aby sa mi nikto nestazoval, ze bol o nieco ukrateny:
11:31 pm - The diversity of sub-poral periodic predicted
supracontinuum. (Ne, taky nevím, co ten title znamená.)
Kde jsme to skončili... ajo, čtvrtek. Inu ještě stále je pátek, kde se toho ale moc neudálo. Měli jsme znovu na devět, což je samozřejmě naprosto ftw. Docela slušně jsem se prospal a stihl i dodělat referát do chemie. Nicméně do školy jsem přišel pozdě, víceméně kvůli tomu, že jsem se musel jít podívat do třetího patra na rozvrh, abych věděl co máme. Po cestě do učebny jsem potkal Kropáčkovou, kterou jsme zrovna měli, ta se na mě tím svým hnusným po hnoji smrdícím úsměvem zagrinila a ptala se mě co tak pozdě. Odsek' jsem jí, že jsem prostě zaspal. ( to keby niekto nahodou este stale pochyboval o tom, ze je wolfie mrte-drsny-rebel)
Neměl jsem do bižoly protokoly, takže znovu nedostatečně. Nevadí. Jinak nuda, poslouchal jsem empétrosky. Mimochodem, mám posranej svůj mp4 přehrávač. -_-;;;; Budu muset koupit co nejdřív novej, už mám vyhlídlej tenhle - http://www.123mp3.cz/d/emgeton-x3-cult-1gb-black/, fakt se mi dost líbí.
Pak byla errr.... fránina. Nuda. Nedostatečně za nějakej neudělanej úkol, nevadí. Potom výborně z nějakýho cvičení co jsme dělali s Jirkou a Slávkem. Ale jinak se nic nedělo, jen nešlo poslouchát muziku, bylo nás tam málo.
Chemie ... dal jsem jí ten referát, s Ondrou jsme hráli piškvorky a poslouchali u toho muziku. Jinak jsme nic nedělali. Potom jsme v angličtině šli ven, bavil jsme se s Aničkou o té změně v poslední době a tak. Myslela si, že mě Hiro ovlivňovala a právě po rozchodu jsem se tak začal měnit. Vysvětlil jsem jí, že ne, že rozchod byl jen jedním z důsledků té změny.(hlavne, ze aspon on ma vo vsetkom jasno)
Potom přímo v hodině jsem spal a poslouchal hudbu, zatímco všichni ostatní dělali angličtinu. Pak přiletěl čmelák a holky začaly ječet a probudily mně. -___-; Naštěstí jsme pak už šli na oběd, bavil jsem se s Tomem o Kače (jeho gf) a tak. Na obědě jsme dělali bordel, Honza se zeptal jestli už Večerkovi (naše bývalá učitelka ájiny a náš zeměpisář) byli v Expedici kde Tom pracuje, on řekl že ne, že 'ti počuraňci" ještě nepřišli vůbec. Tak jsme si z něj dělali srandu že za ním sedí Večerka a slyšel to, měl takový bobky že se bál otočit. Nakonec se otočil, a zjistil že si toho ten člověk nevšiml. Tak jsme se mu začali smát. On asi po dvaceti sekundách řekl, že to přece není Večerka. Honza spadl z židle, já vystřelil vidličku do talíře Jirky, co seděl naproti mě.(nepripada vam to vtipne? nepripada vam to zaujimave? tak to znamena, ze mate rakovinu)
Pak jsme šli za Geňou, zeptat se ho jak to bude zítra s tím Tahem, kdy se sejdem a tak. Nechtěl nám nic říct, a ani Martinovi půjčit baterky do foťáku. Takže jsme šli k nám a já mu nějaký půjčil, potřebil je na cvička z bižoly (do kterých moje skupina nešla). Nakonec mi stejně večer napsal, že byly vybitý. ^^; (hahaha... ha)
Jinak jsem přes den pracoval na jednom projektu a celkoě se jen tak nudil. Těším se na zejtra, ale dneska mám celej den rýmu jak prase, doufám že to přejde...
current mood: okay
vsetko dobre raz prejde... nezabudnite potom obetovat askelpiovi kura