Mam problem s tim ze ve hrach gbc a gba(ne nintendo si koupit nemuzu) nejsou pokemoni 4.generace(myslim startery piplup,turtwig,chimchar) neni nejaky program popr. ROMka-predelana-aby mi pomohl(-a). Diky za vsechny odpovedi
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |
JaCe |
Mam problem s tim ze ve hrach gbc a gba(ne nintendo si koupit nemuzu) nejsou pokemoni 4.generace(myslim startery piplup,turtwig,chimchar) neni nejaky program popr. ROMka-predelana-aby mi pomohl(-a). Diky za vsechny odpovedi
ss |
[1] J4C3: Light Platinum je hack hry ktery predelava Ruby
ale meni to i kompletni pribeh a nakonci pri muzes do sinnohu
Shirubaa |
Co todle má společného s programátory? A i kdyby, proč by programátor měl vědět o nějaké lame předělávce? Programátor je schopen si koupit NDS a zahrát si nějakou Gen IV hru na něm.
Buď LP nebo si přímo zahraj IV gen na emu.
[1] J4C3: mas tam par nejasnosti :) Zaprve: neni to otazka pro programatory. Zadruhe: Nintendo si skutecne s nejvetsi pravdepodobnosti koupit nemuzes XD Zatreti: predpokladam, ze Nintendem jsi myslel NDS ~ to nema s dotazem nic moc spolecneho: do starsich her novejsi pokemony proste a jednoduse oficialni cestou nedostanes. Takze skutecne zbyva jedine nejaka predelana ROMka, ovsem bude to zase na ukor starsich pokemonu (sprity budou pravdepodobne prepsany a nahrazeny novymi).
[9] chudst: Tak jako v GBA ROMkách je 25 free slotů, takže nemusí jít jen o přepsání starých, ale ano, aby byli všichni poké 4 gen je potřeba rewrite starých spritů.
[9] chudst: Nové hry obsahují sprite všech Pokémonů, včetně těch starých. Tady by bylo třeba nahražovat, tudíž po vyčerpání těch málo X míst navíc bys musel nahražovat postupně data některých starých za nová. Navíc ve 4. generaci se změnilo dělení útoků (normal/special) a útoky i přibyly. Musely by se ti opět někam do progranu vejít.. a přepsat hru tak aby s nima fungovala považuji za velmi nesnadné.
Skoro by mi přišlo lepší naprogramovat DS Pokéhru pro GBA od začátku znova, než přepisovat stávající programy GBA her..
[11] lisakVUK: + [10] Ash493: ted jsem nepochopil, jestli jsem to napsal tak blbe, ze vyznelo, ze to nechapu, takze to uvedu na pravou miru: tohle ja to vim, vzdyt jsem to naznacil, nebo ne? Kazdopadne: ano, takhle to bylo mysleno XD
Hmm teraz ma napadla jedna vec, sry za OT... Ak zoberiem napr. Light Platinum, nahram ho na kazetku a pustim v gameboyi, bude ta hra normalne fungovat?
[13] [GinsuChikara]: To bys dělat raději neměl... hacky nejsou na to, aby se hráli na konzoli.
[13] [GinsuChikara]: shiny gold mi tam jede bez problemu. Co bys ale rozhodne nemel je vymenovat pokemony z hacku do originalni hry (coz popravde ani nevim, jestli v tomto pripade jde).
[15] chudst: Teoreticky by to šlo, ale hlavně by to hrozně corruptlo originální hru.
[14] Ash493: Ja nehovorim, ze to mam v plane, len ma zaujimalo, ci to ide. ;)
ss |
[16] Ash493: ale obráceně jo .)
Shirubaa |
[16] Ash493: A Kdo by to rval na něco jiného než na cartridge s přepisovatelnou pamětí?
[19] Shirubaa: Kdo ví...
[18] : Obráceně taky radši ne. Byla by možnost přenést do hacku pokémona, který je v hacku přepsán.
JaCe |
A je nejakej ten program na prepsani pokemonu.(nejspis ano)a jak se jmenuje
Edit: emulator by mi nepomoh hraju na mobilu(n5800) samozrejme mi jede i gba
Zpráva byla změněna dne 18.07.2010 v 23:48:33
[21] J4C3: Přepsání ve formě jaké? Sprite (obrázek poké) nebo kompletně data (jméno, staty, útoky,...)
x.Pipo |
Ono To Je "Lahkee" Len sa Stim Treba Pobabrat :D
JaCe |
Ash493: Lepsi by to bylo s utokama
(ale staci i obrazek)
[24] J4C3:
Obrázky - UnLZGba
Info - YAPE
JaCe |
jj dik na kompa se dostanu v patek mozna ctvrtek tak to zkusim.Si borec
JaCe |
UZ sem to zkusil (teda jen unlzgba) a potrebuju obrazky vsech pokemonu ---> to mam. A ted se ukazalo ze potrebuju i zezadu. Nemate je nekdo
[27] J4C3: Pokecommunity.com =)
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |