Prosím chci se zeptat.. jak mlžu získat toho schiny pokemona? Mam např. pokemon gold a emerald.. hraju to už několik let ale žadneho schiny pokemona sem ještě nenašel ani sem ho neskřížil..
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |
aron |
Prosím chci se zeptat.. jak mlžu získat toho schiny pokemona? Mam např. pokemon gold a emerald.. hraju to už několik let ale žadneho schiny pokemona sem ještě nenašel ani sem ho neskřížil..
no jo,shnici sou bestie.za celou dobu co to hraju,a tim myslim ruzny verze,sem potkala dva.v tehle starsich verzich je to ciste na nahode a stesti a uprimne receno,sance je mizerna.cca asi 8650:1,priblizne,to cislo si presne nepamatuju.pokud vim,tak jedina spolehliva metoda na nachazeni shiniku je jenom pokemon diamond,pearl,platinum za pomoci poke radaru.a i tak je to dost votrava :D
aron |
:D tak diamond ani platinum fakt nehraju:D..akorad toho garyadose mam schine v goldu. jinak sem za těch asi 6 let co hraju gold nikoho jineho nepotkal:D
proc je nehrajes? sou faaaajn.no jo,takhle jenom chodit a doufat je prakticky marny.
aron |
nemam DSko:D jenom prachbídný advance ale mi to stačí:)
tak kdyby nahodou byla moznost si DSko splasit,nevahej,celkem se to vyplati.
aron |
to je v poho, misto ds ka bych si raději pořídil xbox 360 :)
pařmen |
lidi mám dotaz hraji pokémon platinum a chtěl bych získat shiny giratinu,dialgu a také palkiu a hm.... no prosil bych o pomoc nebo spíše o radu jak je získat,zde je můj kontakt.
e-mail:seznam:bobes1999@seznam.cz
centrum:bob86@centrum.cz
děkuji
[1] : Taky jsem několik let brečel, že nemůžu žádnýho najít, ale pak se otočila štěstina na mě :)
[Rozměry obrázku nesmí přesahovat 200x150 bodů a velikost souboru 60k] |
Poprví co jsem hrál diamond jsem dostal shiny chimchar. Pak už jen bidoofa. Teď mam v Fire Red shiny golbata a digletta.
squirtle |
To já jsem hrál Ruby, a na Victory Road jsem chytil shiny Zubata. Poté, co jsem tři týdny nehrál, jsem to zapnul a ... hra VYMAZÁNA.
[Rozměry obrázku nesmí přesahovat 200x150 bodů a velikost souboru 60k] |
[11] : Toho golbata co mám jsem taky chytil ve Victory road.
A toho Chimchara jsem ztratil po tom co - Rom image has crashed.
Proud eejit |
[1] : Žel pouze náhodou.
Já taky po letech potkala akorát jednoho modrého Swinupa .) A vyklubala jsme v Crystal Shiny Smochum z Odd egg (kde byla šance na shiny asi 64:1, tj. relativně velká)
Voldemorte |
ja sem eště shiny nechytil
pikachu |
ja emerald nemám
já našla v Ruby shiny Groudona.pak už mám jenom v soul silver rapidashe,furreta,mighienu floatzela a gyaradose.+ shinx a scyther a poochiena,který dostala kámoška k vánocům XD pokeradar je úžasná věc.
Ricardo |
Ty jo vy se vsichni mate ja zatim chytil jen ve Fire red shiny Metapoda :(
Během 5 let hraní jsem potkal dohromady 2 Shiny.. :(
[18] Gregorius: Tak, tak u mě taky
mne sa vcera podarilo v heart gold chytit v safari zone shiny gravelera
aron |
ja jsem teda za cely život hraní chytil jen shiny garadose v goldu:D
Kromě Gyaradose v G/S/C/HG/SS jsem ještě vySRoval shiny Arcea.
John Beak the Nearly Ultimate One |
ESET NOD32 Antivirus
Adresa byla zablokována.
URL adresa:
"network-etc.ru/index.php"
IP adresa:
62.122.73.108:80
Pouze v tomto topicu. Přiznejte se, kdo má v nicku virus? Ve zdrojáku jsem to nenašel, takže se zřejmě jedná o nějaké přesměrování.
Odie |
[23] John Beak: Mě tu samou výstrahu vyplivnul Eset hned po té,co jsem tohle vlákno otevřel.
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |