Kdy: | 11. až 13. prosince 2009 sraz v pátek v 19:00 |
Kde: | Hradec Králové sraz v hale nádraží ČD, u knihkupectví Ambra |
Ubytování: | Skautská klubovna Na Rybárně 100 Kč / víkend a osoba |
Zpráva byla změněna dne 05.02.2010 v 02:23:52
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |
Kdy: | 11. až 13. prosince 2009 sraz v pátek v 19:00 |
Kde: | Hradec Králové sraz v hale nádraží ČD, u knihkupectví Ambra |
Ubytování: | Skautská klubovna Na Rybárně 100 Kč / víkend a osoba |
Zpráva byla změněna dne 05.02.2010 v 02:23:52
Opět se hlásím, a zase jako 2. příspěvek
Karryanna *Proud Cyberchild* *Proud Ravenclaw Student* |
Jap, pokud se to nevykryje se žádným předvánočákem, tak se mnou určitě počítejte (a s mým noťasem snad taky) ^^ Pokud se to krýt bude... prostě doufejme, že ne ^^;;;
Benda_11 |
Mno tak já snad nemůžu chybět, bo ano? S mojí Miku-chan (noťáskem) na hraní počítejte taky! A Míšou? Toť ještě nevím, ale možná bude taky :D
[3] Karryanna: Předvánočák dej stranou, my jsme to oznámily tohle datum první, tak ať si vleze na záda.
[2] Lugia010719d1: Tentokrát ty PKMN filmy si už opravdu vezme. :)
[4] Benda_11: Jo, určitě ji přivez :D
A fakt doufám, že předvánočňák se udělá v jinej den, protože chci na obojí.. na VČS i na Pokémonskou akci..
A PokéFilmy snad vezmu, možná bude i ten 11.
[4] Benda_11: Tak já tiše očekávám, že se dřív oznámená data budou respektovat, ale nic to nemění na tom, že účastníci VČS se s účastníky předvánočáků příliš nekryjí, a pro mě jsou důležití všichni (minimálně míněno aspoň někdo z každé skupiny) - takže by rozhodnutí vážně záleželo na přihlášených. Prostě doufám, že vybírat nebudu muset. Ale komplikované to mám minimálně o tom, že patřím do víc komunit, a ty o VČS nemusí nutně vědět, natož ho respektovat. Uvidíme...
Benda_11 |
[5] Lugia010719d1: Už se Míša ptá, jestli tam bude Dana, tak že by přijela :D
[7] Benda_11: Good :D Dana je ještě u nás, takže ji to řeknu
EDIT: Tak její modrej gumovej pták (papoušek) prej říká, že když jí to mamka dovolí, tak přijede
Zpráva byla změněna dne 13.09.2009 v 11:54:57
Benda_11 |
[8] Lugia010719d1: Zoo a lanka jsou trochu netradiční srazy, takže tam nám děcka nevadí, ale asi rozhodně budu proti, aby se děcka účastnili normálního srazu u Rizota doma, kde se všichni válíme. Myslím si, že to pro ně hodně záživné nebude a vyspat se taky nebudou mít moc kde. A aby snáma šli na kulečník do hospody, některak do několika do rána, asi taky rozhodně nebude pro ně přívětivé.
[9] Benda_11: Jj jasně.. tak na LANce si taky můžou zahrát, ne? Dana u nás hrála CSko jednou a dala mně headshot
Inu, termín je nahlášený dostatečně dobředu, což je naprosto geniální. Zatím volno mám ;) Druhá věc je, zda bych se dokázal na LAN party bavit, když jsem hrál z realtime her maximálně kdysi AoE a pak MarioKart ^^;
Zpráva byla změněna dne 13.09.2009 v 20:31:52
já pojedu taky :)
teoreticky bych noťas mít moh, prakticky uvidím XP
MIA |
Tak se mnou se samozřejmě může zase počítat, že. :)
[13] Goku: Musí:-)
[12] Aston: Myslíš mámin notebook nebo tu krabici od bot s požíračem disket?
Zpráva byla změněna dne 13.09.2009 v 20:33:42
Tak dávejte do kupy seznam her, které by se mohli vzít. Pokud nějakou navrhnete a máte ji, tak se zaručujete, že se ji pokusíte dodat na 100%.
Je také vhodné a doporučuje se pokud máte na noťasu jiný operační systém než jsou Windowsy, aby jste si pro tu lanku udělali dualboot. My nic řešit za Vás nebudeme. V tom případě máte smůlu Vy a ne My! My si akorát jen chceme zahrát, nic víc nic míň.
Dále pokud Vám nějaké zvýše uvedených her neběhá na Win Vistách či Win7, udělejte si i tak dualboot s Win XP. Stačí akorát nastavit ovladače, žádné složitosti s tím. Pokud jste uživatel typu noob a neumíte dual boot, pokusíme se věc vyřešit za Vás přímo na místě.
Zpráva byla změněna dne 14.09.2009 v 00:33:19
[16] Kytky rostou: Nevim co to je dualboot, ale využiju spolubydlící na intru a vyzkoužím jestli CSko na Linuxu funguje v síti s ostatníma. Jestli jako dualboot myslíš nainstalování druhýho operačního systému k tomu Linuxu, tak to asi nebude možný, protože nemám skoro žádný volný místo a nemám kam přesunout data.
OldAcc |
Tak jako možná bych jel a i neco zahrál ale mám pocit že majitel objektu (rizoto? někdo jiný? je fuk) se zase bude akorát čertit jakože "NN KOCHTA FORBIDDEN", takže fail.
Edit: Jinak bych navrhoval RA2, RA3, HOMAM 2-5 (nejlépe 3 or 5), Worms 4 Mayhem/Worms Armageddon (znám lidi co 3D wormům nikdy nepřišli na chuť [nepatřím mezi ně, nebojte]), Street Fighter IV (ale to je spíš pro 2 hráče na 1 ntb), Jedi Academy (s Force Mod), GTA: VC/SA (?), AVP2 (Projam mod), UT 99/04/3 (preferoval bych 99 nebo 04, 3 už mi nejde tak hezky), a mám tu CoD2 (nehrál bych ale nabizím)
Zpráva byla změněna dne 14.09.2009 v 07:01:10
Jirachi and Deoxys. |
Ok počítejte se mnou na 80% jinak mohl bych přinést hru spellforce(RPG fantasy).
Benda_11 |
[18] Kochta: Ne, tentokrát je majitel objektu někdo jiný, ale tady to NE zní ze strany organizátorů VČS. Teda aspoň já říkám NE, záleží na tom, jak se vyjádří zbylé tři organizátoři.
[17] Lugia010719d1: Ano dualboot se myslí mít naistalovaný ještě jiný operační systém. Nejlépe na jiné partition a to už z toho důvodu, že ty určitě běžíš na filesystému ext, který win nepodporuje. Což jestli chceš pařit jenom CS (po chvilce hraní, už asi si tak budeš max. hrát linuxové mini), tak si moc nezahraješ, jelikož jako celé dva dny hraním CS rozhodně nechci strávit a ostatní asi taky určitě ne. Nechci ti do toho kecat, ale místo je vždycky a hned. To že někdo nechce něco smazat a uvolnit si tak místo, to už je jeho věc. To potom tam už asi tak budeš s noťasem pro okrasu a ne za účelem hraní.
Edit: Worms Armagedon 3D není 3D hra! To tu hru nikdo nehrál, že hned ano ty 3D wormy stojí za hovno, to stojí, ale tohle je 2D plošinovka s 3D provedením.
[18] Kochta: Ještě se na mě prosímtě zlob, že k sobě domů nechci pustit člověka kterému nevěřím. Klidně jsi ale na sraz (který má hlavní program v sobotu) přijet mohl, jelikož ti můj zákaz nijak neovlivnil..
To, že se organizátoři srazů staví proti tvé účasti, stejně jakoby se stavě;li proti účasti dalších lidí, je věc jiná.
[20] Benda_11: Osobně myslím, že právě na CSku strávíme nejvíc času. Pokud nás bude hafo, pak je to jedna z mála her, která se v takovém počtu dá hrát..
Benda_11 |
[21] Riza-do: To si myslím taky, ale třeba po dvou hodinách mě to přestává bavit a potřebuju oddech. Prostě vyměnit hru. Ale jak říkám, celou dobu hrát CS určitě nebudeme. To že si na tom někdo bude zakládat a v době, kdy se rozhodneme přejít na něco jiného, tak bude mít ten dotyčný prostě hold smůlu.
Jinak Rizoto, jak se to přímo udělá? 4. už bude zamluvená klubovna či strávíme ten zbytek večera u tebe a potom přejdeme do klubovny? Si myslím, že stejně nejaktivnější jsme z pátka na sobotu, takže už na tu dobu by to chtělo klubovnu a začít pařit. Stejně asi na začátku budeme stavět síť a potom proběhne zatěžkávací zkouška a to jest kopírování.
[22] Benda_11: Takhle, já to asi domluvím na Pá-Ne s tím, že můžeme třeba zajít k nám na vodní dýmku (v klubovně se nesmí, ani pít alkohol - což upozorňuju). Osobně si ale myslím, že jsme nejaktivnější právě proto, že si chceme povídat ten první večer - po té době co se nevidíme. A tak by mě nepřekvapilo, kdybychom postavili síť a ten první večer prokecali a s hraním začali až v sobotu..
Klubovna se platí tak, že za každou noc je to 20Kč na osobu s tím, že se ještě k tomu platí voda/elektřina/plyn. U HOCZ to dávám většinou na 40Kč/noc a osoba, což někdy vyjde akorát, někdy doplácím, někdy mi pár korun zbyde. Tady předpokládám že budeme mít vysoký výdaj za elektřinu, takže si od vás za celý víkend vezmu asi tak 100Kč a uvidíme jak to vyjde. Kdyžtak bych vám zbytek na dalším VČS vrátil:)
OldAcc |
[21] Riza-do: Nezlobim jelikož chápu, měli bychom zlepšit náš vztah a důvěru mezi námi ! (btw tvůj nick jde lehce decrypnout i bez "decrypt" :) )
[20] Benda_11: U re so cruel ;'(
Benda_11 |
[24] Kochta: Jako přijet můžeš, jelikož jedinej já jsem proti z organizátorů, Rizoto tě akorát nechce doma a Goku se Síťákem se nevyjádřili a vyjadřovat ani nebudou.
[25] Benda_11: No.. ehm..
OldAcc |
[25] Benda_11: Sithius beze mě nemůže žít a Goku nejspíš zaujme neutrálnost
Unreal Tournament 437 mám a v ČEŠTINĚ (i když je zbytečná =P )
mezi modelama je i Bender
Zpráva byla změněna dne 14.09.2009 v 15:26:12
Nemo |
Tak další VČS, na který se nepodívám. Jsem spíše konzolový typ a z výše uvedeného bych si zahrál max. AoM.
taky AoM/bulánky, žel ntb bude až po vánocích
Zpráva byla změněna dne 07.10.2009 v 21:43:01
Zkoušel jsem domluvit klubovnu. Bohužel tento víkend je zabranej, tak jsem to dal na víkend 12-14.. doufám, že nebude vadit:-)
Benda_11 |
Mě to zatím nevadí. Takže OK!
Jak to vypadá s hrama?
Benda_11 |
Takže jsem sehnal bo prozatím mám tyto hry:
HL-CS 1.6
Liero
osu! - nutný internet
TrackMania
Worms Armagedon
Warcraft 3
AeO Mythology nemáš?:(
tak koukám, že tady je napsaný 12 - 14. prosince to je Sobota - Pondělí.. Nemělo by to bejt 11 - 13. prosince?
A jestli sem se nesplet a VČS bude od 11.12 tak se asi přišnečím pozdě v noci, protože večer má bejt (taky) v Hradci, v RC Strojovna, Metalovej koncert Samhain, Ramayana, Porta Inferi
Tak už mám první konflikt -.- A zrovna s tou jedinou komunitou, kterou tu asi všichni znají...
Jakože uvidím... Přístup "Neřekneme nic, ale chceme si zabrat datum" mi docela vadí, navíc nechápu zabrat proti komu, když tam konflikty vznikají snad jen s Pika a tady už to datum zabrané bylo...
Ale zůstává to, co už jsem taky říkala... Účastníci se nekryjí a pro mě jsou důležití skoro všichni... A už teď seznam přihlášených nevypadá špatně, a to se do začátku prosince asi ještě rozšíří...
Achjo...
No uvidím...
V tuhle chvíli prostě nic neslibuju...
máte v titulním příspěvku pořád neupravené datum, to jen tak BTW
a taky v názvu máte 12.-14. prosince, to je od soboty do pondělí..
Zpráva byla změněna dne 03.11.2009 v 21:08:43
Meší update v datumu a u her, které už vlastníme. Bylo by vhodné, aby se i ostatní podívali na sepsané hry a pokusili se je najít, či nvarhnout a přinést jiné hry.
Máme tu necelý měsíc.. jak to vypadá?
Benda_11 |
Zatím já určitě a Míša se ptá jestli přijede ta druhá malá žirafa, že prý chce jet taky.
Benda_11 |
Takže moje definitivní rozhodnutí je, že se tohoto ani příštího a pak následujícího srazu nezúčastním. Osobní důvody. Odsunutím tohoto srazu na jiný termín nic nevyřeší. To by jste to museli odsunout tak na 3/4 roku. Sry. Kdyby můj život nebyl, tak se nic stát nemuselo.
[42] Benda_11: Sakra, lidi, tohle mi nedělejte... jak pak mám nepřemýšlet a nevzpomínat... No, ehm, to jsou zase mé problémy, které tady rozhodně nebudu srovnávat. Takže, hádám, chci říct, že mi je líto, že nebudeš na srazech, ale pokud k tomu máš osobní důvody, můžu asi jenom popřát, ať se věci vyřeší/zlepší/přebolí/cokoli, prostě to, co je potřeba. Sice by mě zajímalo, co se stalo, ale předpokládám, že kdybys to chtěl říct, už jsi to udělal. (Pokud bych měla přesvědčovat, ať přijedeš, kopněte do mě)
Věcí druhou, a určenou hlavně ostatním, ale je, že tím je ještě víc nahlodáno mé naklonění tomuhle srazu... Přestože se způsobem, jak se vybral a 'zamluvil' termín pro HOCZ předvánočák, silně nesouhlasím, zůstává, že tam budou pro mě dost důležitý lidi a že pro mě je účast na předvánočáku určitým způsobem vhodnější... Takže v tuhle chvíli to vypadá spíš tak, že nedorazím...
[42] Benda_11: Takže Míša taky nedorazí? :(
No se žirafátkem ještgě není nic dohodnutý, ale asi by to byl docela organizační masakr, protože by sem chtěl u toho stihnout i Metalovej koncert, a nam ji asi brát nebudu, takže by sem ji musel v 19:00 předat vám, rychle najít místo konání Metalovýho koncertu a po něm najít, kde že to vlastně právě VČS nacází... BTW první noc se bude pařit non-stop nebo se bude i spát... kdyby aspoň část jela non-stop tak budu rád, protože nevim kdy koncert končí :)
[42] Benda_11: Počítáš do toho i letní VČS na horách? Upřímně, tohle je mi dost líto protože si tak nějak nedokážu VČS bez organizátora Bendy představit:(
[44] Lugia010719d1: Ano, první noc nonstop..
Benda_11 |
Riza-do: Bohužel, jestli se moje osobní problémy do půl roku nevyřeší, tak i ten letní sraz na horách. Upřímně řečeno já bych chtěl přijít, ale...
... |
benda ma bavi :')
alzebtka |
rposim rekni, co se stalo? :(
Nu a co ostatní? Potřebuju vědět co nejdříve počet účastníků, kvůli již zamluvené skautské klubovně - bude-li třeba (dle počtu účastníků) nebo ji mám odvolat.. takže.. pomalu se do konce listopadu prosím rozhodněte a napište sem, zda dorazíte nebo nikoli..
Díky
Aston asi bude chtít jet taky
Zatím přihlášen ke dnu 23. 11. 2009:
- Rizoto
- Deniska
- Lucka-Anie
- Goku
- Fiat
- Aston
- Lugia010719d1
Zpráva byla změněna dne 23.11.2009 v 22:37:34
Riza-do |
Zatim prihlasen ke dnu 3. 12. 2009:
Rizoto
Deniska
Lucka-Anie
Goku
Fiat
Aston
Lugia0107..
Vitek
Glutexo
---------------------------------------------------
Proc mam takovej pocit, ze se chvastalo tolik lidi ze pojede a ted jedinej kdo je schopnej rict ze nemuze je Benda?
nechcete seznam účastníků dát zase do prvního postu jako tabulku, jako vždycky?
BTW asi budu mít problém se systémem, protože ten ultrarychlej 128GB flashdisk, na kterej sem chtěl udělat bootovatelný plný XPčka, asi nebude.. takže asi budu moct hrát jenom to, co piude spustit pod Wine, a na tom mám z ohlášenejch her ověřenej jenom CS 1.6, a navíc nevim jestli se s ním dá hrát po síti...
Riza-do |
naprosto zamerne jsme seznam ucastniku z prvniho prispevku dali pryc - nejen, ze se nikomu nechtel aktualizovat a tedy oznacovat zlutou barvou pripadne ucastniky, ale hlavne byl uz az moc dlouhy
psal hsem že by Unreal Tournament byl, ale asi se to tu přehlídlo..
... |
tak sitakovi do toho prej taky neco prislo, takze na 99% nemuze...
Riza-do |
mimochodem, kdo by chtel vzit DSko, berte:D zvlaste pak k tomu multiplayerove hry:)
MIA |
Poslušně hlásím: Bulánci staženi, UT a Settlers budou brzy. Jinak, je možno, že by se nějak domluvil Lugia s Bendou a stavil se u něj pro ty hry, které Benda slíbil? :) Jinak NDS beru a přijímám žádosti na hry.
... |
juu, bulanci!
Benda_11 |
Jestli chcete hry, stačí aby se někdo stavil, předám.
[61] Benda_11: V kolik hodin a kde přesně?
BTW nepovedlo se mně zprovoznit Windows XP bootovatelný z flashDisku, takže asi budu hrát jenom CS a to, co pojede pod Wine...
Notebook si windowsama prasit nebudu, ani XPčkama, vevnitř chci mít jenom Linux. Kdyby se povedlo nainstalovat ty Windows tak, aby šly kdekoliv bootovat z flashdisku jako live, tak by to bylo ideální.. (i když nevim jestli by to bylo dost rychlý na hraní)
Benda_11 |
[62] Lugia010719d1: Viz mapa - Mapa viz ICQ - ICQ viz můj nick.
Rizoto |
[59] Goku: z multiplayerovek mam Mariokart DS a Fifu 09.. chtělo by to minimálně Bombermana.. případně další pro více hráčů:)
Rizoto |
[59] Goku: Mimochodem, přijedeš zase nejspíš autem ke mě, nebo dorazíš na nádraží? Já totiž nevím, zda stihnu začátek srazu - uvidíme, dám vědět telefonem. A bylo by potřeba aby jste se zhruba na hodinu odklidili nejlépe do Labský, nebo někam podobně kde bych vás následně vyzvedl.
[63] Benda_11: Meebo mně z nicku na ICQ zjistí maximálně ten nick :P
MIA |
[65] : Mně to je fuk, jak ti to vyhovuje... Ale taky budu stíhat na knop...
Benda_11 |
[66] Lugia010719d1: Lol, další co nechápe. Bylo to myšleno, tak že až já budu online, tak ty se mě ozveš na ICQ a já ti vše zdělím. Sem do fóra nenapíšu ani čárku, kde bydlím.
[68] Benda_11: jo tak ^^ blik..
BTW dá se v hradci u nádraží někde parkovat auto?
hmm tak to vypadá, že nakonec nedorazím :(
vím že to říkám pozdě, ale vypadá to, že na mě asi leze nějaká nemoc, není mně dobře a navíc z finančních důvodů nemůžu během celýho VČS utratit ani korunu, takže by sem byl asi celou sobotu bez jídla a to by asi mýmu stavu nepomohlo :(
Jenom nevim jak s těma hrama od Bendy
Riza-do |
myslim, ze se to nakonec povedlo az prilis nad ocekavani:D
Kolik vás tam nakonec dorazilo?
nechcete se už odlepit?
MIA |
Nechce Ender opravit to automatický odlepování?
Benda_11 |
Nějaký report, fotky, krátké info jak tam bylo. Nic? to spíše vypadá jak kdyby se sraz nekonal.
[76] Benda_11: Vypadá to tak... když většina lidí, o kterejch sem věděl, tam nejela... myslím že mně říkal akorát Goku, že tam jede, takže jestli to bylo jenom Rizoto a Goku tak to asi byla megalanpárty :D
MIA |
Sraz se samozřejmě konal, jen z lan párty nějak sešlo... :D Účast nakonec byla: Já, Rizoto, Deniska, Lucka, Carmen, Glutexo a Mike... :) Takové spíše komorní VČS, ale přesto super. :) Report jestli bude, to nikdo neví, ale shrnu to: Příjezd, pizza, vodnice, pívo, povídání, spánek, Duran, příjezd Mika, čajka, nákup surovin na katův šleh, bouchaná tequila, vaření katova šlehu, bouchaná tequila, vodnice, bouchaná tequila, český monotóní dabing německého dabingu Criters, spánek, odjezd... :D A fotky se tvořily, jestli je někdo uploadne, toť otázka. :)
[78] Goku: zní to zajímavě...hlavně ten Duran (dal by sem si Master) a katův šleh...
ale nevim jestli by sem tohle VČS přežil ve zdraví, a problém by asi byl i ve financích, protože sem neměl fakt ani korunu, a rodiče už přidat nemohli... Tak snad příště
Rizoto |
Jo sraz byl krutej.. fotky mám vo foťáku, jenže mi zavirovanej počítač nedovolí otevřít nic kromě IEčka, takže až se dohoupu jej přeinstalovat, fotky budou..
a to budete přilepení dokud to Ender neopraví? XD
OldAcc |
Takže obyč chlastačka jj?
Rizoto |
Já mám teda pod pojmem chlastačka jiné představy, než když si v partě několika lidí menší část dá tequillu..
MIA |
[81] Thes: Nebo dokud to někdo neodlepí. :)
[83] : Kochta ne..
[84] Goku: ty nemůžeš? O.o
MIA |
[85] Thes: Můžu, ale, jak je ti jistě známo, chyba, která není na očích nebude nikdy opravena. ;)
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |