Hele mě tak napdalo, když už jsme tu s rizotem probírali ten nanuk, tak jsem dostal nějak na něj chuť a asi si ho vezmu sebou. Obyčejný nanukáč. A až bych si ho tam rozdělal, tak těžko bych se podělil s nanukáčem s ostatními a nechci zase aby tak na mě mlsně koukali a tak se táži, bo spíše vybízím: Vemte si každý sebou nějaký nanukáč, popřípadně šlehačku a kakao a když někdo přinese nějakou konzervu s ovocem, neodmítnem. Piškoty má prý Rizoto v zásobě. (Ale kdo ví, jak jsou staré?!)
Dále pak co se týče pití, nějakou limču si vezmu + asi dvě pivka. A jídlo? Mno to nevím, to co asi vyhrabu v ledničce. Takže asi takhle je to se mnou.
----
Poslední možnost: Pokud někdo ode mě něco chete za anime, viz můj nick.
----
Plánuje se jet nonstop, bo se bude někdy chvíli spát? Že já abych se na to patřičně připravil. Jestli si sebou mám brát náhradní trenýrky?
----
Dokumentační přístroje neberu. To nechám na ostatních. Teda jestli mě oberete o to málo co mám.
----
Vezmu sebou stolní hru jménem "Aktivity" (min. počet hráčů 4, hraje se to po dvojících, asi všichni znáte) - Prosím o připomenutí. xD
----
Co kdo asi tak přibližně poslopuchá za žánr, Já abych vás tam všechni nemusel zmlátit až na mě vytasíte dechovku, coutry či triplop (pro blbé asi hophip), rege.
----
Dále možná ještě něco vymyslím. Možná že to bude vše.