Zdravím, prodávám spoustu karet z původních serií tzn. base 1,2 jungle fossil gymheroes nejaky rocket mam taky. Karet mam opravdu hodne nema smysl to tu vse vypisovat, tak kdybyste mel nekdo zajem o neco konkretniho nebojte se napsat ;)
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |
swarrak |
Zdravím, prodávám spoustu karet z původních serií tzn. base 1,2 jungle fossil gymheroes nejaky rocket mam taky. Karet mam opravdu hodne nema smysl to tu vse vypisovat, tak kdybyste mel nekdo zajem o neco konkretniho nebojte se napsat ;)
... |
za vse ti dam 200kc...
kenny |
[1] swarrak: koupím toxic17@email.cz
swarrak |
[2] : idealni nabidka :-D 3000 karet za 200 :-D
swarrak |
[3] : rad bych ti napsal, ale hlůasi mi to ze mas plnou schranku, tak se kdyztak ozvi na ssvaton@yahoo.com nebo icq 219746599
... |
[4] swarrak: haha, jako kdyby ti za to dal nekdo vic :D
swarrak |
[6] : ;) keep dreamin ;) uz jsem prodal par karet ;) foily charizardy ;) za 200 jeden ;) no neber to ;)
... |
ved ovsem, nejake 2% karet tam mohou mit nejakou cenu, zbytak prodas tak za 200 dokopy...
swarrak |
[8] : taky nehodlam prodavat ty plivy ale tech co maj nejakou cenu mam hodne, proto nepisu seznam, ale kdyby mel nekdo o nejaky zajem tak at se ozve ;)
... |
jo, urcite jich mas stovky a tisice, hlavne kdyz ze vsech tech serii co spominas ma cenu fakt jen nekolik malo...
ale tak kdyz si myslis, ze prodat folioveho chara za 200 je fakt badass dobry obchod, tak jses ostatne celkem pekny posuk...
swarrak |
[10] : boha mel jsem ty karty abych si s tim hral jako maly dite, takze pokud mi da nekdo za jedinou kartu 200, tak je to pro me bozi obchod. A tech cennejch v tehle seriich je dost, jenom staci se kouknout do tabulek driv nez ze sebe zacnes delat verejne hlupaka :)
[11] : To záleží na tom, jestli to kupuje sběratel nebo hráč. Ať je karta sebevíc vzácná, tak když se s ní nedá hrát, je dost na h**
John Beak the Nearly Ultimate One |
Mám velmi podobnou sbírku a taky jí plánuju prodat, nejdřív mi jí ale musí někdo ocenit :P
Nesnažíš se náhodou prodat tu mojí, že ne?
... |
"Nesnažíš se náhodou prodat tu mojí, že ne?" °:D
a jo, 200 za jednu kartu je ok obchod, tak daj klidne tych 5 hodnotnejsich karet bokem a ten zbytek koupim za 200 dokopy...
Say one thing for Logen Ninefingers... |
[10] : což o to, foilovy charizard z base setu za 200 je dobrá frajeřina (já osobně bych za něho už asi 5 let zpátky nedal ani 50, vzhledem k tomu, jak jeho -na svou dobu- "úžasný" útok za 100dmg byl v novějších edicích převálcován zhruba každou druhou kartou)
Mně nikdy nepřišel Charizard jako super dobře hratelnej, ale byl vzácnej a každej ho chtěl. Pamatuju, že jsme to tehdy sbírali ve třídě několik lidí. Furt jsme žádný neměli. Pak když už jsme se s tim chystali praštit, jsme si jeden tejden každej koupili booster a každej tam jednoho měl. No prostě haluz. A pak jsme s tim stejně praštili :D
... |
[15] Eirríkr: ono se tak nejak predpoklada, ze stare karty nebudes hrat proti novym, zeano...
BS foil Charizard za 200 je dost teda poměrně drahý, zvlášť když lze předpokládat, že stav asi nebude 100%. Koupil jsem asi před rokem za 50 ;).
Nicméně u těch karet obecně záleží hodně na stavu, dnešní hráč si je nekoupí a sběratel chce zase perfektní stav. I takové detaily, jako je-li karta z 1. edice mohou velmi výrazně ovlivnit její sběrtelskou cenu.
Nicméně nedělej si iluze.. spoustu karet ze starých edic jsem rozdal zadarmo a ještě mi zbylo dost, které nikdo nechce ani zadarmo. Takže pokud fakt nemáš nějaké zajímavé foilové rare v dobrém stavu, pak je 200Kč za směsku normálně jetých common, uncommon a několik starých rare skutečně ještě velkorysá nabídka.
Právě se mi rozplynul sen o dobrém obchodu :P
swarrak |
Jo jo vim o cem mluvite, ten char byl 1st edition a nedelam si prehnany iluze o prodeji tohle uz je opravdu pro sberatele, herne vazne asi nemaj moc smyslu a oprvadu si nechavam jenom ty rare a holorare, stav je u naprosty vetsiny perfektni. Nejvetsi pecku jsem ted videl 1st edition char holo nonshadow na ebay za 250 liber xD no to mi teda prijde na jednu kartu hodne prehnany xD
[20] swarrak: Třeba to nějakej snob koupí?
swarrak |
[21] John Beak: no je to mozny, ale jak rikam vyplaznou 4k za karticku to uz clovek musi mit srdce :-D
... |
[22] swarrak: mit prachy uplne staci...
Poky |
nebo mít v hlavě nasráno.
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |