo nemohl reagovat? Jelikož logicky může být to co člověk udělá, ač to zrovna druhýmu logické nepřijde.

Nezajímá, jelikož kdybys to nechal do doby, než ti někdo na ty příspěvky začne reagovat než pošleš další, dávno by to spadlo. Jen to zbytečně krmíš a doufáš, že to někoho zaujme. Jako reklamní tah sis i vybral nový název tématu.

[15] Vložil F.A.G. dne 09.06.2007 v 22:55:39, Odpovědět

ovsem... jak rikam, on tak reagoval... duvody jsem uz taky uvedl - kdyz neco napises a ja ti reknu, ze je to blbost, je logicke, ze to zmazes? pokial si presvedceny o tom, ze je to v poradku? a tohle bych dalej uz opravdu nerozvadel, koniec koncov, aj tak mu to mazanie na nic nebolo...

pokracujeme:

16. maj roku pana 2007

4:33 pm - and I don't cry if I don't get my way

Další den. D:

Nejdříve však malá úvaha. Je zvláštní, jak se některé ženy dokážou změnit pouhým lusknutím prstu; jejich chování, názor ... cokoliv. Svádím to osobně na 'ženské problémy', jistě všichni víme, o co jde a tak to nemusím rozebírat. O co jde? Včera na mne Pája zapůsobila hodně naštvaným dojmem, když mne (podle mně neprávem) obvinila z organizování jejího života. Nicméně dnes ve škole se na mě velmi, ale opravdu velmi líbezně usmála a ještě hezčím způsobem řekla "Ahoj." Nedokážu ani popsat, jak optimisticky, skvěle naladěno to znělo. Zlepšilo mi to náladu, tu jsem měl ale zkaženou spíš kvůli nedostatku spánku, ona mě moc netrápí.

Pokud jde o dnešek, dostali jsme test z frániny, nedopadlo to moc dobře - dostatečně. Není divu, když jsem spoléhal na tahák a na to, co jsem se naučil před hidnou. Nicméně, na druhou stranu to zlepšilo celou hodinu, protože jsme nic moc nedělali, jen opravovali, a pak nám Kučerka vykládala zas nějaký ty její příhody. A taky jsme se bavili o focení ... což mi připomíná.

Dneska jsme se měli fotit. Domluvili jsme se s klukama, že si všichni vezmeme saka, bez kravat i bez kalhot. Tak trochu fór, řekl bych. Nicméně, co se nestalo. Jo, pršelo. Takže já se vláčel do školy se sakem a deštníkem, aby sako nezmoklo, a zbytečně. No, tak jsme ta saka aspoň celej den nosili - otáčely se za náma holky a tak. Všeobecně to bylo fajn, ona pozornost některých fakt pěkných holek je vždycky příjemná. Jirka Kužel vypadal v obleku jak vystřiženým z Hitmana perfektně. A takovej Tomáš, darmo mluvit, ono vidět největšího sportovce o kterým si všichni myslí že by na sebe oblek nikdy nevzal, to je zážitek. Ptal jsem se ho, co na to Katka (jeho přítelkyně) ... že prej je kunda. ^^; No, bejt holka, asi bych se vyjádřil podobně, jen možná slušněji?

Druhá hodina byl zeměpis. To za mnou sedí Alena, tak jsme se trochu bavili. Řekl jsem jí i o Páje, a o tom incidentu ... což byla chyba. ._. Nevím, že se nikdy nepoučím, a furt doufám že to neroznese, ach jo. Vlastně jediný, co ještě neroznesla, je, kdo vlastně Pája je. Je fakt, že to je jediný, co jsem jí výslovně zakázal, nom. Jinak byl zemák nuda - Iveta se rozbrečela, protože měla být tásla, a ačkoliv nic nevěděla (dal bych jí tak za 4 za to, že dokázala většinu věcí najít na mapě), dostala chvalitebně. Pft. Ale jo, chápu, že její hruď Krasusoj (Jo, náš zeměpisář vypadá jak ten císař nebo kdo to byl - a skloňuje se česky) docela imponuje.

Čeština. Znova jsem byl tasenej, a co? Jo, další dostatečná. To mě tásl, prosím, "na opravu". Moje předchozí známka, kterou jsem si měl jakože opravit, byla taky dostatečně ... nom. Matika ... četl jsem si od Kinga "Dívenka, která měla ráda -jméno nějakýho baseballisty z U.S.-", nebo tak nějak se to jmenovalo. No, opět se prokázala Kingova úchylnost - ještě jsem nečetl detailnější popis ženského vykonávání malé potřeby nebo, a to bylo nechutný i na moje poměry, rozsednutí té ... "větší" potřeby.

V Biologii jsme se dívali na nějakou debilní animaci a já se zase bavil s Ájou. Protentokrát jsem vynechal jakýkoliv věci co by se neměla dozvědět celá ženská polovina třídy. Jo, a o přestávce před touhle hodinou jsem si koupil kafe. Né, že by to bylo důležitý. Jinak nuda. Půjčil jsem si od Ondry, co sedí vedle mě, tenisák, a házel si s ním. Pak jsem ho vzal sebou i na oběd, po cestě jsme si házeli se Schwepss, Honzou a Tomem. Na obědě nic moc. Jakýsi buchty, kterejch jsem se vůbec nenajedl...

Pak byla angličtina ... dívali jsme se na Happy Feet, docela dobrej film, překvapil mě. Jen nudnej závěr, teda. D: A ptali jsme se naší angličtinářky na Au Pair. Docela rád bych tyhle prázdniny jel - stejně nemám nic jinýho v plánu. Třeba srpen-září, kdyby to šlo, to by bylo sexy. Pak jsme šli na výtvarku, tam jse se Michaely ptal na tu holku, co učí angličtinu, říkala že už rozezná Will a have. ^^; Aspoň něco, po dvou (?) měsících.

Ve výtvarce jsme si přes celou třídu házeli a kopali tenisák s Ondřejem. Celkem zábava, několikrát nám to zaletělo pod učitelčin stolek, ani jednou si ničeho nevšimla. Z toho se stane náš novej zdroj zábavy. Jinak nuda jako obvykle. Ke konci hodiny jsme s Alenou pošťuchovali Michaelu, mlátila nás svetrem ... byla to zábava ... všichni jsme se smáli a vůbec. I když Míša nakonec dost vyraplila. :x V šatně, když jsem jí řekl že funí jak býk na byčích zápasech (poté, co se naštvaně vrátila od dveří ze školy, protože si zapomněla dečtník), praštila mě deštníkem. Načež jsem já málem tím svým vypíchl Schweppsovo oko. ^^;

A teď jen lenoším doma a koukám na televizi. Nuda. D: Jo a mimochodem. Začnu tyhle journaly asi písilat veřejně, stejně v nich není nic zajímavýho.

current mood: okay

current music: Ready Kirken - 1+1

[16] Vložil Riza-do dne 09.06.2007 v 22:57:23, Odpovědět

Ano, ale ty to neříkáš jemu. Ty si z toho prostě děláš "prdel" na veřejnosti, tak aby jsi ho znemožnil, nebo co máš vůbec v úmyslu. Samozřejmě mi teď odpovíš něco ve smyslu že ti to přijde z psychologického hlediska zajímavé (ten wolfestův deník) apod..

[17] Vložil F.A.G. dne 09.06.2007 v 23:05:38, Odpovědět

nie, ten dennik je znoska pubescentnych kydov, ktore si kazdy aspon trochu sudny pubis ked uz tak necha pre seba... ked si vsimnes jeho poslednu vetu v predchadzajucom poste, on sa rozhodol s nami o ne podelit - ako moze byt potom zle o tom na verejnosti hovorit? a ako by som ho mohol zosmiesnovat alebo si z neho "delat prdel", keby bol ten dennik uplne v poriadku?

[18] Vložil Riza-do dne 09.06.2007 v 23:10:46, Odpovědět

Nikdy jsi neměl potřebu něco říct veřejnosti? Já například ano, kolikrát jsem psal o tom jak jsem vděčnej své babičce, jaká je a jak si ji vážím a podobně. Ano, asi to nikdo kromě lidí kdo ji zná nepochopí, ale uleví se ti.

I když to je svým způsobem na jiné vlně než wolfestovi řeči, ale PROČ by nemohl je psát? Že to někomu vadí?

Ač chceš nebo ne, tímhle tématem ten denníček svým způsobem zesměšňuješ. Už jen tvé vyjadřování o něm je stylem "koukněte co wolfest prožívá, koukněte co se s ním děje, on je tak směšnej"..

[19] Vložila [popo] dne 09.06.2007 v 23:14:08, Odpovědět

Zesměšňování toho, že někdo veřejné zdělí své pocity je ubohost.

[20] Vložil F.A.G. dne 09.06.2007 v 23:16:55, Odpovědět

jenom strucne - a proc bych ja nemel (ne nemohl, to je bezpredmetna rovina) delat tohle? ze to nekomu vadi?

ako sam hovoris, psat o tom, ze si vdacny svojej babicke je nieco uplne ine

[21] Vložil F.A.G. dne 09.06.2007 v 23:18:19, Odpovědět

citoval by som wolfesta "most of my sayings and so-called feelings are fake. What is a 'feeling', anyway?"... tak kde je problem, popo?

[22] Vložil Riza-do dne 09.06.2007 v 23:22:15, Odpovědět

Ale proč bys to dělal? Udělal bys to i v případě, že by to byl člověk který na pika nechodí? Například kdybys to vzal z blogu Iva Lukačoviče, Billa Gatese, Václava Klause.. Havla..? Teď pomiňme to, že by někteří z uvedených pánů něco takového psali.

[23] Vložila [popo] dne 09.06.2007 v 23:24:15, Odpovědět

[21] F.A.G.: Mě je celkem jedno, co Wolfest píše. I on sám je mi ukradený, vůbec ho neznám. Vyjádřila jsem tu jen svůj názor na toto téma jako celek.

[24] Vložil F.A.G. dne 09.06.2007 v 23:26:15, Odpovědět

tak pokial by som sa dostal k zmazanym postom billa gatesa s podobnym obsahom, ver mi, ze by som si nasiel primerane publikum... inak ale nechapem, co touto hypotetickou otazkou sledujes..?

[25] Vložil F.A.G. dne 09.06.2007 v 23:28:29, Odpovědět

[23] [popo]: a koho zaujima tvoj nazor, vsak... bezva pristup, vsak? ale co sa da robit vo svete, kde ma kazdy potrebu sa vyjadrovat k veciam, o ktorych nema ani ponatia? sudit podla domienok a nejakej tej doxy...

[26] Vložila [popo] dne 09.06.2007 v 23:32:37, Odpovědět

[24] F.A.G.: Bulvár... Zlatá Itálie

[25] F.A.G.: Nedovolila jsem si tu soudit. Vyjádřila jsem svůj názor na to, co jsi zde předvedl, k čemuž jsem myslím zcela oprávněna a není pravděpodobné, že by mi k tomu chyběla nějaká podstatná informace. Nehodlám se s tebou o tom ale bavit. Řekla jsem, co jsem řekla. Tímto pro mě diskuze končí.

[27] Vložil F.A.G. dne 09.06.2007 v 23:59:21, Odpovědět

tak napriklad informacia o tom, ze sa tu nikto nikomu nevysmieva za zdelovanie pocitov ti zjavne unikla... a neviem preco, ale mam skoro pocit, ze tato by mohla byt podstatna, co myslis?

[28] Vložil Riza-do dne 10.06.2007 v 00:05:03, Odpovědět

Co bych sledoval, chc jen vědět zda to děláš záměrně že je to někdo z pika, nebo zda by jsi to ve stejném případě udělal s kýmkoli.

[29] Vložil F.A.G. dne 10.06.2007 v 00:10:09, Odpovědět

tak samozrejme by to nemalo zmysel pre niekoho, kto netusi, kto wolfest je... o pika ako take nejde... co mi vlastne pripomina, zeby som mal ist zistit, ci jeho skola nema vlastnu stranku...

Morx
モルックス

[30] Vložil Morx dne 10.06.2007 v 00:13:29, Odpovědět

[29] F.A.G.: Zvláštní, že pokaźdé objevuješ všelijaké věci jen na někoho, kdo ti je zrovna proti srsti...

Spomínam na pokéDetstvo iba v dobrom :-)
[31] Vložil ArMoRKiNgH dne 10.06.2007 v 03:14:08, Odpovědět
 IP hash: 888900f1980ac0a2

Pripomína mi JKL a ...

[32] Vložil Goku dne 10.06.2007 v 06:34:00, Odpovědět
 IP hash: bec28dce9ed26dab

[31] ArMoR Da HeNtAi: Tak to druhé je jasné, když to je on...

[33] Vložil ArMoRKiNgH dne 10.06.2007 v 10:45:40, Odpovědět
 IP hash: f808036e5fccd51c

ja som to nemyslel ako JKl a ...(VMA)

ale ja som to myslel ako JKLa aby sa to lepšie čítalo :D

...but you weren't there when I died.
[34] Vložila Satori. dne 10.06.2007 v 11:41:31, Odpovědět
 IP hash: 7072f901e6474274

Zajímavé počteníčko, bych mohla zveřejnit svůj deníček. XD

[35] Vložil F.A.G. dne 10.06.2007 v 15:32:27, Odpovědět

[34] DarkestSatori: diky, tiez si myslim... a preto pokracujeme:

pribeh z 21. 5. A.D.2007, cas: 2:27 pm -

I know I better stop trying, you know there's no denying...

Víkend si už nepamatuju. Vím že v pátek jsme byli venku a v neděli na Sovinci. Jinak asi celkem nuda.

Dneska jsme měli na devět, ale já jsem na to zapomněl. Takže jsem samozřejmě vstával v šest, úplně zbytečně. No, tak jsem ale aspoň nemusel nikam spěchat, v klidu jsem se umyl, oblíkl etc etc. Pak jsem se, se ségriným mp3 přehrávačem a tenisákem, vydal do školy.

Přišel jsem tak nějak ještě docela brzo, takže jsem jen poslouchal muziku, než začala první hodina - dějepis. Spustila se mi do toho alergie a ještě ke všemu jsem dostal dobře z testu, takže nic moc. V hodině jsem šel pod záminkou záchodu do bufetu a koupil si papírový kapesníčky a housku, protože jsem měl hlad. Jinak nuda. Na konci dějepisu došla v přehrávači baterka -.-;;; hrůza.

O přestávce nic moc. Psal jsem si tahák do chemie na další hodinu, psali jsme test. Ten test se moc nevyvedl, takže nejspíš zase dobře, snad. Na konci roku bude nejspíš dostatečně ... což mě docela sere. Potom jsem už nedával pozor, házel jsem si s tenisákem o zem.

(pozor! teraz prichadza extra zaujimava pasaz - skutocny pribeh a la tristan&izolda skrizeny s high school muscial... drzte si klobuky, ideme z kopca!)

V téhle hodine nám vrazila do třídy Pája(ta-da-da-daaa!) ... že prý jestli u nás není jejich třídnice. Nebyla.

O přestávce k nám přišla znovu, stál jsem zrovna ve dveřích, jen jsme na sebe tak nějak nepřítomně pokývli. Znovu se zeptala, jestli jsme ji náhodou nenašli. Přišel i Tom, řekli jsme, že ne, že se tam náhodou neobjevila. Ona potom zakřičela do třídy (přičemž se přeze mne nahnula - byl bych ji zabil) že kdo ji najde, dostane velkou odměnu ... jo, první co mě napadlo, že ji chci najít já. Udělal jsem to až později, aby to nebylo tak nápadný, nicméně, nenašel jsem ji, u nás nebyla.(citite tu chemiu medzi nimi dvoma? laska jak poleno...)

Potom dvě hodiny matiky. Nuda, nuda, test, nuda, nuda. Oběd. cesta, jídlo, cesta, nuda.

Teď jsem doma a bych byl upřímnej, cítím se dost mizerně.

current mood: apathetic

(fnuk)

[36] Vložil Riza-do dne 10.06.2007 v 15:35:54, Odpovědět

Čím víc toho čtu musím uznat, že je to vcelku záživný ne? Kdyby to wolfest vydával mohl by na tom vydělat..

[37] Vložil F.A.G. dne 10.06.2007 v 15:40:45, Odpovědět

a kdyby za penize masturboval v sklenej klietke, na tom by taky mohl vydelat...

brilantnost tvojho vkusu nejspis nezna hranic...

[38] Vložil Riza-do dne 10.06.2007 v 15:42:57, Odpovědět

však sám si řekl, že je to zajímavé.. respektive odsouhlasil jsi

[39] Vložil F.A.G. dne 10.06.2007 v 15:47:50, Odpovědět

a?

[40] Vložil Laties dne 10.06.2007 v 17:25:38, Odpovědět
 IP hash: 772c033d7e8240dc

[15] F.A.G.: :D celé jsem to přečetl, taky bych to měl skusit...

[41] Vložil Laties dne 10.06.2007 v 17:31:31, Odpovědět
 IP hash: 772c033d7e8240dc

[36] riza-do: rofl, ty seš magor .)

JKL
[42] Vložil JKL dne 10.06.2007 v 18:41:34, Odpovědět
 IP hash: b8066821e4f847ce

Daj sem to, ako si chce dať prepichnúť piercingom dolný ret...

Poky
[43] Vložil Poky dne 11.06.2007 v 07:46:25, Odpovědět
 IP hash: 55d19bdb7f772db0

nahodu se to cte dobre ;)

[44] Vložil Piedman dne 11.06.2007 v 09:25:07, Odpovědět
 IP hash: fc52a3546afe5889

Lol wolfestův deníček :D:D:D to mě poser bez urážky :D

Morx
モルックス

[45] Vložil Morx dne 11.06.2007 v 15:49:59, Odpovědět

[41] Laties: Od tebe ho tato slova musí hluboce deprimovat ^^

Greeny
[46] Vložil Greeny dne 11.06.2007 v 16:12:19, Odpovědět
 IP hash: 64dc051d69ae1059

Tohle ze je denicek nejakyho kluka? :-D ja si pod tim predstavil nejakou 13 let holku ktera v jedny ruce drzi fotku svyho idola(idolky) a v druhy ruce casopis bravo aby vedela jak na to ^^..no davat toto na net to chce hodne kuraze :-D a davat to sem to chce hodne drzosti a blbosti

Today is the first day of the rest of our lives.
[47] Vložil paulie. dne 11.06.2007 v 16:20:26, Odpovědět
 IP hash: 144ff5473515b677

[46] Greeny: Dávat to sem spíš chce důvtip. ^^

[48] Vložil F.A.G. dne 11.06.2007 v 17:39:28, Odpovědět

[46] Greeny: ovsemze je to kluk - nevidis tu fesi bradku? ...nebo je to jen stin?

JB copycat
[49] Vložil uzu dne 11.06.2007 v 18:04:50, Odpovědět
 IP hash: 35053b4f4894e559

ježiš vpodstatě sem jenom čekal co vyleze napovrch až se zase někdo (Ty milej zakladately) začne rýpat ve věcech ostatních a vysmívat se jim...Jak se říká nedělej nikomu nic co by se ti nelíbylo.Jeho deníček by ti měl bejt u prdele když se ti nelíbyl :P

Greeny
[50] Vložil Greeny dne 11.06.2007 v 18:08:36, Odpovědět

[47] PaulWay: duvtipny je na tom zatim jen to ze to jeste neni zavreny ^^ coz se tu jinym (taky hroznym) tematum nepodarilo [48] F.A.G.: Jasne ze vim ze je to kluk ale na prvni pohled mi proste tohle vybehlo :-D nevim proc...no vlasne vim ..z vlastni zkusenosti se spoluzackami,ale tohle je unikatni a uz dlouho sem se takhle nepobavil btw: ty komentare k denicku me dost rozesmaly XD

[51] Vložil F.A.G. dne 11.06.2007 v 19:12:09, Odpovědět

a pre velky uspech pokracujeme! pripravte sa na poriadny narez, dnes to bude skutocne dlhy den - a nebude chybat ziadna zo zakladnych surovin spravnej reality show - laska, nasilie, priatelstvo, zrada, melancholicke sebemrskacstvi ci rammstein...

maj 22. tohto roku, cas 2:10 pm - you wanna change but the change remains the same, pleasure's made of pain anyway

Dneska docela nic moc. Ráno jsem šel do školy s zase vypůjčeným mp3 přehrávačem, což tu cestu hned zpříjemní.(ach, tie drobne radosti zivota...) Dokonce ani nějak nenastoupila alergie. Každopádně, do školy jsem přišel chvíli před zvoněním, první hodina byla matika. Už asi ani moc nepamatuju, co sedělo; v podstatě jsem jen poslouchal muziku. Cítil jsem se tak nějak ospale, asi blbý počasí nebo co.

(pozor, pozor! rusell crowe aj jeho gladiator sa mozu ist schovat ked na scenu prichadza bitkar wolfest! all hail to the Mighty Martin!)

O přestávce jsem se porval s nějakým klukem kvůli tomu, že jsem se mu kouknul po holce. Beztak nebyla moc pěkná. No, schytali jsme to oba, naštěstí nás odtrhli dřív, než přišel nějakej sor.

Druhá hodina byl dějepis. Dívali jsme se na nějakej dokument co už jsme viděli dvakrát před tím. Takže zase jen muzika ... Alena se mě vyptávala na Pavlu a na toho monokla, tak jsem jí nic neříkal. Nevěřím jí a ani jsem neměl náladu o tom mluvit...

Pak byla fyzika. Otrava. Vůbec jsem nevnímal co se dělo, poslouchal jsem Rammstein s TATU ... mood dobrej crossover. Trochu psycho. Evokuje psycho obrázky. O přestávce jsem jen seděl na okně a koukal ven. A poslouchal. Pak jsme měli fráninu, nuda největší, naštěstí mi to docela šlo, takže to nebyla zas taková otrava. Jenomže jsme byli půlení a tak nešlo poslouchat muziku, hned by to poznala.

(je to nikdy nekonciaci pribeh... aneb love story pokracuje...)

Na chodbě jsem viděl Pavlu. Šla do šatny, takže nic. Stejně bych s ní nemluvil... nebo aspoň né sám od sebe. Tak jsem si šel zase sednout na okno ... a podvědomě jsem cítil, že jsem si tam sedl pro případ, že by už končila a tak bych ji viděl, jak jde na oběd ...

Což stejně nešla. Mno a pak byla další hodina matiky, takže znovu spánek a muzika. Potom jsme šli na oběd. Moc hezky jsme si pokecali s Tomem o různých věcech. On toho v sobě má hodně, jenomže to furt skrývá za tou svou "JSEM VTIPNEJ BOREC HAHA" maskou. Je to dost škoda.(to hej... tu je niekto na masky doslova odbornik, vsak wolfie?)

Na obědě nic. Seděla o pár stolů dál ... zpátky jsme šli zase s Tomem a naším třídním, Jardou. Tak jsme se bavili. D: Tom potom šel za tou svou Katkou a třídní do školy. Já domů.

current mood: moody

(tiez citite tu poeticku tragiku posledneho odstavca? az to cloveka chyta za srdce...)

[52] Vložil F.A.G. dne 12.06.2007 v 14:55:00, Odpovědět

za to, ze ste boli tak poslusni...

posledny majovy den tohto roku... 3:37 pm - No Need To Argue

Posledních pár dní jsem moc nepsal a upřímně řečeno už si nepamatuju moc, co se dělo. Tak alespoň popíšu dnešek. Ve škole jsme měli pohodovej program, první dvě hodiny tělocvik. Řekl jsem, že nemám tělocvik, ačkoliv jsem ho měl(rebel!), takže jsem necvičil, což je vždycky fajn. První hodinu jsme si jen povídali s Tomem a hráli Worms na jeho mobilu, druhou jsem jen poslouchal mp3 na ségřině přehrávači. Už aby mi přišla ta nabíječka k mýmu...

Další na programu měla být prohlídka "pamětihodností" Šternberka. S kravkou Vacovou co ji máme z výtvarky. No, platit 50Kč za prohlídku hradu, kterou jsem už absolvoval stokrát, se mi opravdu nechtělo, takže jsem tam já (a pár dalších) vůbec nešel(rebel!). Za což nás ta kráva seřvala a vyhrožovala neomluvenou hodinou, nicméně odnesli jsme to nakonec jen s povinností udělat jakousi prezentaci či co -_-.

Pak jsme šli do kláštera... blbli jsme tam s Tomem, trošku jsme se provokovali s Alenou(rebel?) (ten klášter na nás má nějakou divnou moc či co - je to už potřetí) a holky mi pochválily novej styl. %D (je to tak - wolfie zahodil svoju milovanu ciernu (teraz uz skor sivu) koselu a kupil si par handier, ktore -a teraz sa podrzte- dokonca maju aj nejaku farbu! a nie, nie je to cierna...)

(nie, nie, tentokrat ziaden spoil - nasledujucu pasaz si vychutnajte panensky nepripraveni...)

Na obědě nic moc. Bylo to hnusný. Nicméně po cestě zpátky jsme potkali Pavlu. Pozdravila mě jen tak na "půl huby", jak se tady ve vesničanově říká... A něco jsem si uvědomil. Arogantní ignorantku nechci. Nějak už mě to teda přišlo. A vůbec, vymazal jsem si její číslo. Prošvihla svoji šanci.

Už se nemůžu doškat soboty. TURBO. %D

current mood: content

[53] Vložil paulie. dne 12.06.2007 v 15:16:47, Odpovědět

Rebelie je teďka cool. .) Každej chce být něčím unikátní.

old
[54] Vložil Kochtastare dne 12.06.2007 v 15:28:34, Odpovědět
 IP hash: bd6d2e4373334ffb

zkus rozlisit demenci a rebelii jsou to skutecne dve odlisne veci a drtiva vetsina nasich "rebelku" zapada do toho prvniho, IDEALNÍM pripadem je takova Lina ,D

God
[55] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 12.06.2007 v 15:29:16, Odpovědět

vypadáš jak chuj wolfeste !!!!!!

[56] Vložil F.A.G. dne 12.06.2007 v 15:30:32, Odpovědět

[55] : jo, to je muj (staro)novej style

God
[57] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 12.06.2007 v 15:31:14, Odpovědět

vlastně omlouvám se jsi chuj !!! měli by tě vystavovat loooooooooooooooooool :oD :oD

[z]
[58] Vložil [z] dne 12.06.2007 v 15:32:06, Odpovědět
 IP hash: 7f52819fa1fead23

[55] : A?

God
[59] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 12.06.2007 v 15:32:43, Odpovědět

Wolfest je k smíchu :oD :oD

God
[60] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 12.06.2007 v 15:35:19, Odpovědět

[58] co a? že je k smíchu ...nosí tu bradku jak kdyby vládl král klacek jak nějakej hippies :oD looooooooool :oD

Mitarai
[61] Vložil Mitarai dne 12.06.2007 v 16:55:20, Odpovědět
 IP hash: 1eb3359175c9f59f

Todle téme je tak ubohý že tak trapné, ubohé vystavování cizích soukromých věcí někdo považuje za směšné... F.A.G. jenom dokazuje svou iteligenci tím, že si myslí že tím, že poníží druhého získá nejakou popularitu / ...zájem?... jediný kdo je tady ubožák jsi ty F.A.G.... tím nechci říct že bych měl wolfesta nejak v lásce..... spíš... je mi ukradenej, neznám ho...

[62] Vložil paulie. dne 12.06.2007 v 17:04:56, Odpovědět

[61] Shaden: Sám wolfest to publikoval veřejně. ;)

Mitarai
[63] Vložil Mitarai dne 12.06.2007 v 17:08:34, Odpovědět

[62] PaulWay: Vim, ale nechápu co je na tom tak směšného aby se mu nejakej ... posmíval veřejne na fóru nejaký "jeho" komunity...

[64] Vložil ArMoRKiNgH dne 12.06.2007 v 17:09:54, Odpovědět
 IP hash: ba53c662899ae057

prečo? lebo sme ludia. Sme škodoradostný a tá je najvetšia radosť.

Mitarai
[65] Vložil Mitarai dne 12.06.2007 v 17:18:44, Odpovědět

[64] ArMoR Da HeNtAi: Radost nebo ubohost ?

Anicka
[66] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 12.06.2007 v 18:24:32, Odpovědět

skodoradost? ale kdeze... skodoradost je predsa radost z ujmy niekoho ineho a tu sa predsa nikomu ziadna skoda nestala a keby aj, nikto (a uz vobec nie ja) nema z wolfieho pocinania radost... wolfest svojim vystrasenym ignorantstvom ublizuje sam sebe a tym ludom okolo, ktorym na nom z akychkolvek pricin zalezi... a to je skor smutne, nie?

[z]
[67] Vložil [z] dne 12.06.2007 v 18:30:15, Odpovědět

[66] : Zalez.

Mitarai
[68] Vložil Mitarai dne 12.06.2007 v 18:30:52, Odpovědět

kdo ví.... já ho moc neznam...

Greeny
[69] Vložil Greeny dne 12.06.2007 v 18:59:58, Odpovědět

[67] [ZELGADISS-sama]: umis neco jinyho nez nadavat?

[z]
[70] Vložil [z] dne 12.06.2007 v 21:49:49, Odpovědět

[69] Greeny: Omg, a ty jsi zase kdo? D:

[71] Vložil ArMoRKiNgH dne 13.06.2007 v 01:20:57, Odpovědět

[66] : Vlastne ano ... vzniká tu škoda ... ajkeď nie fyzická, ale vzniká a aj mu tým ubližujú.

Anicka
[72] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 13.06.2007 v 01:42:32, Odpovědět

aka skoda? kto komu ublizuje? wolfestovi? tymto? ako by mohlo wolfestovi ublizit nieco z --Internetu--? a vobec - ako by jemu cokolvek mohlo nejak ublizit? vsetko, co sa mu nepaci je predsa dmntne, trapne ci idiotske a teda sa ho nemoze ani v najmensom dotknut - wolfest obetoval ochrane a bezpeciu svojho maleho ega cely svoj skutocny zivot... a znovu opakujem - to je len a len smutne...

[73] Vložil ArMoRKiNgH dne 13.06.2007 v 01:45:23, Odpovědět

Chápem chápem ... lensomsi nevšimol toho koleje.cuni.cz ...

Kirara
[74] Vložil Kirara dne 13.06.2007 v 01:47:08, Odpovědět
 IP hash: 5b8d28d8dfce15ef

Nevěřte Aničce, je to Barbora s klokánkem na zádech...

[75] Vložil Riza-do dne 13.06.2007 v 01:48:46, Odpovědět

To snad.. ne. Nová česká reality-show už i na pika? To už byl snad lepší i ten pořad VyVolení

Anicka
[76] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 13.06.2007 v 01:49:51, Odpovědět

a smutne je este aj to, ze anicka ma pravdu... nech zije svaty gral!

Kirara
[77] Vložil Kirara dne 13.06.2007 v 02:00:13, Odpovědět
 IP hash: 5b8d28d8dfce15ef

omlouvám se za offtopic, ale jinde reagovat by nemělo smysl: http://www.reflex.cz/Clanek26754.html ... to to vystihuje pěkně

[78] Vložil F.A.G. dne 13.06.2007 v 22:39:14, Odpovědět
 IP hash: 4911e721bbd22e4f

aby sa mi nikto nestazoval, ze bol o nieco ukrateny:

11:31 pm - The diversity of sub-poral periodic predicted

supracontinuum. (Ne, taky nevím, co ten title znamená.)

Kde jsme to skončili... ajo, čtvrtek. Inu ještě stále je pátek, kde se toho ale moc neudálo. Měli jsme znovu na devět, což je samozřejmě naprosto ftw. Docela slušně jsem se prospal a stihl i dodělat referát do chemie. Nicméně do školy jsem přišel pozdě, víceméně kvůli tomu, že jsem se musel jít podívat do třetího patra na rozvrh, abych věděl co máme. Po cestě do učebny jsem potkal Kropáčkovou, kterou jsme zrovna měli, ta se na mě tím svým hnusným po hnoji smrdícím úsměvem zagrinila a ptala se mě co tak pozdě. Odsek' jsem jí, že jsem prostě zaspal. ( to keby niekto nahodou este stale pochyboval o tom, ze je wolfie mrte-drsny-rebel)

Neměl jsem do bižoly protokoly, takže znovu nedostatečně. Nevadí. Jinak nuda, poslouchal jsem empétrosky. Mimochodem, mám posranej svůj mp4 přehrávač. -_-;;;; Budu muset koupit co nejdřív novej, už mám vyhlídlej tenhle - http://www.123mp3.cz/d/emgeton-x3-cult-1gb-black/, fakt se mi dost líbí.

Pak byla errr.... fránina. Nuda. Nedostatečně za nějakej neudělanej úkol, nevadí. Potom výborně z nějakýho cvičení co jsme dělali s Jirkou a Slávkem. Ale jinak se nic nedělo, jen nešlo poslouchát muziku, bylo nás tam málo.

Chemie ... dal jsem jí ten referát, s Ondrou jsme hráli piškvorky a poslouchali u toho muziku. Jinak jsme nic nedělali. Potom jsme v angličtině šli ven, bavil jsme se s Aničkou o té změně v poslední době a tak. Myslela si, že mě Hiro ovlivňovala a právě po rozchodu jsem se tak začal měnit. Vysvětlil jsem jí, že ne, že rozchod byl jen jedním z důsledků té změny.(hlavne, ze aspon on ma vo vsetkom jasno)

Potom přímo v hodině jsem spal a poslouchal hudbu, zatímco všichni ostatní dělali angličtinu. Pak přiletěl čmelák a holky začaly ječet a probudily mně. -___-; Naštěstí jsme pak už šli na oběd, bavil jsem se s Tomem o Kače (jeho gf) a tak. Na obědě jsme dělali bordel, Honza se zeptal jestli už Večerkovi (naše bývalá učitelka ájiny a náš zeměpisář) byli v Expedici kde Tom pracuje, on řekl že ne, že 'ti počuraňci" ještě nepřišli vůbec. Tak jsme si z něj dělali srandu že za ním sedí Večerka a slyšel to, měl takový bobky že se bál otočit. Nakonec se otočil, a zjistil že si toho ten člověk nevšiml. Tak jsme se mu začali smát. On asi po dvaceti sekundách řekl, že to přece není Večerka. Honza spadl z židle, já vystřelil vidličku do talíře Jirky, co seděl naproti mě.(nepripada vam to vtipne? nepripada vam to zaujimave? tak to znamena, ze mate rakovinu)

Pak jsme šli za Geňou, zeptat se ho jak to bude zítra s tím Tahem, kdy se sejdem a tak. Nechtěl nám nic říct, a ani Martinovi půjčit baterky do foťáku. Takže jsme šli k nám a já mu nějaký půjčil, potřebil je na cvička z bižoly (do kterých moje skupina nešla). Nakonec mi stejně večer napsal, že byly vybitý. ^^; (hahaha... ha)

Jinak jsem přes den pracoval na jednom projektu a celkoě se jen tak nudil. Těším se na zejtra, ale dneska mám celej den rýmu jak prase, doufám že to přejde...

current mood: okay

vsetko dobre raz prejde... nezabudnite potom obetovat askelpiovi kura

[79] Vložil ArMoRKiNgH dne 13.06.2007 v 22:43:09, Odpovědět

to máš čas chlapec písať do denníčku? omg ...

Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Předtím, než poprvé odešleš příspěvek do fóra, prosím čti tyto řádky, nechceš-li se vystavit riziku smazání svého snažení.

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Pravidla obsahují zásady, kterých je dobré se držet. Shrnují pouze to, co by měl dobře vychovaný tvor již vědět, a proto není nutné si je přečíst – stačí se jen chovat slušně. Avšak v případě jakýchkoliv sporů jsou pravidla to, podle čeho budeš posuzován/a.

Pokud píšeš příspěvek, který nesouvisí s původním tématem, označ jej tak, běžným návštěvníkům bude zobrazen ve "sbalené" formě, tj. pouze jeden řádek kdo a kdy jej zadal, s možností si jej rozbalit.

• Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní