[23] John Beak: U mě stoprocentně a vždy funguje jedna metoda. Vzít pokéwalker do ruky, tu mít pokrčenou, pak ji natáhnout zhruba v rychlosti chůze, s pokéwalkerem na konci udělat malé kolečko, nebo s ním málo zatřást a pak ruku zas pokrčit. Tohle dělat pořád dokola, ale aby to mělo nějakej rytmus, tím se zhruba napodobí tempo chůze a tak. Nebo to dát do ponožky a dělat to samý. Natahovat a krčit nohu a kroutit kotníkem. Zní to pěkně divně, ale nebudeš u toho vypadat skoro vůbec retardovaně :D
Ale k tématu: Zatím mám 4 Pikachu s Flailem (neplánuju chytat další, tohle bylo spíš omylem :D), další 4 se Surfem (plánuju chytat další, nevím proč, stejně budou asi nepoužitelní) a asi 3 s Volt tacklem (taky chci další .3). Lítacího Pikachu si asi nechytnu.
Dneska jsem byla nakupovat a mám 6677 kroků (celkem málo na to, jak mě bolí nohy), zbytek dotřepu a asi půjdu i dnes chytat, wattů mám 628 .)
Jinak na pokéwalkeru je nejskvělejší, že když chodíte a často ho kontrolujete, může se objevit srdíčko a Pokémon vám přinese 50 wattů jen tak.