Hmm, tato generace mne lehce těší. Sice to bude poprvé po bůh ví kolika letech, co se mi nelíbí travní starter a vyberu si jiného, ale B/W mne tolik neoslovila. Firefox vede :3.
Celosvětové vydání vidím jako čistě kvůli tomu, že chtějí zlomit nějaký rekord v prodejnosti za první týden po vydání. Docela by mne potěšilo, kdyby to bylo kvůli nám, nejaponským hráčům... ale Nintendo mne z naivity už dávno velmi dobře vyléčilo.
Hrozně by mě ale zajímalo, zda budou chtít aplikovat multiplayer reginální zámky i v této hře.
(Mimochodem, tak, jak jsem si byl jistý, že bude Pokémon Gray, tak teď jsem si dvakrát tolik jistý, že bude Pokémon Z XD) (EDIT: škrtnuto, beru zpět, viz [8], [9] a [10].)
[5] John Beak: Jaj, a já furt přemýšlel, koho mi připomíná :3. Díky za připomenutí
[6] Ash493: Upřímně... souhlas. Čekal jsem 6. gen. až za rok nejdříve, ale spíše za dva, byť mne napadlo, že celý ten humbuk okolo Pokédex Pro 3D a Dream Radaru není jen kvůli těžbě peněz, ale že si připravují 3D modely pro další generaci, přesto mi ale stále přišlo, že vzhledem k tomu, jak GameFreak dělá Pokémonní věci, ještě je na ně (3D pokémony) poněkud brzy. Zdá se, že ne.
Pokud jde o barvy; tak už od třetí generace vidíme odliv od barev k minerálům a až pak návrat v 5. generaci. No, jestliže v D/P/Pt bylo celkem minerální podzemí a B/W/B2/W2 naráží na černobílost věcí ve světě (v Iwata Asks - pokud si pamatuji dobře - jsem četl, že název B/W je odvozen od příběhu), pak začínám mít pocit, že by byl dobrý nápad si koupit náhradní baterky do kalkulačky, až vyjde X/Y. (EDIT: viz edit výše)
Zpráva byla změněna dne 08.01.2013 v 16:33:00