Mno takže sraz je už za dveřmi, zbývá už asi 14 dní. A chtělo by si to vše ujastnit. Sice je něco napsáno v prvním příspěvku, ale přece jenom pro kontrolu.
Takže sraz je v Neděli 7.10 v 9:30. Místo, tak to nevím kde, ale asi vlakové nádraží?
Kam se půjde a co se bude dělat se zatím neví, bo je to velmi skeptické. Ti co to dostali na starosti, ještě žádné plány nepředložili.
Dále pak by to chtělo už sepsat seznam, těch co se na 99,99% (0,01% = Nehody na silnici, napadení teroristi (obzvláště Bushem), Potkání Nejvýznamějšího Japonského představitele Anime, atd. == Velmi málo pravdě podobné) zúčastní. Možná se nebere v potaz. Možná = nikoliv! Ti co řeknou ano, budeme očekávat, omluva nepřijatelná -> Ostuda na Pika!
Potom by to chtělo si nějak navzájem si povyměňovat tel. čísla, až se nemusíme nahánět přes půlku města. Viz. Minule. Goku bude tak hodný, že se mi sám ozve a pošle mi ho, že? Díky. Já, sítí a call pojedeme společně, takže nás se asi tel čísla netýkají. Dále pak na rizota tel číslo, jestli by byl tak hodný. S ostatníma se dohodnem dále.
Mno a jelikož je to už skoro zítra, chtělo by tento topic přilepit. Děkuji. A trochu dát šťávu prvnímu příspěvku.
BTW: Pokud nějaké anime na výměnu viz nick!
Zpráva byla změněna dne 19.09.2007 v 20:28:14