jen tak me zajma od koho mate internet a jaky connection? jelikoz si tedka budu kupovat novej rychlejsi inernet ..tak at vim... tak se pls sverte
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |
David "davys" Bohac |
jen tak me zajma od koho mate internet a jaky connection? jelikoz si tedka budu kupovat novej rychlejsi inernet ..tak at vim... tak se pls sverte
BUBUBU |
UPC Classic - Dříve jsem na ně nadával, ale od tý doby, co zrušili FUP, tak je to bezva. Ať půjdeš ke komukoliv, rozhodně si dej pozor na jejich FUP. Téměř všichni ho tam nějak propašují aniž by ti o něm řekli a i když, tak ti budou lhát, že tě prej nebude nijak omezovat.
nemam preco zit kazdy ma vytoci je to nanic .... |
no sice viem ze v cesku ho asi nemate ale ja mam antik internet 5 mb/s :D pozrite na ten obrazok hovori to za vsetko
http://img182.imageshack.us/img182/1269/beznzvuek6.png
David "davys" Bohac |
[2] Glurak: mno ja kdyz si koupim internet od tehle maniku tak bych to mel bez limitu takze by to bylo v poho..
BUBUBU |
ADSL bez limitů? A kde je zakopanej pudl?
may |
My máme LAN, neomezenej.
David "davys" Bohac |
[5] Glurak: no prece by to tam nepsali jen tak ne..
Mno, já když pořizoval od Kysličanů tak taky psali, že jt o bez limitu a pak kouknu na účet a tam limit 3GB, teď to teda zvětšili na 10, ale stejně
Nyawn |
Download: 7,700.10 kbit/s (962.51 kB/s)
Upload: 6,017.54 kbit/s (752.19 kB/s)
David "davys" Bohac |
[8] Bery Umbreon: lol lomit jenom 3gb?:D
[10] tea.: Yop, ale byl to taky pomalejšínet, než mám teď...
MIA |
[5] Glurak: Tak ADSL bez limitu není tak divná věc, ale takhle rychlé ADSL bez limitu za tuhle cenu, to je nadmíru podivné...
Od tý doby co máme FUP 250MB na den a upload kole 3 kb/s, tak si stěžuju... ale stahuje to fajově, kolem 100-400kb/s...
may |
A kolik za net platíte?
Nyawn |
350 kč měsíčně :P
David "davys" Bohac |
mno me jde hlavne o nakej net bez limitu aby si ten muj kokot bracha mohl stahovat co chce aby se mi to tu cely nesekalo a taky o novou ip ... btw jak se rusi tenhle net abych si mohl koupit ten novej ^^
[4] tea.: Přesně to mám.. a tahá mi to občas i 20 kilobajtů za sekundu.. ale jen občas X-D
[16] tea.: Zavoláš providerovi?
[14] may: 300.. za takovej shit moc...
Aqueon |
LAN neomezenej 200 Kč měsíčně
may |
[18] Sithius: Tak o jsme dva, 300kč ^_______^.
may |
[19] D.aw.n: Heh, to je docela málo, taky bych chtěl.
MIA |
Jelikož jsem v prdeli světa anic pořádnýho se tu nedá sehnat, tak mám bezlimitní 512/512 za cca 500 Kč měsíčně... Wi-Fi to je...
David "davys" Bohac |
lol vy to mate vsichni naky levny ja mam 30xx/3xx kb/s za nakych +-700kc :/... (o2)
Aqueon |
[21] may: Se přestěhuj do Čejkovic... Rychlej neomezenej net za tak málo...
David "davys" Bohac |
[17] riza-do: a normlani rychlost stahovani mas kolik?
JKL |
Premenuj to na "Akej farby máte internet?" a možno ti odpoviem. ;)
BUBUBU |
[17] riza-do & [25] tea.: "Až" 20 kB/s ? 20 kB/s x 8 = 160 kb/s => 160 rozhodně není 4096, které tam na těch stránkách píšou. Tak kde je ten pudl? Agregace? Skrytý FUP?
Zpráva byla změněna dne 13.08.2007 v 14:43:04
[27] Glurak: tak tak.. nekupovat, stojí to zahovno
[25] tea.: to je ta rychlost
David "davys" Bohac |
[28] riza-do: jo dik za radu jinak si asi koupim rychlejsi od o2 tam se da aspon trosku verit..
Wreptile the Hero |
Mno kyslík O2 internet. Barvy asi modré, rychlost je spíše černá, žádná.
may |
[24] D.aw.n: Si raděj doplatím 100kč a budu bydlet tam, kde bydlím...já to stejně zatím neplatím ^^.
BUBUBU |
[29] tea.: Právěže nedá, kdo to má, ten na to nadává ^.^ Minimálně ze všech lidí, tvorů a bytostí z jiných sfér co znám a co maj ADSL O2 whatewer, tak na to nadávají, jak to dělá to a ono a jak jim to vlastně vůbec neinternetí.
David "davys" Bohac |
[32] Glurak: mno tak komu se da teda verit?^^'
Mno, mám O2 a nijak mi to nevadí... Teda pokud nemám zpomalenej a to už je více méně moje blbost...
David "davys" Bohac |
[34] Bery Umbreon: jaky mas pripojeni?
John Beak the Nearly Ultimate One |
O5 je tu zase a vnutí vám svoje služby, i když je nechcete.
Připojení doma sdílím s rodičema.
3072/256 kbps; 1.5+1.5 GB limit přenosu dat na týden; 1399 Kč/měsíc
Ale chystá se konkurenční firma s touto nabídkou:
4096/512 kbps; bez limitu; 1010 Kč/měsíc
...no a tady v Přerově u babičky? Nějaký mrkvvlny chytám modemem. Rychlost to hlásí 921.6 kbps, ale já jsem s tim tahal i přes 200 kB/s, takže se tomu nedá moc věřit. Většinou jeden okolo 30-50 :\
|
[5] Glurak: ADSL bez limitu je jednoduché, není od O2 a není ani přeprodávané od O2. Hledejte LLU. Nevýhody: Nižší dostupnost než O2 ADSL. A btw pozor, ono už není bez FUP, nové podmínky od nedávna si vyhrazují možnost FUP (platí pouze pro nové či migrované přípojky), takže tahat 24/7 určitě ne. Tohle konkrétní je od ČRa, Premium ADSL.
Aqueon |
No předtim jsem měl internet ještě od eurotelu a to byla hrůza... Proto jsme si pořídili tohle...
Mitarai |
3600 kbps down, 2000 kbps up.
JKL |
On to fakt premenoval... nj.
Mám RoburNet (žiaľ) a má okolo 1500 kb/s... Asi.
[40] JKL: Yaay, robur dobyvatel ;)
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |