tssss
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |
Slunicko Wolfest :o)| |
tssss
mno oficialni nazev je sice Teletubbieland...ale kdyz chces tohle tak holt tohle,no:o)) v dbz mam tri obrazky noonoo kterej si mam dat do nicku?:O) ja newim kterej je nejlepsi...yo lidi,udelejte si ty nicky jo? diix... a par zajemcu este vezmem, ale jenom podle toho kdo to bude;o) to je zatim fsechno...pravidla zatim nejsou a asi nebudou;o) cau
Slunicko Wolfest :o)| |
bejlejf ten prostreniii..! :o))
uz newim kterej to byl ale tedkonc nemam cas zejtra si udelam nicka...:o))) to je asiii tak fsechno akorat ze zejtra hrajem i tabizi a digigame... musime to nak vymyslet co driv, dala bych od sedmy digigame pak teletubbiez... paa
heeeeeh tag ja uz sem tadyyy...stihla sme to driv, ale na chatu nikdoo. no nixxx...hele sem si koupila teletubby batoh s Po a dokonce i hraje! za 240, masakr!
jooP a kdyz huz hraje, tag taky sviti! Po svitej cervene tvare!
heeeeej to si mi nemohla koupit takyy?:o)) to je nespraa ja ci taky batoooh:o)) a jakto ze ted uz taky niiikdoo?:/co se da delat...tak zejtra....stopro:o)
zejtraa v koliiik..???
MIMINKO CHICHI |
Jéžiši co to zas je ten Teletubbies game? já možná přindu, ale co tam jako budem dělat? čůrat na vysavač a říkat: "jéjé! lálá!" no? echm... wu nekoupíš mi taky batoh? dám ti 0,10Kč!!
Vy jste se zblááááznili...vždyť je to 5- ....jste jako ti vysokoškoláci, co psali do volejte řediteli, že je to super....ŤUK-ŤUK
Lage |
clovek tu chvili neni a uz zase magorej..
uiii lidi sorry alee ja jaksi dneska nemuzu:o(hrajte denska beze me...holt budu hrat az priste...no co se da delat, nic...takze si to uzijte... cau
Vysavač Noo-noo |
taaagzeee taitoo je moj novej nick do teletubbielandu... doufam ze jste vsichni spokojeniii:o)))
Vysavač Noo-noo |
taaagzeee taitoo je moj novej nick do teletubbielandu... doufam ze jste vsichni spokojeniii:o)))
ravei |
taaak a maaam ten nick....neni to uplne teletubby, ale TECHNOtubby = zmutovana varianta...aww =DDD
Daisuke |
vite co se mi zdalo?ze se bejlejf chtela naucit psat s diaktrikou..^_^
Vysavač Noo-noo |
yuu:o) peknyy...;o))
wolfest to byl kraasnej sen...:O))
kytii |
Takze mam hotovy nick... :) Tak krasne infantilna zabavka... Ale hodili by sa presne terminy...
a aby sme mali co zapisat do diaru-vo stvrtok o 19:30 je naplanovany (mam pocit, ze po niekolkych pokusoch prvy) Teletubbieland...
espeon |
¦'D
Tinky-Winky |
Kdy se bude hrat?? Jinak tohle je muj nick pro Teletubbies game.
vapyyyy ty bud koukas kolenem nebo nekoukas...no dobre takze ve ctvrtek v pul wosmy. jinak hezkej nick:o)
JáGlurak |
Já se zblázním! Cha Chááá! Já chci něco jen parodovat a z tý parodie vznikne realita! Ty vogo! Ale přeju vám tu, pak napište, vo čemž ste to nakonec hráli!
blablabla... kdybys radci rek ze dyz sis to vymyslel tak ze chces hrat taky:O)
JáGlurak |
Neměl bych čas... Přicházel bych nespíš tak asi na každou 3ti hru, a byl tam asi tak jen pulku... A navic, vo čem tam budete hrát???
kytii |
proste o tom istom, o com su normalne televizne diely... cize same uchechtavanie a tuli-tuli...
yoyo...tak nejak:o) a ja vam tam vzdycky neco vysaju...
Mne, malej roztomilej kvetinke pripadla milá povinnosť napísať akýsi záznam o priebehu historicky prvého dielu Teletubbielandu.
Takže tu to je - Keďže som veľmi egoistická a namyslená kvetinka, začnem tým, ako sa vlastne zo mňa kvetinka stala. Chvíľku po vstupe do miestnosti Teletubielandu som zistil, že "Červená kabelka" je strášne neosobná a neživá. Čiže nepoužitelná. A preto som sa rozhodol pre zmenu identity na "Kytku". Peknú, milú kvetinku...
Po takto náhle nadobudnutom šarme (kvetinky sú predsa ták okúzlujúce) som sa mohla pustiť do hádky ohľadne Dipsyho zjedeného klobúka... Teda vlastne vysatom klobúku, pretože aktérom tohoto fujčinu bola Noo-noo) Najprv som bola na strane Dipsyho. Veď každý vie ako má svoj dalmtínsky klobúk rád... Teda mal... No potom sa ukázalo, že Dipsy je zlý vrah kvetiniek... fuj. On si myslí, že kvetinky nič necítia... Ale to nie je pravda! Kvetinky majú svoju dušu a bolí ich, keď im niekto ubližuje. Chceli sme mu to po dobrom vysvetliť, no on je móc škaredý Teletubbi a nechce pochopiť také jednoduché veci. Tak si vy dobré deti neberte z neho príklad a radšej si pekne zapamätajte -
Kvetinky sú takisto živé bytosti so svojimi citmi a túžbami. Preto neubližujte kvetinkám! Ich to naozaj bolí... naozaj... ja viem o čom hovorím... Len sa pekne o kvetinky starajte, polievajte ich a pekne sa s nimi rozprávajte a oni potom narastú krásne a voňavé.
O tomto sme sa Dipsyho snažili presvedčiť, ale on je fuj... Museli sme ho usadiť do takej zázračnej stoličky a podať mu dobrú medicínku, aby sme ho vyliečili. Asi sa nám to ale nepodarilo. Lebo je to veľmi vážny problém... Budeme musieť zavolať dobrého pána doktora nech mu pomôže on. Lebo nám na Dipsym móc záleží... On je náš kamarát...
Čo by som vám ešte milé deti odkázal? Pekne poslúchajte a neubližujte kvetinkám... A keby ste niekde videli Lalu, Po, veterník alebo slniečko, dajte nám vedieť. Nám sa stratili, ale mi ich potrebujeme... A keby ste vedeli aj o iných Tubbies, tiež nám to povedzte, naši kamaráti budú vždy vítaný...
Ale teraz je čas dať vám pápá. Takže pápá deti, pápá...
espeon |
:o)
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK----- Version: 3.12 GAT d- s:+ a-- C++ UL++ P+ L+ E- W+++$ N+ !o K w++$ O M V- PS+ PE+ Y+ PGP t++ 5 X++ R+ !tv b+ DI++ D++ G++ e>+++ h r y? ------END GEEK CODE BLOCK------ |
ESPE!!! Pojď na Chat!!!
kytii |
bozinku... blbej nick... kytka si musi zvyknut... ;)
ravei |
noo dobryyyy ;o) diky kytiiii
Growhlí |
Hezký Ravei
wu| |
lidi, vam je moc, ale fakt moc spatne... fakt fakt moc... moc moc fakt... ... ... .... ..... ......
na zaklade ceho tak soudis?
kytiiiiii SUPER!:o)
mimochodem mame zajemce. lilimon a growhli - po a laalaa...
a zejtra se v sest hraje...v sedum to nejde, to uz je zase digigame, tagze nezapomente, paa:o)
wu| |
aaliyah:: nenavidim teletubbies... nenavidim jako nenavidim...
to neni duvod k nevolnosti, trubko ...
Fňuk... Tak dnes to nebolo veľmi veselé... Veru, poviem vám, keby nebol výkonný producent na dovolenke, všetci dostaneme vyhadzov a čo by ste vy deti pozerali v televízii? Také fuj, fuj násilnné rozprávky? To teda nie... Našťastie sa o dnešnom fiasku nikto z manažmentu nedozvie. Pýtate sa, čo sa vlastne stalo...
Nedialo sa nič! Presne! Nikto neprišiel! Chudinka najporiadnejšia kytka prišla prvá a v predstihu, ale tu nikto... Naivná kytka sa normálne zlakla, že nejak zle počula termín konania... Našťastie prišla Ravei. Ale to je všetko... Iba my dvaja.Ani Noo-noo, Tinky... proste mŕtvo...
Po dlhočizných opletačkách sme zohnali Noo-noo a Dipsyho... ale to nestačí... To je málo... Tak sme to zabalili. Poplakali sme si a šmitec...
A to je všetko. Smutné. Pá pá deti. Pá pá. Fňuk.
No tak ludia! Ved ked sa dohodneme tak to dodrzte! Dalsi termin navrhujem na sobotu buduceho tyzdna... cas sa upresni... Taky velky casovy usek nechavam na to, aby si mohol kazdy tento termin dobre zapamätat... Naozaj dobre...
wu| |
alijach:: trubka je muj pes... teletubbies jsou nechutny, pfuj... :P
tak to je jen tvuj nazor...a prosimte NEMOHLA BY JSI POUZIVAT NEJAKY JINY ZE SVYCH STO NICKU - CELKEM ME S TIM WU STVES - BER OHLED NA OSTATNI WU.
kytii |
takze v sobotu od 18:00, pripadne od 19:00... potvrdte ucast...
kytii |
upresnene na sobotu o 20:00...
potvrzuju ucast, a i vapy slibila ze prijde, tagze se nesmi vymlouvat:o) ostatni snad o tom taky vedej tagze by nemel bejt zadnej problem... uuz se teshim;o)
kytii |
zase spatny nick... ja sa to snad nenaucim... :)
yaaa uz se teshiiim:o))
DDD|DDD |
Všichni jsou pojebané piče, já to říkám pořád !!!
smw| |
Trunks |
juuu ya jsem lala ^___^
Vysavač Noo-noo |
fnuuuk:o( kdyz se vam to nelibi tak nenadavejte...:ó(( ale dneska sem si bezwa zahraliiii:o) az to sem kytii hodi to bude necoo;o)
kytii |
Ahoj milé detúrence!
Vaši zlatí, farební a dokonale politicky korektní kamaráti sú späť s ďalšími veselými príbehmi. Áno, dnes (resp. včera) sa nám úspešne podarilo rozbehnúť Teletubieland. Týždenné čakanie sa vyplatilo, všetci prišli a zlí ujovia z produkcie boli konečne spokojní... mohli sme začať. A tak sme začali...
Po krátkom úvode ohľadne klasických problémov, ktoré pre ich triviálnosť a možnú výchovnú škodlivosť nebudeme bližšie rozoberať, sme sa rozhodli pre cestopisne-zmrzlinový príbeh. Presne tak! Ideme za zmrzkou do sveta! Pretože ste detičky boli celý týždeň dobré, umývali ste si zúbky a nič nezapálili, vezmeme vás na krásne exotické miesto... Síce mi môj Bagdad v demokratickom hlasovaní zamietli, kompromisne bol náš cieľ posunutý do predsa len trošililinku pokojnejšieho Izraela (ehm)... Veď viete-Betlem a Vianoce... rozumiete... Ehm, nechajme pohnútky radšej na pokoji...
Zvolili sme teda zmrzlinový zájazd do Vianočnej krajiny večného piesku. Naskytla sa otázka financovania tejto, iste uznáte, nie práve lacnej záležitosti. Našťastie ako mimozemšťania požívame všetky výhody tohoto štatútu-vyspelá technológia, mimozmyslové vnímanie a podobne. Väčšinou sú naše prístroje veľké pseudokovové skrine s kopou obrovských ružových svetielok (dizajnér bol trošku ehm veď viete...), ale napriek tomu funkčné. Takže vás, milé detičky, isto neprekvapí, že ružový veterník sa dá využiť aj ako teleportér. Tak sme ho využili. Trochu nepríjemný pocit rozkladania na kvarky a iné malilinkaté elementárne častice dostatočne vynahradia ušetrené peniažky, ktoré môžeme vzápätí investovať do zmrzky. Vzuuum.
Úspešne sme pristáli v strede peknej, ani nie veľmi rozstrieľanej, uličky. Pretože času je málo v akejkoľvek zemepisnej šírke, okamžite sa začalo pátranie po najbližšom nálezisku zmrzliny. Špeciálne šmoulovej zmrzliny. Našťastie nie sme v nejakom zapadákove ale priamo v metropole tohoto ekonomického zázraku a tak nájsť počas Ramadánu otvorenú cukráreň nemôže byť žiaden problém. Zaznamenali sme výskyt zmrzliny o pár ulíc nižšie a tak sme sa vydali na cestu. Naozaj nechápem prečo na nás všetci tak vyvaľovali oči... To nikdy nevideli partiu farebných mimozemšťanov?
Bez väčších problémov dorazila naša kompánia do spomenutého cukrárenského zariadenia... bez problémov sme tam dorazili... no hneď potom sa problémy začali. Hneď ako sme začali baliť zmrzku do pripravených termoizolačných nádob, začala sa k nám približovať skupinka nebezpečne vyzerajúcich počerných chlapíkov so zvláštnymi hranatými vypchávkami. Ako sme mohli zabudnúť? Veď zomrieť v boji s Teletubiem je najväčšia možná pocta pre každého správneho teroristu! Začína to vyzerať dosť zle... Berieme zmrzku a nohy na plecia. Rýchlo! Nesmú nás dostať! Preletíme pár bočných uličiek a blížime sa k návratovému bodu. V poslednej chvíli skáčeme do teleportačného víru. Sme zachránení. Ideme domov! Vzuuum.
Späť v Teletubielande. A máme šmoulovú zmrzku! Čo viac si môžeme priať? Snáď aby sme neboli bývali v Jeruzaleme zabudli Ravei... My sme tam zabudli Ravei! Aaaa! To je strašné. Okamžite organizujeme záchrannú akciu. Dipsy berie nejaké nepovolené M-16... Tie sme akože nemali... takže nás nenabonzujte rejžovi. Ja som prichystala súpravu "Antiterorista 2002" a keďže išlo skutočne o život, už aj sa roztáčal veterník. Koordinačné súradnice ostali nezmenené, čiže štart bol pripravený. Ideme! Vzuuum.
Náš nečakaný návrat prekvapil naradostených samovrahov, čo sme pochopiteľne využili a hlavne Dipsy
prevetral svoju karabínu. Detaily popisovať nebudem... To by sme dostali od cenzorov pekne škaredú prístupnosť. Aj môj "Antiterorista 2002" sa osvedčil... Nafukovacia hlava Sadddám spôsobila strašné zdesenie, ktorému sa vyrovnal len účinok koncentrovanej esencie bravčového mäsa. Takto sme nielenže dokázali proti presile udržať naše pozície, ale ešte aj oslobodiť Ravei. A zmrzku. A dokonca sa aj bezpečne vrátiť... Ehm... bezpečne... skoro... Už pri začiatku návratového procesu sa mi niečo nepáčilo. V momente keď sa dostavil zápach spáleného bakelitu, vedela som, že je zle... Moc zle. Vzuuum.
Veru sme sa nevrátili do Teletubielendu... Horkýže zelený Teletubieland. Obrovská, mrazivá, zasnežená pláň. Aspoň sa nám neroztopí zmrzka... A možno aj zistíme, aké to vlastne je byť zmrzkou. Počkať! Kde je Noo-noo? Veď mi sme ju nechali doma! Ona môže opraviť prehriaty veterník a zachrániť nás! Ale mala by si švihnúť... Tamtá Morena vyzerá krvilačne. Našťastie Noo-noo je šikovná a väčšina našej techniky je plne automatická. Hotovo! Narýchlo vyrobená náhradná vrtuľka z Tinkyho červenej kabelky a je tu Vzuuum!
Konečne všetci spolu v zelenej záhrade plnej umelohmotného všetkého. Nikto nechýba. Máme zmrzku. Oslavujeme!!!
Tak toto bol naše posledné dobrodružstvo. Patrilo by sa ukončiť ho nejakým duchaplným ponaučením-Milé deti, rýchlo vezmite nožnice, matkinu kabelku a utekajte strihať vrtuľky... ani neviete kedy sa vám to hodí...
Pá pá deti, pá pá...
kytii |
no, neviem ci som to vystihol dostatocne... ale hodili ste to na chudinku kytku, tak sa nestazujte...
dalsi Teletubiezgame by mohol byt v rovnakom case na buducu sobotu?
a to som si myslel, že tu niesu mentalne zaostale deti.....
ale Nitricek... klidek... nepen... ;) tuli tuli
takze asi sa bude hrat uz v utorok od siedmej vecer...
espeon |
;o)
Vmajster, uz i ty?
lidi, to to naozaj neni nikdo vyspelej?
Další termin pro teletubbies je v patek od 19hod.Takze prijdte
kytii |
takze piatok... ok...
kytiii:o) ja mela zachvaty smichuu...ale to nevadii pises to skvele, priste bude O vanocich...
...a nezapomente prijit vsichniii!!!
Vysavač Noo-noo |
..,,..,,..,,..
Takze to opet padlo na me .......Dalsi Oficialni termin pro Teletubbiesland je v Utery od 19:00.Takze se pokuste prijit vsichni a tentokrat vas prosim bez gohadovani,jestli budou kralici nebo Vanoce,diky ;o))
Slunicko Wolfy |
Vanocni kralicciiiiii!
Vysavač Noo-noo |
vaaanoooooceeeeeeee!
Slunicko Wolfy |
Nu-nu na pekaciiiii!
PIKACHU5 |
Ahoj milé detúrence!
Vaši zlatí, farební a dokonale politicky korektní kamaráti sú späť s ďalšími veselými príbehmi. Áno, dnes (resp. včera) sa nám úspešne podarilo rozbehnúť Teletubieland. Týždenné čakanie sa vyplatilo, všetci prišli a zlí ujovia z produkcie boli konečne spokojní... mohli sme začať. A tak sme začali...
Po krátkom úvode ohľadne klasických problémov, ktoré pre ich triviálnosť a možnú výchovnú škodlivosť nebudeme bližšie rozoberať, sme sa rozhodli pre cestopisne-zmrzlinový príbeh. Presne tak! Ideme za zmrzkou do sveta! Pretože ste detičky boli celý týždeň dobré, umývali ste si zúbky a nič nezapálili, vezmeme vás na krásne exotické miesto... Síce mi môj Bagdad v demokratickom hlasovaní zamietli, kompromisne bol náš cieľ posunutý do predsa len trošililinku pokojnejšieho Izraela (ehm)... Veď viete-Betlem a Vianoce... rozumiete... Ehm, nechajme pohnútky radšej na pokoji...
Zvolili sme teda zmrzlinový zájazd do Vianočnej krajiny večného piesku. Naskytla sa otázka financovania tejto, iste uznáte, nie práve lacnej záležitosti. Našťastie ako mimozemšťania požívame všetky výhody tohoto štatútu-vyspelá technológia, mimozmyslové vnímanie a podobne. Väčšinou sú naše prístroje veľké pseudokovové skrine s kopou obrovských ružových svetielok (dizajnér bol trošku ehm veď viete...), ale napriek tomu funkčné. Takže vás, milé detičky, isto neprekvapí, že ružový veterník sa dá využiť aj ako teleportér. Tak sme ho využili. Trochu nepríjemný pocit rozkladania na kvarky a iné malilinkaté elementárne častice dostatočne vynahradia ušetrené peniažky, ktoré môžeme vzápätí investovať do zmrzky. Vzuuum.
Úspešne sme pristáli v strede peknej, ani nie veľmi rozstrieľanej, uličky. Pretože času je málo v akejkoľvek zemepisnej šírke, okamžite sa začalo pátranie po najbližšom nálezisku zmrzliny. Špeciálne šmoulovej zmrzliny. Našťastie nie sme v nejakom zapadákove ale priamo v metropole tohoto ekonomického zázraku a tak nájsť počas Ramadánu otvorenú cukráreň nemôže byť žiaden problém. Zaznamenali sme výskyt zmrzliny o pár ulíc nižšie a tak sme sa vydali na cestu. Naozaj nechápem prečo na nás všetci tak vyvaľovali oči... To nikdy nevideli partiu farebných mimozemšťanov?
Bez väčších problémov dorazila naša kompánia do spomenutého cukrárenského zariadenia... bez problémov sme tam dorazili... no hneď potom sa problémy začali. Hneď ako sme začali baliť zmrzku do pripravených termoizolačných nádob, začala sa k nám približovať skupinka nebezpečne vyzerajúcich počerných chlapíkov so zvláštnymi hranatými vypchávkami. Ako sme mohli zabudnúť? Veď zomrieť v boji s Teletubiem je najväčšia možná pocta pre každého správneho teroristu! Začína to vyzerať dosť zle... Berieme zmrzku a nohy na plecia. Rýchlo! Nesmú nás dostať! Preletíme pár bočných uličiek a blížime sa k návratovému bodu. V poslednej chvíli skáčeme do teleportačného víru. Sme zachránení. Ideme domov! Vzuuum.
Späť v Teletubielande. A máme šmoulovú zmrzku! Čo viac si môžeme priať? Snáď aby sme neboli bývali v Jeruzaleme zabudli Ravei... My sme tam zabudli Ravei! Aaaa! To je strašné. Okamžite organizujeme záchrannú akciu. Dipsy berie nejaké nepovolené M-16... Tie sme akože nemali... takže nás nenabonzujte rejžovi. Ja som prichystala súpravu "Antiterorista 2002" a keďže išlo skutočne o život, už aj sa roztáčal veterník. Koordinačné súradnice ostali nezmenené, čiže štart bol pripravený. Ideme! Vzuuum.
Náš nečakaný návrat prekvapil naradostených samovrahov, čo sme pochopiteľne využili a hlavne Dipsy
prevetral svoju karabínu. Detaily popisovať nebudem... To by sme dostali od cenzorov pekne škaredú prístupnosť. Aj môj "Antiterorista 2002" sa osvedčil... Nafukovacia hlava Sadddám spôsobila strašné zdesenie, ktorému sa vyrovnal len účinok koncentrovanej esencie bravčového mäsa. Takto sme nielenže dokázali proti presile udržať naše pozície, ale ešte aj oslobodiť Ravei. A zmrzku. A dokonca sa aj bezpečne vrátiť... Ehm... bezpečne... skoro... Už pri začiatku návratového procesu sa mi niečo nepáčilo. V momente keď sa dostavil zápach spáleného bakelitu, vedela som, že je zle... Moc zle. Vzuuum.
Veru sme sa nevrátili do Teletubielendu... Horkýže zelený Teletubieland. Obrovská, mrazivá, zasnežená pláň. Aspoň sa nám neroztopí zmrzka... A možno aj zistíme, aké to vlastne je byť zmrzkou. Počkať! Kde je Noo-noo? Veď mi sme ju nechali doma! Ona môže opraviť prehriaty veterník a zachrániť nás! Ale mala by si švihnúť... Tamtá Morena vyzerá krvilačne. Našťastie Noo-noo je šikovná a väčšina našej techniky je plne automatická. Hotovo! Narýchlo vyrobená náhradná vrtuľka z Tinkyho červenej kabelky a je tu Vzuuum!
Konečne všetci spolu v zelenej záhrade plnej umelohmotného všetkého. Nikto nechýba. Máme zmrzku. Oslavujeme!!!
Tak toto bol naše posledné dobrodružstvo. Patrilo by sa ukončiť ho nejakým duchaplným ponaučením-Milé deti, rýchlo vezmite nožnice, matkinu kabelku a utekajte strihať vrtuľky... ani neviete kedy sa vám to hodí...
Pá pá deti, pá pá...
Re: PŘÍŠTĚ V ČSŠTINĚ!A JO TY JSI SLOVÁK.SORRY!
:-))
kytii |
kytku to moooc mrzi, ale v utorok som sa domov vratil o jedenastej... takze prepacte... ale naplanovat ten skolsky vylet nebolo v mojej rezii...
pika co sledujes okopirovanim mojho prispevku? ja viem co som napisal, a pokial slovinu nezvladas, mrzi ma to, no ja s tym nic neurobim...
Vysavač Noo-noo |
budiz ti odpusteno:O) a ted novej termiin....-kdy?:O)
pokorne dakujem... :) a novy termin? neviem, zeby sobota 19:00 ako klasicky?
Vysavač Noo-noo |
ja nemuzu:o((mam zakaz na komp:o( ted sem tu sice tajne, ale vecer budou neäsi uz zase doma, takze to nepude:o( az pristi tejden, leda hrat bez nunu...
Wolfest je debil! salalalala!!!
ravei |
bez nunu to nejdeee.....nunu napis gdy tag budes moc, okokok? a nezlob ;o)
Vysavač Noo-noo |
budu moct az za tejden... na net budu moct akorat tajne odpoledne kdyz tu nejsou nasii...:o((
ravei |
co zejtra (nedeli) odpoledne?
kytii |
tak cez pracovny odpoledne urcite ne... ale zajtra by to mozno bolo mozne... ale treba specifikovat...
kytka| |
tak nam webzdarma vypadl... a s nim aj moj obrazok...
ako sa tak pozeram... pokial nebude Noo-noo k dispozici, tak nic...
Vysavač Noo-noo |
nunu uz je k dispozici!:o)))) muzem hrat v nedeli nebo v pondeli...?
kytii |
na dalsiu sobotu... o 19:00, pripadne 20:00... predstih je velky, nech prijdu vsetci...
kytii |
Ahoj milé detičky!
Dnes sú vaši obľúbení farební plyšáčikovia konečne späť! Po dlhom čase znovu v kompletnej a funkčnej zostave. Však ste sa už veľmi tešili, však milé deťúrence? A my vás predsa nemôžeme sklamať. Takže o čom je naše najnovšie dobrodružstvo? Pekne si sadkajte, prestaňte mlátiť mladšiu sestričku, stlačte play a rozprávka sa začína.
Istotne ste si všimli, že Vianoce už klopú na dvere. Síce sneh sa dostal ešte len ku kvapalnej forme, niekde začali kvitnúť prvosienky a občas je vonku naozaj teplo, všetci cítia blízkosť Vianoc. Pýtate sa ako je to možné? No predsa v vďaka našej milovanej televízii! Stovky usmiatych obéznych mužíčkov z dielne istej nemenovanej kofeínovej spoločnosti sa na nás škeria z každej druhej reklamy... Aj snehu, výzdoby a vianočnej nálady je v telke dosť... Veru... bez masmédií by sme boli úplne stratení... ani by sme nevedeli o tých všetkých jedinečných ponukách, ani by sme netušili, že na Vianoce máme byť všetci vlastne náramne šťastný...
No a keďže my z TV priemyslu sme ako veľká rodina, aj naši producenti dostali zhora príkazy o úprave vysielania. A preto sa dnes vykašleme na reportáž o problémoch diskriminácie HIV pozitívnych detí a vrhneme sa do rieky komerčných Santovín... teda Vianoc... (vidíte, som sa skoro preriekol... na Santoviny sa majú Vianoce premenovať až o tri roky... ale psst! je to prísne tajné)
A tak sme písali list Ejžiškovi (Ejžiško- za tento skvelý spôsob obídenia obmedzenej náboženskej cenzúry vďačíme Ravei)...
Písať list Ejžiškovi je veľmi dôležité... Viete, on musí teraz riešiť zložitú situáciu na Blízkom Východe s Alahom a tak... Je to dosť hlúpa politická fraška, a preto poslal na Zem svojich zástupcov... Zástupcovia sú bližšie ako si myslíte. Žijú dokonca priamo medzi vami! A aby títo zástupcovia nemuseli rozmýšľať o vašom darčeku (oni strašne neradi rozmýšľajú), vy im svoje prianie jednoducho napíšete na papier. Urobíte zoznam vecí, ktoré by 24.12. potešili vašu rozmaznanú dušičku. To je všetko... Nevyzerá to ťažko, však?
A my sme výchovný seriál, a preto sa teraz spolu naučím taký list písať. A najlepšie sa učí na príklade... Tak si taký modelový list ukážeme. Správne, bude to list pre Ejžiška od Teletubiez!
Milý Ejžiško! (toto oslovenie je veľmi dôležité, nesmiete ukázať, že viete o zástupcoch)
My, Teletubiez, sme boli celý rok moc dobrí, poslúchali sme ujov režisérov, učili sme detičky samé užitočné veci, nehovorili sme nepekne a mali sme sa tuli-tuli radi. A preto od tebe požadujeme toto: (nebojte sa takéhoto ostrého tónu... zástupcovia sú slabosi... ale ak by raz pri dverách zazvonil vysoký, polopriesvitný chlapík a spálil vás za vašu drzosť nebeským svetlom, obráťte sa na našich právnikov)
Noo-noo: Veľké balenie vianočných granuliek, výcucku a tašku pre Tinkyho. (Vrr je moc dobra... z nej si neberte príklad a na kamarátov v zozname kľudne zabudnite)
Sluníčko: Uhlie (tak s tým nebude mať problém), obrovské ohňovzdorné nafukovacie kreslo.
Tinky Winky: vypalovačku CD.
Dipsy: ten chce pod stromček Tinky Winky (no fuj) a DVD LotR a HP.
Ravei: (teraz dávajte pozor, takto sa to má robiť) pastelky, šašovskú čiapku so zvončekmi, králika, uhlík a balenie A3 a zmrzlinu a aby skrachovalo Kenvelo a *****.
Kytii: krásny mobilný super-ultra-hyperhitech kvetináč... s jadrovým pohonom...
Za doručenie žiadaného tovaru pod stromček dňa 24.12. vopred ďakujeme.
S úctou
Teletubiez
A to je všetko... Ľahučké, veď som hovoril... Tak pekne utekajte písať objednávky, teda vlastne listy Ejžiškovi.
A skoro by som zabudol. Keď list dokončíte, vykašlite sa prosím pekne na posielanie poštou... to nemá cenu... Stačí nechať list nápadne pohodený v izbe vašich rodičov. Je vedecky overené, že práve tam ho zástupcovia určite nájdu. Neviem ako to zistili, no vedecký výskum je vedecký výskum... Skoro tak dôveryhodný ako kreslené rozprávky.
Prajem veľa šťastia pri spisovaní nekonečného zoznamu požiadaviek! (alebo aj dvoch...)
A šťastné a veselé nakupovanie! Či vlastne Vianoce...
Ale my ešte tak úplne nekončíme... Po skončení nakrúcania sme sa ešte vybrali do blízkej kaviarne, na zmrzku, čaj, whisky (Dipsy, samozrejme) a aj nejakú tú kávu. Trochu sme pokecali a tak... Ale iné chcem povedať. Viete, deti, v minulých dieloch sme sa rozprávali o starých ľuďoch, ako si ich treba vážiť a tak. No a v tej kaviarni mali telku, a v nej išiel taký krásny program, tuším Český Lavík 2002 a tam rozdávali ceny starým deduškom a babičkám... Strašne pekné to bolo... Mali by ste si z nich brať príklad... Tak sa treba správať k starým a nevládnym...
Pá pá deti... pá pá...
kytii |
Takze to by sme mali... ;) co tak na buducu sobotu znovu?
kyti skvelyyy :O)))
pristi sobota je ok ale mozna by to slo i v tejdnu neee...?
kytii |
kytii moc stastna... ;)
cez tyzden neviem... takto v sobotu to celkom funguje... potom by bolo dobre urcit dva pevne terminy, kedy sa bude hravat... ale kedze Teletubiez je pomerne casovo narocna zalezitost... :)
teda kytiii...:o)) supeeer:O)) tagze v sobotuu je dalsii termiiin?
Vysavač Noo-noo |
...ja sem vlastne nunu, kdy uz si to konecne zapamatujuuuu:o)
kytii |
a vrr a vrr a vrr... :)
Vysavač Noo-noo |
takze kvuli me se dalsi termin odklada az na nedeli...sorryy:o)
takze nedela 15.12. o 19:00
Vysavač Noo-noo |
...a prijdte v hojnem poctu:o))...
kytii |
...a tak sme sa zisli v hojnom pocte... ale nie... nezisili...
asi tak o pol deviatej sme konecne boli vsetci... teda okrem Ravei... ale ona bola celz vecer akosi dynamicky nesustredena... takze z toho nebolo nic... novy termin? najlepsie dalsiu sobotu... ale fakt prijdite vsetci a na cas... aspon do 19:30... tulituli... ;)
Vysavač Noo-noo |
...a prijdte v hojnem poctu:o))...
boze, to radsej ani nehovor... ma to pomerne drasticky nicive ucinky na dochadzku... ;)
Vysavač Noo-noo |
urcite to za to nemuuuzeee...:o))
Vysavač Noo-noo |
tag co budee?
Vysavač Noo-noo |
v zakladni mistnosti, a kde ses tyyyyyy?
kytii |
Vysmiaty predvianočný večer milé detičky!
Mamička vás volá k tradičnému ozdobovaniu stromčeka? Kašlite na ňu! Máte predsa oveľa dôležitejšie veci na práci... Veď sú tu vaši skoro animovaní kamaráti s novým dobrodružstvom. Čo na tom, že mamička práve spadla z rebríka, my máme predsa úplne nový, úplne fantastický príbeh! Tak sa pekne zavrite v izbe aby vás jednak nerušili matkine výkriky a tiež preto, lebo dnes to bude skutočný horor.
Všetko sa začalo ako bežná tajná úloha pre niektorého z reklamných sponzorov. Dnes sme mali zadržať VRD a zabrániť mu v práci minimálne do nasledujúceho týždňa. Pýtate sa čo je VRD? No predsa Vianočný Roznášač Darčekov... Prečo sme mali zatknúť VRD? Ani my sme spočiatku netušili... Potom nám ale došlo, že jeden zo sponzorov je obrovská sieť predajní hračiek a tá si ako taká určite neželá aby jej nejaký VRD kazil kšefty... A keďže musíme poslušne plniť rozkazy zhora, okamžite sme sa vydali na lov kuriatok... Hej! Čo sa to s vami robí? Že prečo na kuriatka? Vy to vážne neviete? No vidíte... ešteže máte svojich Teletubiez, ktorí vám to teraz pekne vysvetlia. Hoci sa vám všetci snažia nakecať, že darčeky nosí jeden zo Snežnej 3ky (Ejžiško, StClaus, Ded Maroz), pravda je niekde úplne inde... Cieľom toho strašného sprisahania je zakryť skutočnú totožnosť skutočného darčekonosiča... A tým je Veľkonočný Zajac! Áno je to tak... VRD je Veľkonočný zajac... A ďalší supertajný vládny komplot je odhalený. A potom že nie sme výchovný seriál. Ts...
A tak sa vráťme k tým kuriatkam. Najlepšie miesto na lov je samozrejme blízko vody, pretože kuriatka sa s obľubou potápajú a chytajú drobné rybky. Najbližšia vodná plocha je naše umelohmotné jazierko plné umelohmotného bahna a takmer skutočnej vody. A ako obvykle aj teraz boli vaši kamaráti ohromne kreatívny a ich metóda chytania žltých operencov na svete nemá páru. Kyti sa začala tváriť ako kuriatko a Noo-noo bola pripravená malú obeť vcucnúť hadicou. Sluníčko a Dipsy pravdepodobne zase nečítali brífing k akcii veľmi pozorne a detail o udržaní životných funkcií zajatcov prehliadli. No a tak poletujúce Sluníčko menilo každý pohyblivý cieľ na chutnú pečienku. Ale naozaj chutnú... Ale iné som chcel... Operenec numero uno na seba nenechal dlho čakať a prachové vrecko malo čoskoro prvého obyvateľa. „Fajn začiatok“, povedali sme si a Kyti sa zase začala tváriť ako kuriatko. Pí, pí, pí... Keď v tom sa Ravei zachcelo malinového džúsu... A to sa ukázalo byť príčinou najstrašnejších okamihov v takmer tragicky ukončenom živote jednej zlatej kytky. Pretože Kyti sa rozhodla chytať maliny podobným spôsobom ako kuriatka. Kyti sa začala robiť, že je malina. No a Ravei chcela maliny, však? No a Ravei odtrhla malinu. Mňa!!! Šklb a bolo po mojich celulózových spojivách. Už to vyzeralo skutočne na umretie... Jedinou šancou by bolo urýchlene chytiť Zajaca a prinútiť ho zregenerovať Kytine polysacharidové telíčko. Lenže ako zohnať Zajaca tak rýchlo? Dnes boli na programe len kuriatka a na Zajaca sme poľovať až zajtra...
Našťastie si Teletubíci dokážu zachovať chladnú hlavu aj v týchto extrémnych situáciách. Sluníčko si ďalej spokojne pieklo všetko živé a spolu s Dipsym to jedli v zákulisí... As cold as cucumber, povedal by som... Naveľa Noo-noo niekde vyhrabala príručku „Umierajúcu kytku môže zachrániť len Veľkonočný Zajac-Tipy&Triky“. Postup popísaný v príručke bol ľahko realizovateľný, pretože máme aj kuriatko aj kopec aj klietku aj Sluníčko, ktoré klietku začne zahrievať. Tie šikovnejšie z vás, milé detičky, asi prišli na to, že dáme kuriatko do klietky, klietku na kopec a jej pomalou premenou na prírodnú pec privoláme Zajaca. Logické, nie?
Kyti práve nerušene upadá do bezvedomia, keď v tom prichádza v zlatožltopuntíkovom oblaku Zajac so svojou čarovnou Nokiou 7250. Niekoľko rýchlych donucovacích chmatov a Zajac by vzkriesil aj celú botanickú záhradu. Nejaké to šamanské umbi umbi, SMSka na magické číslo a Kyti sa začína preberať z kómy. Šálka čaju od previnilo sa cítiacej Ravei a Kyti je opäť v pohode. Osobne si myslím, že Zajo je obyčajný šarlatán a Kyti zachránil ten čaj... V každom prípade je hlavné, že Kyti žije! Žije! Hurá!
Však ste šťastné milé detičky? Ste sa báli o Kyti, všakže? Vy ste táke zlaté detičky...
Čože? Zaujíma vás ako dopadol Zajac? Za moju záchranu by si zaslúžil pustiť na slobodu. Ale viete vy aké obrovské prémie máme za tieto špeciálne misie? Nechutne obrovské. A navyše konkrétne za túto bude aj bonus od sponzora. Aj vy ste určite vždy túžili po tom bazéne plnom farebných plastových gúľ... Takže milý Zajac leží v niektorom zo štúdiových skladov.
A to bude na dnes všetko. Ž môžete ísť zdvihnúť z mamičky ten ťažký rebrík. Ale najprv si pochopiteľne prečítajte príručku „Zdvíhanie ťažkého rebríka pre začiatočníkov-Tipy&Triky“. Díky bohu za všetky tie skvelé príručky...
Pá pá deti... pá pá...
milujem Word... "už môžete" atd... ;)
zase v sobotu o 19:00?
a mohli by sem nieco napisat aj Tinky, Dipsy, Slunicko a tak podobne... skutocne mohli... :)
Slunicko Wolfy |
Skutocne mohli?Oki - piasam sem :)
kytii ja fakt nevedela ze ses to ty, vypadalas uplne jak malina....:o))
Vysavač Noo-noo |
a nunu by sem nemohla neco napsat?:o) tak to sem zlobivy nunu, potoze sem stejne piiisiii:o))
ps: deti preju vaam skvely vanoce a neprezerte se bramborovym salatem (jako ja), paa paa
kytii |
no, ja som to myslel skor tak, ze by sem mohli napisat aj taki, co uz straaasne dlho nenatukali ani pixel... a Vrr predsa pise pravidelne... ;)
a taktiez hezke animovane Vanoce vsem... :)
Vysavač Noo-noo |
vesely vanoce vesely vanoce vesely vanoce vesely vanoce vesely vanoce vesely vanoce ! :o))
Slunicko Wolfy |
vesely vanoce vesely vanoce vesely vanoce vesely vanoce vesely vanoce vesely vanoce ! :o))
takze zajtra o 19:00?
No ano... Vrr sa schovava niekde na horach a tam ju Kyti fakticky nahanat nebude... este by jej zamrzli listy... To by este tak Kyti chybalo. Fuj zamrznute listy. To chudak rastlinka nemoze fotosyntetizovat a vyrabat kyslik a cela planeta zahynia v mraku oxidu uhliciteho... a to by nebolo pekne zadusit sa takto hned na novy rok, vsak?
Tak teda do toho noveho roku mnozstvo lasky, pochopenia a smoulovej zmrzliny praje Kytiii. ;)
Kulich1 |
hele viděl sem už hodně ale tohle je na mě moc sakra to nechapete ze z těch barevnejch šmejdu muže někdo chytit epilepsii ??
:D
kytii |
snad uz pomalicky budeme vsetci zase doma... predsa len Vianoce su akosi prec... deticky uz rozbili vsetky nove hracky a zacinaju vypisovat na sekretariat, ze sa nudia... a vedeniu sa v tej hrbe listov stracaju uplatky a vedenie ma pokazenu naladu a potom vedenie zacina vyhadzovat... no proste spravna povianocna nalada... a kto musi uz znova zachranit nasu uspesne globalizovanu spolocnost? no predsa Teletabiez!
Takze brifing v sobotu o 19:00... ;)
tagze za tejden, jo?
Nyawn |
hele to ja sem jedl s wolfem v zakulisii :)
ale ty si nechcel hrat... :)
Nyawn |
ale hrál sem :)
neeeehraaaaal ty si jenom haaamaaal
Nyawn |
nene hráál :)
neehraal neehraal neehraal...:O))
Nyawn |
a hráááááááááááál :)
a nehraaaaaaaaaaaaaaaal :O)
zajtra o 19:00... myslim, ze v tejto nasej komunite je opakovanie zakladnym predpokladom... :)
:o) a prijdte v hojnem poctu ;o) [ja si to fakt neodpustim...:O))]
Vysavač Noo-noo |
jajaj co?:O)
kytii |
ved uvidime... dufam, ze nic... ale aj tak... ;)
Vysavač Noo-noo |
aajajaaja himalaaja to je skoda ze se to nepovedlo...ale chvilicku sme hrali :O)) tak klido muzes napsat zapis :O)
kytii |
no nehovorila to chudinka kyti? nehovorila? ale hovorila... zase sme boli tak traja-styria... bez temy a v dokonalej anarchii... ako obvykle, vsak? ;) zapis by som urobit asi mohla... lenze ta metafora o topinkovom gauci a bolesti vnutornych prachovych filtrov bola taka hlboka, ze sa Kyti stale poriadne nevzpamätala... ale do buducej soboty 19:00 sa to isto podari, ze ano? vsetci sa pekne dame do kopy a pojdeme konecne na poriadnu smoulovu zmrzlinu bez chobotnic, jadrovych ponoriek a sicilskych mafianov...
Vysavač Noo-noo |
...doufejme...:o)
chinchou |
Dexi,chtěla jsem na chat.
kytii |
raz sa nam to urcite musi podarit... no, ale zajtra z najväcsou pravdepodobnostou nie... Kyti je totiz necakane odvolana na naliehave stretnutie botanickej komisie na temu "Preco su Karafiaty najperfidnejsim druhom rastlin?" ... uznajte, ze to je skutocne sialene vazna tema... a inak mi zatrhnu clenstvo... a to je vam strasne otravna zalezitost nanovo vybavovat zatrhnute clenstva... takze si za mna dajte aspon symbolicky hlt dusikateho hnojiva... mrzi ma to... fnuk...
Vysavač Noo-noo |
no jo, skoda... stejne sem se sem dostala az par minut pred osmou, a to uz tu nikdo nebyl, pokud nekdo vubec prisel... ale nak mi to v tu sobotu nevychazi, asi by mi vic vyhovoval nakej jinej den... treba patek nebo nedele, nebo to mas jedno, hlavne ne sobota a pondeli...
co kdyby sme hrali zejtra? vecer? od sedmy?...
...no tak asi ne, co?:()
kytii |
tak Kyti je opät zapojena... kludne mozeme ten piatok skusit... takze, ak sa vsetko podari, tak v piatok o 19:00...
ono s tymi vikendami je celkovo problem... su takym idealnym casom na strasne vela veci... hlavne rodinne vylety a podobne... no a na chudakov Teletubiez si niekto nespomenie...
no prave, atk fajn, myslim ze v patek pohoda :o)
v patek se pravdepodobne nedostavim - dneska mi uz 12x tekla krev z nosu, v noci ocekavam dalsi tagze asi vykrvacim. sbohem :o(
kytii |
Ahojte, milé detičky!
Predsa len ste prežili tie dlhočizné týždne čakania na nové neuveriteľné príbehy s pera jedného, radšej nemenovaného, scenáristu. Viac už nemusíte zamestnávať svoje hlavičky otázkami ohľadne obsahu ďalšieho dobrodružstva a pokojne sa môžete vrátiť k vymýšľaniu originálnych spôsobov ničenia nervov a dobrej nálady vašich rodičov. Teda ešte tak úplne hneď nie... Najprv predsa sľúbený diel Teletubiez.
Hneď z voleja tu pre vás mám absolútne fantastickú novinu. Podarilo sa nám zohnať úplne nového sponzora! No nie je to úžasné? Nielenže nám mesačný plat vzrastie o 2,08% ale dokonca dostaneme zdarma aj komplexné zdravotné poistenie! A to sa, iste uznáte, oplatí. Možno vás napadne, hneď ako sa spamätáte z prvého ochromenia touto neskutočnou zvesťou, že prečo zdravotné poistenie. No áno... je to trošku zvláštne ale naším najnovším chlebodarcom je jedna z najväčších poisťovní. Akurát vám nesmiem prezradiť ktorá, pretože v zmluve bolo čosi „o nepriaznivej verejnej mienke v otázkach manipulácie masmédií nadnárodnými spoločnosťami, obzvlášť vysielania pre malé deti“. Nechápem síce prečo, veď televízia je manipulovaná už roky... Lenže zmluva je zmluva... Takže nikomu ani muk.
Dôležité je len, že máme grátis poistku a zdravotnú starostlivosť a takisto mierne upravené vysielanie. Ako také poďakovanie sme zaradili špeciálne medicínske diely. Vraj by nebolo na škodu keby ste sa naučili poskytnúť prvú pomoc, prípadne ohúriť mamičku znalosťou všetkých tajomstiev komplikovanej záhady zvanej nádcha. Také strašné somariny... Koho majú baviť nejaké duchaplné žvásty o umelom dýchaní.
My si ukážeme amatérsku operáciu srdca. Pôvodne sme chceli operovať infarkt. A keďže sme mali dobrosrdečnú náladu, rozhodli sme sa túto ozaj exkluzívnu rolu zveriť nádejnému ochotníkovi Elifovi. Istotne si pamätáte ako Elif posledne strašne túžil po aspoň maličkej roli. Ale keď konečne dostal svoju vysnívanú šancu, úplne nepochopiteľne ju spláchol do kanála. A stačilo tak málo. Elif totiž nemusel niesť ťažké bremeno úlohy hlavného doktora alebo vrchnej sestry. Nie, nie. On mal len predstierať jeden maličký infarktík. Lenže neprofesionálny herec proste nie je herec. A tak som sa rozhodla pomôcť mu troškou kurare od príbuzných z Brazílie. A asi som to trošičku prehnala... ale nie je to moja chyba... Čo ja môžem za to, že k nemu nebol pribalený návod na použitie? Koniec koncov, nedopadlo to úplne najhoršie... Elif si dnes môže budovať kariéru ako profesionálna mŕtvola.
My však potrebujeme tlčúce srdce. A tak Ravei musela prísť s typickým plánom B a obeťou nešťastného prebodnutia kaderníckymi nožnicami sa stáva nešťastný kaderník Dipsy. Po krátkej debate sa rozhodneme, že najprv zastavíme krvácanie a na zmrzku pôjdeme až neskôr. Kyti sa stáva novým chirurgom, Vrr modernou odsávačkou a Ravei expertom na všetko začínajúce predponou „kardio-„. Proste v zlomku sekundy tu máme elitný tím, navyše podporený najnovšou súpravou „Amatérska Operácia Srdca 2003“. A milý Dipsy už prežíva vlastnú klinickú smrť, kým my ho ukladáme na provizórne lôžko a začíname hľadať vhodný inštrument na prekonanie niekoľko centimetrov hrubej vrstvy plyšu. Klasický skalpel je nanič a Raveiina cirkulárka sa zdá príliš drastická, a preto Kyti volí síce neobvyklé, no prekvapivo účinné, nožnice na kurča.
Tak Dipsy by bol otvorený. Ostáva nájsť to prebodnuté srdce. Neverili by ste aké je ťažké nájsť srdce v spleti zakrvácaných vnútorností. Ešteže máte Teletubiez, ktorí vám rozšíria obzory. No tých orgánov predsa len nie je až tak strašne veľa, a preto sme vylučovacou metódou čoskoro objavil ten správny. „Vyzerá to zle“ znel môj skromný odborný posudok. A veru vyzeralo. Schválne, ako by ste opravili dieru v životne dôležitom orgáne? Izolepou, samozrejme. Našťastie má Vrr celú kopu príručných úložných priestorov a z jedného po chvíľke vyloví prepotrebnú čiernu lepiacu pásku. No stále nemáme vyhrané. Ravei sa prejavila ako skutočný kardiológ a správne upozornila na isté ťažkosti s funkciou kompletne oblepeného srdca. Tak zalepíme iba tú dieru. Uff... Hotovo... Ďalší žiarivo dobrý skutok na zlepšenie karmy. Už len nasadíme infúziu a nejaké vitamíny a Dipsyho život je zachránený.
Všetko sa dobre skončilo. Prečo mám potom ten nepríjemný pocit v žalúdku? Ravei práve zašila hrudný kôš, keď ma príšerné zistenie svojou príšernosťou doslova zvalilo na zem. My sme tam zabudli Tinky! Žiaden blbý skalpel či nožnice! Tinky! Uznajte, toto je naozaj nepríjemná situácia. Mala to byť jednoduchá operácia bez akýchkoľvek komplikácií a teraz sa vyskytne takýto nepríjemný problém. Čo sa dá robiť... Musíme toho chudáka znovu rozpárať. Za chvíľu v tom budeme mať skutočnú prax.
... o 20 minút je konečne všetko zašité, očistené a zbalené. Kyti si dáva extra dávku dusíkatého hnojiva na povzbudenie po tejto stresovej bombe a pomaly sa jej prestávajú klepať listy. Štatisticky sú Dipsyho šance na prežitie približne nulové, podobne ako obnovenie duševného zdravia chudinky Tinky. Ale Tubiezi sa vždy tak trocha vymykali obvyklým štandardom. Čiže stačilo naklepať pár riadkov scenára, režisér zakričal niekoľko nutne cenzurovaných nadávok a Dipsy i Tinky sú opäť vo vrcholnej forme a absolútne fit. A dokonca si môžu zobrať platené voľno. Ktovie, možno ich táto metaforická skúsenosť spojí na celý život. To sa však tak skoro nedozvieme. Kyti pravdepodobne použila priveľa anestézie, a tak najbližších pár dní prespia.
A to bude na dnes všetko milé detičky. Dúfam, že vám dnešná porcia krvi a fyzického utrpenia stačila. Mne teda určite stačila. Už len zhrniem nejaké poučenie do života a utekám zregenerovať nervy na zmrzku niekam do Talianska. Milé deti! Teraz už určite chápete užitočnosť srdcových operácií. A takisto je vám jasné, že to nie je len tak, odoperovať zložité pretrhnutie srdcového tkaniva... A preto rýchlo utekajte presvedčiť rodičov o potrebe kardiopoistky – zvláštneho pripoistenia proti srdcovému infarktu a iným srdcovým chorobám – tento týždeň za špeciálne nízku cenu. Pekne si prečítajte posledný riadok aspoň 10x a potom rýchlo za rodičmi. A to je už definitívny koniec. Tak sa teda majte a nič z dnešného dielu neskúšajte doma. Hlavne kým nebudete poistený. Ja už musím. Vrr sa asi niekde zašila so svojimi granulkami a tak tá benátska zmrzlina ostala len na Ravei a mňa. To zase nie je až taký zlý koniec, však?
kytii |
tak konecne nam to vyslo... ;) mozno ten piatok bude predsa len zmena k lepsiemu...
kyti super:o)))
jojo, patky sou lepci... ale nevim jak mi to vyjde pristi tejden, musim si balit na lyzak tak nevim nevim, ale snad jo... ale prespristi patek to teda rozhodne ne protoze to budu paaa paaa v krakonosich....
kytiiii moc hezkyyy, skvele sto zasmoulovala do zapisu
to jeste nejak usmoulime (nasmoulujem).............umi se smat i prat a kazdy ma je rad i vy je racte znat smoulyyyy, kam prijdou tam je sou skacou a tancujou vysoci jsou na dva coulyyyy....
kytii |
kyti dakuje... ;) mozno by som to mohla cele nejak skompletizovat a poslat Enderovi ako poviedky... reklama sa vzdy hodi, no nemam pravdu mile deticky? :)
tak v ten piatok uvidime... dufam, ze vysvedcenie vam prilis nezfrustruje naladu... skusime o 19:00... cize skuste sa sem dostat aspon do osmej... ;)
kytii |
tak to Vrr nestihla... prajeme peknu lyzovacku... ;)
Až já budu ke kytkám… čuchat pěkně od země…
kytii |
chvilka poezie? ;) mimochodom Vrr sa vrati az po piatku, takze tento tyzden z toho nebude nic... a este jedna drobnost-uvazoval som nad nejakou reediciou Teletubbiezovych zapisov a nasledne uverejnenie v sekcii "povidky"... mozno by to bola fajn naborova reklama... ;)
kytii |
v piatok o 19:00... urcite... pretoze potom sa kyti odchadza rekreovat... ;)
to nemyslis vazne?..........
to jako tenhle petek? fajjjjjjn a jak si to pedstavujes - rekreovat?!?! :o)
kytii |
no myslim... preco?
takze v piatok... mimochodom tie Teletubiez poviedky su uz uverejnene, je tam aj jeden uplne novy diel... nech je to trochu exkluzivne... ;)
a znovu doma... ;)
tak kdy si dame teletabiz? :o)
kytii |
takze Tubiez zajtra- 1.3. prvy marec! zacina nam jar! (pomalicky... ale isto...) mame nejake fajn politicke temy, napr. Klaus a pod. uz by sa nam to mohlo aj podarit... cas-19:00...
kyti mala pokazeny ventilator pri zdroji... ale uz je zase uspesne zapojena... tak keby nahodou este bol zaujem, mozeme skusit nejaky diel... ;)
Pepa z depa |
A je to tady!
20. výročí, aneb tady to všechno začalo !
[153] : Zajímavé, žes to připomenul. Jsi jeden z těch, kteří se toho přímo účastnili?
Každopádně je zajímavé vidět původ vzniku kytii atd... ve své době jsme s Morxem pátrali a kupodivu na tohle nenarazili (nebo že bych si na to už jen napamatoval ?).
Ty popisy dění rozhodně stojí za přečtení a pobavily :D
Zpráva byla změněna dne 29.10.2022 v 10:36:05
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |