[38] Kochta: Taky mi víc sedí expení ve wow (i když paradoxně v RO jsem vyexpil všechno, ve wow víceméně nic pořádně) Hraješ pořád?
[39] R.A.Y: Lotro sem zkoušel a absolutně mě nebavilo - pokud mluvíme o dolování z populárního titulu, pak to bude asi spíš než wowko tohle. (Mimojiné tenhle rok bude free, což o jeho úspěchu i přes tak znělé jméno mluví za vše)
[40] uzu: Aion - přesně ten případ, kdy se hra tváří dobře, ale po 30 lvlu nebo kolik to je, jde totálně do sraček. Nebo už to opravili?
Guild wars jsem nehrál, ale vypadají dobře, nicméně nevěřím tomu, že neplacené mmorpg může mít dostatečný support, možná se necham někdy překvapit - mají vyjít dvojky, ne? Lotr jsem už zmínil.
Nechápu - ano, původní hráčská základna byla určitě dost postavena jednoduše na názvu "Warcraft", ale jak vidíš zrovna na tvém LOTRO, jméno ti pomůže ve startu, ale tolik let a tolik hráčů si už musíš prostě odmakat.
A blizzard ví co dělá, neboj. Kdyby jim sral nějak extrémně na hlavy (kromě toho brečení, jak je to lehčí a lehčí), hrálo by to míň lidí.