jste priznivci stare dobre cervene? nebo snad neco avantgardnejsiho? a nebo snad slipy? kalhotky? tanga? s krajkama? s potiskem zelvy ninja? a co material? zkratka se podelte! opet, neni to nejakej superprojekt ale je to vyzva...!
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |
jste priznivci stare dobre cervene? nebo snad neco avantgardnejsiho? a nebo snad slipy? kalhotky? tanga? s krajkama? s potiskem zelvy ninja? a co material? zkratka se podelte! opet, neni to nejakej superprojekt ale je to vyzva...!
zda se ze se trochu stydite tak pro zacatek zacnu ja, ano? protoze, vzdyt ja vazne nechci zadne obscennosti, koneckoncu ani velikost po vas nezadam... proste barvu, matros a konec. takze ja mam cerny, 95% cotton a 5% spandex! a vy?
MIA |
Tmavě šedé. Materiál netuším a nebudu je kvůli tomu sundávat... :3
JKL |
LOL... No ale každý opakovaný vtip prestáva byť vtipom...
Narozdiel od vás dvoch nemám len jedny slipy/trenírky. :P
JELINEK :D |
Cierne xD
Zpráva byla změněna dne 16.08.2007 v 12:53:56
JELINEK :D |
A tanga a pod nemam aspon myslim...
MIA |
[4] JKL: Teda, že se nestydíš, takhle si dělat srandu z nemajetných...
|
normalne cernocervene a kdyz je obratim naruby tak cervenocerne...
jako, bylo to pochopitelne mysleno ve smyslu jaky kus spodniho pradla mate aktualne na sobe ale uz jenom to, ze jkl mohlo prijit na mysl neco tak znepokojive odlisneho, svedci samo o sobe jako dostatecny dukaz o tom ze je jkl cune a nemeni si spodky bez ohledu na to ze nam tady zkousi tvrdit neco jinyho.
Wreptile the Hero |
Zrovna moje oblíbené. Se slonem, přes ptáka je takový chobot...
Jinak další oblíbené mám se srdíčkama a s nápisem kiss me ^^
David "davys" Bohac |
ted cervene
Momentálně bílý... Asi bavlna
David "davys" Bohac |
[14] Bery Umbreon: nosis slipy?
[15] tea.: Ne, ty sou hrozný D: Jedině boxerky
David "davys" Bohac |
[16] Bery Umbreon: vzdyt si mi to psal na icq ze nosis slipky tak tady nedelej
[17] tea.: Cože?? D: To neni pravda! -.-
Flame Master |
ja mam cierne.
David "davys" Bohac |
[18] Bery Umbreon: jo a co je tohle :
tea. (15:56):
cau ty nosis trenky nebo slipy?
bery (15:56):
no ja nosim bavl. slipy
tea. (15:57):
jj...
bery (15:58):
proc?
tea. (15:58):
jen tak..
[20] tea.: A kdy??
David "davys" Bohac |
dneska...
[22] tea.: Haha, zajímalo by mě, jak si s tebou můžu psát, když tě ani nemam v Contact Listu :P xD
David "davys" Bohac |
no ja neivm prsote sem si stebou dneska o tom psal treba si mel u pc segru brachu a praskli na tebe ze nosis bavlneny slipy ... tak co je natom no..
[24] tea.: Lol, já tady bydlim sám... A navíc jsem v tu dobu byl u PC já a s tebou sem si rozhodně nepsal xD
David "davys" Bohac |
ale psal ... ale to uz je jedno ne? kazdej ma jinej styl oblikani...
[26] tea.: Z toho se nevykroutíš...
JKL |
tea. (14:33):
2+2=88,19
Melange (14:33):
Skutočne?
tea. (14:33):
ano
Melange (14:36):
Super.
tea. (14:37):
zejo
No čo už... tea. si myslí, že 2+2=88,19 a nikto to nemôže poprieť.
mam spise svetle trenky/boxerky ale najdou se i cerne ovce :p
jinak nejoblibenejsi sou cerne s ruzovymi listky ^^
David "davys" Bohac |
[29] DITO: a mel si je 2krat na sobe ...
Roudy.3 |
já nemám žádné sedím u PC jak mě pán buh stvořil :)
georgo |
boxerky šedý s bílíma proužkama
Mám rád pokémony |
[31] : run for ur life x_x ze se nestydis
My tady na čundru z vás lolíme. Už aby jsme se vrátily zpátky a uklidili to tady...
[34] Lugiak: Ale ne... Jen tam ještě zůstaňte D:
kurucezetka |
ja majm s pitbulem nevim latku ale pohodlne modre a jetse nake ........ ruzne jsou to trenky
[z] |
Boxerky FTW. na barvě nezáleží.
Ale brzy si chci pořídit stejné, jako má Raider, tj. červené se zlatým prošíváním D:
lugiaku vazne? tak ze pozdravujem mroxe a lisaka suka a elif ze se prej pta na farbu lisakova pindika... (a nez lisak odpovi, muzeme trochu si trochu zatipovat, ale to vsecko nejlepe v k tomu urcenemu tematu!)
[z] |
[38] ivaiva: Myslíš že by bylo vhodné založit topic, nesoucí tento název? Uf ._.
[38] ivaiva: ehm.. jestli mi Eliv poda rozumny duvod, proc je pro nej tato informace zajimava, pak mu mozna nekdy na ICQ i odpovim :)
[34] Lugiak: Az se vy, devcata vratite, pak muzete zacit s uklidem :)
[30] tea.: ani nevis ze je nosim tak se neztrapnuj
Mitarai |
White. boxerky 4ever.
David "davys" Bohac |
[41] DITO: :DDDD prosimte mel si je 2krat na sobe tak tady nedelej nikdy sem te v nich nevidel jo?..-.-
Mitarai |
Tak to jak se DITO a tea. hádaj o toom zda mel trenýrky bo ne je fakt divný.
Asterflame |
Že je pěkný vedro, tak kromě noční košile [31]. DUH.
JKL |
[35] má recht. ;)
tak tohle by neslo. nezeby to byl nejakej projekt to samozrejme ze ne, je to jenom taky maly prieskum, vsak vite, ale jakoze presto vsecko jsem chtela zpracovat nejakej ten graf oblibenosti barvy a typu spodniho pradla v zavislosti na ruznejch faktorech a tak vubec, ale vzdyt vy pisete akorat farbu a nepisete ani material (coz bych asi jeste vydrzela) ale ani strih (coz uz je tak trochu neunosny). takze vsichni co jste nedostatecne kvalifikovane odpovidali, volam po upresneni! diky :)
kurucezetka |
nevim neco mezi polysterenem nebo jak se to rika a bavlnou asi -.-
MIA |
Upřesnění?
Materiál? 100% bavlna.
Střih? Slipy.
JKL |
[50] : tak táto veta ma rozosmiala. -.-
Po prvé - polystyrén a polyester sú dva rôzne materiály (druhy polymérov).
Po druhé - v tejto oblasti je polyester kvázy opak bavlny. Cháp to tak, že čisto polyesterové prádlo býva "termo", zatiaľ čo čisto bavlnené oblečenie je chápané ako najkvalitnejšie (ak neberieme do úvahy iné materiály). No a potom bežné oblečenie sa skladá z rôznych podielov polyesteru a bavlny.
Takže tak to afaik je.
David "davys" Bohac |
[47] [ZELGADISS-sama]: uz je to docela trapny to tvoje stfu -.-'
ja nechodim bez kalhot a tricka jako ty
[z] |
[52] JKL: ROFL, polystyrénové trenky X__D
JKL |
[55] [ZELGADISS-sama]: pre neplavcov...
espeouasd |
100% bavlna trenky,boxerky( slipi sú nepohodlné)
Ring Master 3 |
no to zavisí od toho aké sú, napriklad mam biele, tmave, biele z inými farbami, ale niesu tam dievcenske farby.
|
a kde su foto?
zda se ze nam tady nekdo postrada doprovodne fotecky... :) takze se vsi pocestnosti me dnesni pradelko aneb fotka na prani:
Today is the first day of the rest of our lives. |
[60] ivaiva: Jak si na sebe můžeš vzít něco takového?
ach boze ne! mistni modni guru paja, vecny obhajovatel osvedceneho elegantniho vkusu ve stylu ponozkek do sandalu opovrhl mym dnesnim pradelkem... tak jo, nejspis se pujdu zabit.
Today is the first day of the rest of our lives. |
[63] ivaiva: Tseh .. ponožky do sandálů sem si dal jen jednou a to omylem >_> .. Akorát mi přijde nevkusný ten čokl a ta růžová. :/
brudr |
nejspis si budete myslet, ze jde o jakysi spatny vtip, ale segra pred par minutama doopravdy vyskocila z okna... mmnt, jdu se podivat, jestli prece jen nenahmatam tep. ale moc bych na to nesazel...
trenírek mám hodně s ruznejma barvama
Zetsubou Billy |
[60] ivaiva: lol.... a este dobrovolne ^^
prave na sebe biele ^^
|
awww ;)
dito, promin, nejak jsem te predtim vubec nevsimla... - a ty nosis tanga? :)
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |