kde se daji tyhle karty koupit a najaky princip to funguje pry na to se posilaj hry z netu a kolik takova karta stoji a je to kvalitni nesekaji se se hry na tich kartach a kde se daji stahovat hry do nds ?
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |
kde se daji tyhle karty koupit a najaky princip to funguje pry na to se posilaj hry z netu a kolik takova karta stoji a je to kvalitni nesekaji se se hry na tich kartach a kde se daji stahovat hry do nds ?
BUBUBU |
Flash karty jsou od anglického slova "flash" - tedy při hraní ti blikají.
hmm..... zajimave a jak se tomu rika tem kartam jak se davaj do nds a posialj se na to hry z netu
CHIMCHAR |
[3] kurucezetka: spis z kompu,ne?
M.M.M |
nestačilo by si jenom koupit ten prohlížeč na DSko a zapařit si? Nebo ja nevim, ale mam dojem že na hrani z hotspotu to nepotřebuješ ne?
Nexus Eragon IV. |
Ne, neseká se mi to. Hry se do toho dávaj přes paměťovku, mě to stálo 855 bez tý paměťovky. Romky do DSka jsou tu.
Zpráva byla změněna dne 09.07.2007 v 10:46:16
a klam si mam dat tu pametovou kartu a kam se mi to bude ulazet a pujde mi to na starsi vezzi nds ne na lite a kde se da koupit.
John Beak the Nearly Ultimate One |
[7] kurucezetka: Jednotlivé věty prosím odděluj interpunkčními znamínky, jinak tě budou všichni ignorovat. Popíšu ti M3 DS Simply, se kterou mám zkušenosti a ostatní uživatelé, kteří mají totéž určitě potvrdí, že funguje perfektně.
>> a klam si mam dat tu pametovou kartu
Strká se přímo do M3.
>> a kam se mi to bude ulazet
"ulazet"? To slovo neznám. Ukládat data budeš na paměťovku.
>> a pujde mi to na starsi vezzi nds ne na lite
Určitě. Má tvar normální NDS kazetky (akorát má díru na paměťovku).
>> a kde se da koupit
Např. na BambooGaming. Z cvičných důvodů ti sem nedám odkaz. Použij Google.
[5] M.M.M: Tak to nefunguje. Hry z internetu tam dáš jedině tak, že to stáhneš do počítače, rozbalíš v počítači, přes počítač nahraješ na paměťovku. Plesk. Počítač je jen prostředník. K hraní ho nepotřebuješ. Paměťovku dáš do flešky, flešku do DSka a paříš. Hraní z hotspotu s tím nesouvisí a rozhodně to pro to nepotřebuješ.
[3] kurucezetka: Opět stejná chyba, neodděluješ od sebe věty. Jen si propadej ve škole.
>> a jak se tomu rika tem kartam jak se davaj do nds
Flash cartridge?!
>> a posialj se na to hry z netu
Z netu? Jak asi? Viz postup popsaný výše v mém postu.
[2] Glurak: Já myslel, že s nimi máš automaticky přístup na HMko Flash a můžeš ho používat bez odznaků i venku (pokud zrovna není ostré slunce, kamrádi si rozhodně všimnou, když jim baterkou posvítíš přímo do oka).
[1] kurucezetka: Odděluj věty. Bože. Tvoje komunikační schopnosti jsou na úrovni předškolního dítěte.
>> kde se daji tyhle karty koupit
V obchodech, které je prodávají. V kamenných krámech to asi těžko najdeš a u nás už vůbec ne. Zbývají tak internetové obchody. Již zmiňovaný BambooGaming se na ně specializuje, ale zdaleka není jediný. U nás to prodává jeden obchod (Vltava?), ale 3-4krát dráž.
>> a najaky princip to funguje pry na to se posilaj hry z netu
Potřebuješ flešku a paměťovou kartu (některé flešky to mají přímo zabudované, ale to je zastaralý a překonaný způbob). Na paměťovku nahraješ firmware (velmi hrubě řečeno program, díky kterému to může na DSku běžet) a data (hry, hudbu, cokoli to pordporuje). A hraješ. Zbytek viz výše.
>> a kolik takova karta stoji
To je kartu od karty různý. Já jsem dvakrát objednával M3 DS Simply z Austrálie. I s poštovným to vyšlo poprvé na 948 Kč a podruhý na 855 Kč (kvůli měnící se ceně, kurzu Australského dolaru a dělenému poštovnému). Řádově to vychází o něco míň než originl hra (ale taky jak která).
>> a je to kvalitni nesekaji se se hry na tich kartach
Je to jako s originálkou. 99% her to podporuje bez chyby. V Pokémonech nefunguje Pal Park.
>> a kde se daji stahovat hry do nds ?
W Interetě!!!!!11one Již zmiňované Frozen-roms.de, akorát ten odkaz nahoře v [6] Noragon je nefunkční, protože u href parametru <a> tagu se musí psát http://, na což Noragon zapomněl.
Wreptile the Hero |
Trochu OT, ale Johne, mohl bys mi to takhle popsat i na GBA? Na kolik mě vyjde ta fleška
[8] John Beak: A to si musim asi koupit usb co ? A to normalne si to potom pres to usb stahuju a hraju na nds ty hry ne jako hrat pres net?
[8] John Beak: Na co je ta M3?? Na SD nebo Micro SD?
MIA |
[10] kurucezetka: USB adaptér na posílání věcí na paměťovku je součástí M3 DS Simply. Strčíš paměťovku do čtečku, čtečku do USB portu na počítači (takový ten krátký placatý) a normálně jako na nový disk tam hodíš ten firmware a hry/hudbu/atd., pak tu paměťovku vyndáš a strčíš do Flash Cartridge, to strčíš do NDS a hraješ.
[11] Bery Umbreon: Micro SD.
Jen tak mimochodem, rozhodujte se rychle, Bamboogaming opět nabízí poštovné zdarma, ale bude to na omezenou dobu. Tím byste to měli o pořádný kus levnější.
[12] Goku: Sákryš, ale John mi předtím tvrdil SD kartu, kterou i mám, takhle bych musel přidat prachy ještě na MSD kartu.
MIA |
[13] Bery Umbreon: Micro SD karta je levná...
[14] Goku: Ale já sem byl nějak smířenej s tím, že tam pasuje SD karta.
MIA |
[15] Bery Umbreon: Jsi se Johna asi špatně zeptal...
ja nwm kde se mam na ty strance zaregistrovat _o_o.
Nexus Eragon IV. |
Hm... Tak to se omlouvám za blbej link. Už jsem to spravil. No, tak to dopadá, když někdo při psaní postu obrací oči v sloup a říká OMG, WTF. [17] kurucezetka: Na jaká stránce? Frozen roms? Tam se registrovat nemusíš.
[18] Noragon: ne na BambooGaming
[19] kurucezetka: A k čemu ti to bude??
Nexus Eragon IV. |
[20] Bery Umbreon: Aby si to moh' objednat?
no je jasny ze asi kvuli tomu abych to mohl obednat
BUBUBU |
Tak jo tak jo. Pro úplnost popíšu rozdíl mezi M3 Simply a M3 Classic. Proč? Protože na M3 Simply nejde a možná ani nikdy nepůjde rozjet GBA hry.
M3 Simply má tvar NDS kazetky, takže se strká do slotu pro NDS hry. M3 Classic má tvar GBA kazetky, takže se strká do slotu pro GBA hry. M3 Classic používá paměťovky SD-Mini (anebo existuje verze pro CFka, ale ta je prej o trochu horší). M3 Simply používá SD-Micro . Nejdříve tu byla M3-Classic, už v dobách GameBoyAdvance a sloužila pouze na GBA hry (a taky přehrávání filmů či muziky z té své SD-Mini). Když vyšlo na světlo světa první NDSko, dokázala M3Classic přehrávat GBA hry i tam, ale pár chytrých hlav napadlo, že přece nemůže být tak složité, M3Classic naučit i NDS hry. No, složité to přeci jen nakonec bylo, jednak se ty NDS hry musely před nahrátím na SDMini kartu "cracknout" (jinak si ty hry neporadili s tím, že jsou v GBA slotu místo NDS slotu) a jednak bylo třeba NDSko donutit uvěřit, že i z GBA slotu se dá spustit NDS hra. To se dělalo dvěma způsoby. Prvním bylo přeflashnutí biosu (prostě se hackl vnitřní program DSka). Druhým bylo takzvaná Pass karta (například PassMe) - ta se strakala do slotu pro NDS hry a dělala takové médium mezi DSkem a NDS hrou v GBA slotu.
Něco takového se zdálo asi hodně otravné, a tak ti lidi dali zase hlavy dohromady a vymysleli, že udělají flash cartridge, co se nestrká do GBA slotu ale do NDS slotu. A to je M3 Simply. Už není třeba žádného crackování NDS her, ani přeflashnutí biosu NDSka ani Passcardů. Ale na druhou stranu M3 Simply už nijak nenarveš do GameBoyAdvance, a dokonce ani na DSku na ní nespustíš GBA hru. Teoreticky to bylo možné nějak provést, třeba tak, že by se ta GBA hra emulovala (existují například speciální NDS programy do M3 které umožní emulovat GameBoyPocket nebo SNES a jiné hry), ale jiní říkali, že NDS slot je na GBA hry moc pomalej. A navíc se proslýchá, že příští generace M3 už bude mít emulaci GBA her nějak zabudovanou do sebe. Kdo ví, jak to dopadne.
Rekapitulace:
M3 Simply - MicroSD paměťovka (nijak nečouhá) ; přehraje 99,9% vyšlých NDS her, dále filmy či hudbu ; Pouze pro DSka (normal či Lite) ; K hraní NDS her už nic víc nepotřebuješ (akorát jen Počítač s MicroSD čtečkou a stáhnutou hru)
M3 Classic - MiniSD paměťovka ; přehraje 99,99% vyšlých GBA her (ty není třeba crackovat), 97% vyšlých NDS her (je je třeba nejdřív cracknout přiloženým programem) ; Dále filmy, muzika ; Funguje i v GBÁčku (kromě NDS her - logicky) ; K hraní her na GBÁčku víc nepotřebuješ, na DSku potřebuješ Passcard nebo přeflashnutí
M3 Lite - To samé jako M3 Classic , akorát zmenšené, aby to "bez přečuhování" pasovalo do Liteka, ve kterém GBA hry běžně "přečuhují". V Normálním DSku už ale nedrží, je pouze pro Liteka.
R4 - na chlup samé jako M3 Simply, jen nevím, proč se to jmenuje jinak než M3 Simply.
--------------------------------------------------------
Jakejkoliv jiný produkt, než zde uvedený, nedoporučuju (Prodávaj se třeba "Ninjapassy" nebo "SuperCardy" ale jsou to prej zmetky, prej)
NDS hry běžně mají do 30MB a z torrentů jsou stáhnutelné do hodinky. MicroSD karta se dá pořídit za méně než 500 i s redukcí na SD kartu (takže ti stačí normální SD čtečka karet)
Jde také stáhnout neoficiální (amatérské) hry. A nejen hry, třeba taky přehrávače videa/hudby , Linux pro DSko, WiFi Sniffer , emulátory na GBPocket / NES / SNES a jiné , pokročilé grafické kalkulačky / internetový prohlížeč , ICQ/MSN/AIM/IRC klient a jiné.
Zpráva byla změněna dne 09.07.2007 v 11:59:15
MIA |
[23] Glurak: Jen bych ještě doplnil, že čtečka microSD karet je přiložena k M3 DS Simply (alespoň u bamboogamingu), není tedy potřeba kupovat...
[23] Glurak: a co je akorát jen Počítač s MicroSD čtečkou co je ctecka? je dulezita?
Zpráva byla změněna dne 09.07.2007 v 12:16:56
[13] Bery Umbreon: Tak to nebyla M3 DS Simply, ale starý M3 Music Player (ten, na který Vuk určitě nerad vzpomíná).
[25] kurucezetka: Čtečka je zařízení, kterým se dají číst a zapisovat data na paměťovce. Je to celkem malý, strká se to do USB. Důležitá je, bez ní by to nešlo.
Ještě doplním oba dva, já taky měl SD kartu a doufal jsem, že jí použiju. Nakonec jí mám v čtečce na SD karty a používám to místo USB flash disku. Dokonce to vyjde i levnějš! Ovšem ještě levnějš vyjde empétrojka ^^ (a tu nemám, ale ani nepotřebuju)
[26] John Beak: Aha, tak nic, povede se příště.
BUBUBU |
[25] kurucezetka: čtečka pro SD karty je asi tolik, co CD mechanika pro CDéčka. Jak už tu někdo řekl, jednu dostaneš k M3Simply, takže už ti stačí jen ten počítač. (a ta MicroSD karta a taky to DSko)
Zpráva byla změněna dne 09.07.2007 v 13:49:32
A nevite kde se mam na ty strance BambooGaming zaregistrovat? A za jak dlouho by mi to melo prijit ?
BUBUBU |
[29] kurucezetka: Ono se sice třeba i zaregistruješ, ale jsi schopný zaplatit (potřebuješ odblokovanou embosovanou platební kartu) ???
ja nwm proc se me ptas ja myslel ze se tam jenom zaregistruju a obednam to ne ?
MIA |
[31] kurucezetka: No ale nějak to musíš zaplatit, že... A ze zahraničí ti to opravdu na dobírku nepošlou...
a kam mo to teda poslou? a jak si to myslel s tim ze to nejak musim zapplatit to mi to jako neposlou do cech républic.
MIA |
[33] kurucezetka: OMG, nauč se přemýšlet. Do čech ti to pošlou, ale musíš to zaplatit, jako všechno, co si koupíš. A jediná možnost, jak zaplatit na bamboogamingu je embosovanou platební kartou...
[8] John Beak:Ja jsem se dival na vltava a tam jsem to nikde nemohl najit.Je to tam urcite?a nevis kde presne ?
[35] kurucezetka: Ne, proto jsem tam dával ten otazník. Ale u nás rozhodně nedoporučuju to kupovat. Vyplatí se nechat si to poslat ze zahraničí a počkat si. Většinou to dojde do týdne. Na BambooGaming slibujou nanejvýš 10-14 pracovních dnů (myslim).
[33] kurucezetka: Do "cech républic" ti nikdo nic nepošle.
Sic myslím, že už jsi to pochopil, ale dodávám, že se to platí předem. Já platil přes PayPal pomocí internetové obchodní karty.
Kdyžtak sežeň víc lidí, kteří budou umít zájem. Kvůli dělenému poštovnému (zjednodušeně řečeno čím víc lidí, tím levnějš to každýmu vyjde). Klidně vám zprostředkuju další hromadnou oběd-návku.
MIA |
[36] John Beak: Proč furt přehlížíš, že poštovné je zdarma?
BUBUBU |
[37] Goku: Nebo spíš - poštovné je v ceně. A z bambusu ti to pošlou rozbalený bez originální krabice a myslím že i bez CDéčka.
MIA |
[38] Glurak: nn, poštovné není v ceně za normálních okolností se platí a cena je stejná, ale teď mají zase (už po druhé) jakousi akci, kdy mají u M3 a toho druhého poštovné zdarma. Jestli rozbalené nebo ne, netuším, ale bez CD ano...
[39] Goku: a to budu mit bez cd to si asi potom nemuzu nic posilat co ? a jak dlouho to plati postovni zdarma?
MIA |
[40] kurucezetka: Můžeš si tam posílat věci, jen musíš stáhnout firmware ze stránek bamboogamingu a dát ho na tu kartu, aby s tím spolupracovalo NDS... A Netuším jak dlouho to ještě platí...
[41] Goku: no jo no mam si to poslat ale jak kdyz nebudu mit cd tak to usb nebude souhlasit c pc.
MIA |
[42] kurucezetka: Tohle je mass-storage zařízení, ta jsou plug'n'play (zastrč a hraj - nepotřebuješ ovladače, jako třeba s monitorem)
Takze k cemu je vlastne dulezity cd a muzes mi jeste rict co vse je v baleni s touu m3 simply
MIA |
[44] kurucezetka: Na tom CD je ten firmware, kterej tam musíš dát, aby ti to v tom NDS dokázalo přehrát. S M3 je v balení čtečka paměťových karet (micro SD) a jakýsi Safety strip, což přesně nevím, co by mohlo být...
[37] Goku: Protože to nevím. Koukal jsem se a teď už to potvrzuju :P
[38] Glurak: Rozhodně bez krabice a bez CDčka. Soubory hostuju na svém serveru, takže není problém.
Emil Žumpa |
Ahoj, prosim vás, takže když se zaregistruju na bambusu, objednám si M3 DS Simply a zaplatim pomocí PayPal účtu aktuálně částku 38$, je velmi pravděpodobné, že mi během příštích 14 dnů přijde domů balíček, je to tak? Předem dík... EŽ
MIA |
[47] : Ano, přesně tak by to mělo být.
a jak si muzu udelat ten ucet pres paypal ?
MIA |
[49] kurucezetka: Musíš mít platební kartu, možná ještě povolené internetové transakce, teď nevím a musíš se zaregistrovat na paypal.com
tak se tam jdu zaregi... ale musim miot ucet v bance coz tata ma 2 ucty a co mam delat pak
MIA |
[51] kurucezetka: Tam už to máš napsaný, jak postupovat...
pta se me to tam na tohle Have you ever added a bank account, credit card or debit card to your PayPal account?
co mam dat ?
MIA |
[53] kurucezetka: Použít mozek bys mohl...
kdyz ja neumim moc aj tak ja nwm kdyz nekdo nevi tak se ma zeptat ne ?
MIA |
[55] kurucezetka: Jo, ale tak tohle už jsou docela náročné a důležité věci, přecijen jde o tvoje peníze a jestli nejsi schopen účet na paypal založit, tak možná bude lepší ho nemít...
asi mas pravdu :( ale nevis jeslti bude zase nejaka hromadna obednavka?
[57] kurucezetka: Nevím o tom, že by se nějaká chystala. Ale ještě to není měsíc, tak můžeš vytáhnout to moje téma. Třeba bude mít ještě někdo zájem.
A nebo se můžeš dohodnout s jedním člověkem, ať se to koupí přes něj a pak třeba pošle na dobírku. Stejně jako na ICQ, doporučím Vuka nebo sebe.
[58] John Beak: tak jo kdyz tak se nak domluvime a nevis jestli je v baleni i usb nebo so ho musim koupit ?
[59] kurucezetka: Z BambooGamingu to posílají sice bez původní krabičky a bez CDčka, ale určitě tak je M3 DS Simply, USB čtečka karet a krabička na NDS hry. Chodí to v pytlíku s práskacíma bublinama.
Dada1945!! |
ahoj neví nkdo kde koupím pametovky do NDS??
[61] Dada1945: Paměťovky do NDS nekoupíš nikde, to totiž neexistuje....
MIA |
Jen tak mimochodem, po odeslání této várky M3 DS Simply by měl Bamboogaming přestat nabízet Free Shipping. A ta dalšívárka by měla odejít nejspíš v úterý.
[63] Goku: Moment moment, přestane Free Shiping u tý úterní, nebo až u další?
MIA |
[64] Bery Umbreon: "po odeslání této várky", která asi myslíš, že to bude...
[65] Goku: Yay, příště už možná nebudu číst posty v rychlosti ^^'
Lou |
Ahoyte, bylo tu psáno, že nakoupování u nás (ČR) není doporučené; já něco takového mám (SuperCardSD, SuperKey) a v podstatě si nemohu stěžovat. Mám jen dva problémy a to jsou videa v Castlevania - Dawn of Sorrow a Children of Mana; kde se videa sekají (i zvuk) a nejnovější (mnou nalezený!!!) firmware (1.80) přestal podporovat NES hry.
Nicméně v rámci softwaru mám jednu radu: pozor na DS Organizer. Mě (s tou konfigurací) nebyl schopen ukládat na SD mini, jen až když jsem ho spustil v MoonShellu, nicméně mám podezření, že poškodil i tak nějaké soubory.
[67] Laethnes: Ale tady to nebylo doporučeno kvůli tomu, že je to tu až 3x dražší, někdy i víckát...
[67] Laethnes: Supercard a Superkey je něco podobného, ale rozhodně ne stejného. Emtrojka žádnou z těch věcí, který jsi uvedl, v základní výbavě nemá (vyjma Moonshellu).
Lou |
[68] Bery Umbreon: Aha, tak to se omlouvám, já jsem to špatně pochopil tak, že jsou s tím problémy...
[69] John Beak: Sorry, v rámci SuperCard a SuperKey jsem jen nerozepisoval detaily - jedno mám v GBA slotu (pro data) a druhé v DS (pro funkčnost DS her, něco jako PassKey (myslím)) - měl jsem ty dvě věci na mysli jako komplet (místo jednoho zařízení pro DS slot, kde je zároveň zrovna čtečka karet (SD apod). Prostě pro případ, že by někdo chtěl hrát i GBA hry, protože ta karta v DS to neumožňuje, jak zde již bylo zmíněno). Ano, ono zde bylo psané, že firmware je potřeba si stáhnout (což jsem udělal, do té doby jsem používal předinstalovaný - 1.61 (myslím) ) a DS Organizer jsem si našel na netu, ten k tomu (narozdíl od MoonShellu) vůbec nebyl. Já jsem tím svým přízpěvkem jen chtěl podotknout, že se SuperCard a SuperKey nemám technické problémy a zároveň jsem chtěl varovat před tím, na co jsem přišel, pro případ, že by se tu našel někdo, kdo by z DSka chtěl dělat víc, než jen herní konzoli, aby nepřišel o data (což po hodně hodinách hraní nad Harvest Moon naštvalo), jen prostě informace, o kterých jsem měl pocit, že by nebylo na škodu sdělit...
Sorry za ty zmatky, co tu vytvářím...
[70] Laethnes: Teda aspoň myslim, že to bylo tak, jak jsem psal, jlkž zo už přeci jen je trochu dýl...
Lou |
[71] Bery Umbreon: Hm, narychlo jsem si tuto diskuzi projel a zazněly tu oba názory a my dva si zapamatovali něco z toho ;). Jj, jsme jen lidi :3
[72] Laethnes: Nj, sem si pamatoval, to co pro mě bylo důležitější ;)
Lou |
[73] Bery Umbreon: Hm, a já zas to, co kolidovalo s mými zkušenostmi doposud (i když to používám vlastně jen tolik měsíců, kolikátý měsíc letos je...)
Hm, ale měl bych jeden dotaz, doufám, že to není off-topic (přijde mě zbytečné zakládat další téma a tohle bylo jedno z těch, které by snad mohly odpovídat). Jde o to, že když mám Poké R/S/E, jako ROMky nemají baterky, takže nefunguje běh času. V emulátoru to prý lze zapnout ("enable Real-time clock" či tak něco), nicméně co na nějaké flash kartě? Kdesi na netu jsem si našel patch (jak ho aplikovat vím - SNES tools), ale asi jsem stáhl špatný soubor (byly to 3 patche na jakési NDS hry), a už se mě to nepodařilo najít znovu, takže bych se chtěl zeptat, zda něco takového nemáte nebo nevíte kde najít, či je vůbec doopravdy něco takového možné a funkční.
[74] Laethnes: To bys potřeboval něco, co má v sobě Real Time Clock zabudovaný. Třeba mojí EZ FLash Advance.
V emulátoru to zapneš a ono to pak bere systémovej čas.
Lou |
[75] John Beak: No jo no - na NDS do flash karty - používám takovou, kde je potřeba ROMky ještě nechat proběhnout jedním programem ("Super Card" - jmenuje se jako jedna z karet co používám)... Ten (NDS) hodiny má, nebo alespoň měl, když jsem se na něj díval posledně :3
FF |
[70] Laethnes: Patchnul jsi ten DSOrganizer DLDI patchem ktery to prekonfiguruje pro tvoji kartu? D: jinak firmware a vsechno o DS scene najdes na gbatemp.net
Lou |
[77] Fire Flareon: Díky, hned se tam mrknu. O tom patchi (DLDI) jsem nic neslyšel; tam, kde jsem to stáhl se o tom nezmínili, ale jak jsem psal, ono to původně nebylo vůbec schopno ukládat (mělo to jen takové ty výsledky jako když mlátíš do klávesnice). Pak jsem ale nejprve otevřel MoonShell a v něm ten DSOrganizer a vše fungovalo tak jak má. Problém je v tom, že skoro - čas od času, když jsem si hrál v malování, nebo prostě uložil nějaký texták se to zaseklo a při tom to kromě daného souboru poškodilo ještě nějaký... Myslel jsem si, že právě to, že to bylo otevřeno v MoonShellu to vytvořilo dostatečné prostředí a ty errory jsou prostě chyby. DLDI patch by to měl "spravit" úplně, říkáš?
FF |
yup ;) u me to spravilo uplne a funguje i textovy webovy prohlizec
Lou |
[79] Fire Flareon: Moc dík, ta stránka vypadá skvěle. Už jsem stáhl něco, co by mělo patchnout (mj) clock problem v Pokémonech (ale mám dojem, že jen R/S. Bohužel nemohu otestovat hned (GBA hry nemám tady), nicméně pokud bude fungovat, myslím, že tu nebudu jediný, koho to potěší). A ten program pro výuku japonštiny vypadá taky zajímavě.
FF |
neni to vyuka cinstiny? ^^;
Lou |
[81] Fire Flareon: Nevím, název je zkratka a začíná na J, ne na C, nicméně když jsem se do toho mrkl, nebyla to vyuka, ale jen procvičení psaní, čtení a poznávání Katakany a Hiragana (nebo tak nějak, sorry, nejsem si jist přesnými výrazy), prostě ty dvě jednodušší písma, co Japonci používají. Jako důkaz je i to, že hodně znaků poznávám z toho, jak jsem hrál Ruby a později Pearl, když vyšly v Japonštině a ze znělek z anime. Navíc jsem 100% poznal znak, který se čte jako "no". Určitě je to Japonština, včetně výslovnosti (byla tam možnost si to přehrát), jen teda ne výuka, ale procvičení znaků (či jejich naučení)
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |