Zdravím potřeboval bych stránku kde bych mohl stáhnout hry typu extract & play... tedy hry zabalené v .rar nebo .zip nevyžadujíci instalaci :)zatím sem nic nenašel... :)
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |
Zdravím potřeboval bych stránku kde bych mohl stáhnout hry typu extract & play... tedy hry zabalené v .rar nebo .zip nevyžadujíci instalaci :)zatím sem nic nenašel... :)
Boobies! Dancing whales! Norwegian black metal! This is sadomasochistic! :) |
www.thepiratebay.org
x.Pipo |
az nato ze to su torrenty...
[3] x.Pipo: A co jako? :))))
x.Pipo |
www.thepiratebay.org
ty jsi fakt blbec....
x.Pipo |
ahaaa newadi sme dvaja xDD
traja
x.Pipo |
+par milionov ludi xD
Jednoznačně Ulozto.cz. Na nějaký torrenty se vykašli, nestojí za nic.
Extract & Play... to ještě existuje? No jestli teda jako chceš nějaké novější hry, tak to rozhodně jinak než ISO a tedy s nutností instalace.
[11] Ash493: ale prd, na torrentech je takovejch spousta :)
Co máte proti torrentům? To že nemáte u kompu co dělat protože s nim neumíte neznamená že je vina na straně torrentů :D
[14] Kochta: qft
Podle mě jsou torrenty ztráta času. Stahoval jsem 7 gb NFSU a zhruba 11 hod. Na uloztu jsem stahoval Sims 2 complete collection 10 gb a asi 3 hodky.
x.Pipo |
No vidis ale aj torrenty treba "vediet" stahovat Ja som mal sims 2 complete collection asi za 1hod. a pol z torrentov
Torrenty nemam rad - rychlost zalezi na poctu uzivatelu, kteri to sdili a navic je to nelegalni (ne ze by stahovani her z RS bylo legalni, ale u filmu trebas ano). Kdyz to nekomu vyhovuje, proc ne, pokud ma stranku s kvalitnimi odkazy, ale ja se budu drzet rapidsharu.
x.Pipo |
No ale ak neces platit je lepsie torrenty lebo rapidshare byhovuje iba tim co platia
Já nemám problém, většinou stahuju kolem ideální rychlosti 1mb/s a seeduju kolem 2mb/s, ale je fakt že když si občas zaplatím kredit na czshare nebo někde, tak to přez orbit downloader tahám kolem 10mb/s. Stejně mám radši torrenty, najdeš na nich vše a nic nemusíš platit.
nikytka |
Ahoj,chci se zeptat jaké dobré hry na pc s Pokémoni se daj dát?
[21] nikytka: pokemoni hrA oficialne urcenou na pocitac neexistuje. Jsou vsak hry pro GB/C/A/NDS/N64. Tady najdes navod, jak rozjet hry GB/C/A na počítači.
Zpráva byla změněna dne 30.12.2010 v 18:57:24
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |