Zde bych poprosil účastníky akce, aby se vyjádřili k tomu, jak se jim celá akce zamlouvala, co se jim líbilo a co naopak vadilo.
Za sebe mohu říct, že jsem si ten týden docela užil a byl jsem i mile překvapen, protože vetšina tvorů byla k sobě vcelku ohleduplná a žádné závažnější problémy jsem nezaregistroval. Výjimkou byla jedna noc, kdy hluk generovaný v dolní části přesáhl rozumnou hranici a byly na to stížnosti, ostatní dny se snad dařilo udržovat hluk dole v přijatelných mezích. Co se týká půdních prostor, zde nevím, avšak stížnosti se ke mě nedonesly.
Občas jsem narazil na drobnosti jako nespláchnutý záchod, na které by asi bylo dobré dávat si pozor. Že záchod nesplachuje je samozřejmě závada, ovšem naplnit ten kbelík a spláchnout po sobě by mohl přeci jen každý. Pobyt v Hájence vyžaduje více úsilí než pobyt v kempech, děkuji všem co se většinou podíleli na přípravě dřeva, obstarávání jídla, vaření a jiných prospěšných činnostech.
Zejména pak děkuji Godhairovi za zajištění pobytu v Hájence, a velikou pomoc při vaření, úklidu a organizaci cesty do Králík.