kde se daji tyhle karty koupit a najaky princip to funguje pry na to se posilaj hry z netu a kolik takova karta stoji a je to kvalitni nesekaji se se hry na tich kartach a kde se daji stahovat hry do nds ?
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |
kde se daji tyhle karty koupit a najaky princip to funguje pry na to se posilaj hry z netu a kolik takova karta stoji a je to kvalitni nesekaji se se hry na tich kartach a kde se daji stahovat hry do nds ?
MIA |
Jen tak mimochodem, po odeslání této várky M3 DS Simply by měl Bamboogaming přestat nabízet Free Shipping. A ta dalšívárka by měla odejít nejspíš v úterý.
[63] Goku: Moment moment, přestane Free Shiping u tý úterní, nebo až u další?
MIA |
[64] Bery Umbreon: "po odeslání této várky", která asi myslíš, že to bude...
[65] Goku: Yay, příště už možná nebudu číst posty v rychlosti ^^'
Lou |
Ahoyte, bylo tu psáno, že nakoupování u nás (ČR) není doporučené; já něco takového mám (SuperCardSD, SuperKey) a v podstatě si nemohu stěžovat. Mám jen dva problémy a to jsou videa v Castlevania - Dawn of Sorrow a Children of Mana; kde se videa sekají (i zvuk) a nejnovější (mnou nalezený!!!) firmware (1.80) přestal podporovat NES hry.
Nicméně v rámci softwaru mám jednu radu: pozor na DS Organizer. Mě (s tou konfigurací) nebyl schopen ukládat na SD mini, jen až když jsem ho spustil v MoonShellu, nicméně mám podezření, že poškodil i tak nějaké soubory.
[67] Laethnes: Ale tady to nebylo doporučeno kvůli tomu, že je to tu až 3x dražší, někdy i víckát...
John Beak the Nearly Ultimate One |
[67] Laethnes: Supercard a Superkey je něco podobného, ale rozhodně ne stejného. Emtrojka žádnou z těch věcí, který jsi uvedl, v základní výbavě nemá (vyjma Moonshellu).
Lou |
[68] Bery Umbreon: Aha, tak to se omlouvám, já jsem to špatně pochopil tak, že jsou s tím problémy...
[69] John Beak: Sorry, v rámci SuperCard a SuperKey jsem jen nerozepisoval detaily - jedno mám v GBA slotu (pro data) a druhé v DS (pro funkčnost DS her, něco jako PassKey (myslím)) - měl jsem ty dvě věci na mysli jako komplet (místo jednoho zařízení pro DS slot, kde je zároveň zrovna čtečka karet (SD apod). Prostě pro případ, že by někdo chtěl hrát i GBA hry, protože ta karta v DS to neumožňuje, jak zde již bylo zmíněno). Ano, ono zde bylo psané, že firmware je potřeba si stáhnout (což jsem udělal, do té doby jsem používal předinstalovaný - 1.61 (myslím) ) a DS Organizer jsem si našel na netu, ten k tomu (narozdíl od MoonShellu) vůbec nebyl. Já jsem tím svým přízpěvkem jen chtěl podotknout, že se SuperCard a SuperKey nemám technické problémy a zároveň jsem chtěl varovat před tím, na co jsem přišel, pro případ, že by se tu našel někdo, kdo by z DSka chtěl dělat víc, než jen herní konzoli, aby nepřišel o data (což po hodně hodinách hraní nad Harvest Moon naštvalo), jen prostě informace, o kterých jsem měl pocit, že by nebylo na škodu sdělit...
Sorry za ty zmatky, co tu vytvářím...
[70] Laethnes: Teda aspoň myslim, že to bylo tak, jak jsem psal, jlkž zo už přeci jen je trochu dýl...
Lou |
[71] Bery Umbreon: Hm, narychlo jsem si tuto diskuzi projel a zazněly tu oba názory a my dva si zapamatovali něco z toho ;). Jj, jsme jen lidi :3
[72] Laethnes: Nj, sem si pamatoval, to co pro mě bylo důležitější ;)
Lou |
[73] Bery Umbreon: Hm, a já zas to, co kolidovalo s mými zkušenostmi doposud (i když to používám vlastně jen tolik měsíců, kolikátý měsíc letos je...)
Hm, ale měl bych jeden dotaz, doufám, že to není off-topic (přijde mě zbytečné zakládat další téma a tohle bylo jedno z těch, které by snad mohly odpovídat). Jde o to, že když mám Poké R/S/E, jako ROMky nemají baterky, takže nefunguje běh času. V emulátoru to prý lze zapnout ("enable Real-time clock" či tak něco), nicméně co na nějaké flash kartě? Kdesi na netu jsem si našel patch (jak ho aplikovat vím - SNES tools), ale asi jsem stáhl špatný soubor (byly to 3 patche na jakési NDS hry), a už se mě to nepodařilo najít znovu, takže bych se chtěl zeptat, zda něco takového nemáte nebo nevíte kde najít, či je vůbec doopravdy něco takového možné a funkční.
John Beak the Nearly Ultimate One |
[74] Laethnes: To bys potřeboval něco, co má v sobě Real Time Clock zabudovaný. Třeba mojí EZ FLash Advance.
V emulátoru to zapneš a ono to pak bere systémovej čas.
Lou |
[75] John Beak: No jo no - na NDS do flash karty - používám takovou, kde je potřeba ROMky ještě nechat proběhnout jedním programem ("Super Card" - jmenuje se jako jedna z karet co používám)... Ten (NDS) hodiny má, nebo alespoň měl, když jsem se na něj díval posledně :3
FF |
[70] Laethnes: Patchnul jsi ten DSOrganizer DLDI patchem ktery to prekonfiguruje pro tvoji kartu? D: jinak firmware a vsechno o DS scene najdes na gbatemp.net
Lou |
[77] Fire Flareon: Díky, hned se tam mrknu. O tom patchi (DLDI) jsem nic neslyšel; tam, kde jsem to stáhl se o tom nezmínili, ale jak jsem psal, ono to původně nebylo vůbec schopno ukládat (mělo to jen takové ty výsledky jako když mlátíš do klávesnice). Pak jsem ale nejprve otevřel MoonShell a v něm ten DSOrganizer a vše fungovalo tak jak má. Problém je v tom, že skoro - čas od času, když jsem si hrál v malování, nebo prostě uložil nějaký texták se to zaseklo a při tom to kromě daného souboru poškodilo ještě nějaký... Myslel jsem si, že právě to, že to bylo otevřeno v MoonShellu to vytvořilo dostatečné prostředí a ty errory jsou prostě chyby. DLDI patch by to měl "spravit" úplně, říkáš?
FF |
yup ;) u me to spravilo uplne a funguje i textovy webovy prohlizec
Lou |
[79] Fire Flareon: Moc dík, ta stránka vypadá skvěle. Už jsem stáhl něco, co by mělo patchnout (mj) clock problem v Pokémonech (ale mám dojem, že jen R/S. Bohužel nemohu otestovat hned (GBA hry nemám tady), nicméně pokud bude fungovat, myslím, že tu nebudu jediný, koho to potěší). A ten program pro výuku japonštiny vypadá taky zajímavě.
FF |
neni to vyuka cinstiny? ^^;
Lou |
[81] Fire Flareon: Nevím, název je zkratka a začíná na J, ne na C, nicméně když jsem se do toho mrkl, nebyla to vyuka, ale jen procvičení psaní, čtení a poznávání Katakany a Hiragana (nebo tak nějak, sorry, nejsem si jist přesnými výrazy), prostě ty dvě jednodušší písma, co Japonci používají. Jako důkaz je i to, že hodně znaků poznávám z toho, jak jsem hrál Ruby a později Pearl, když vyšly v Japonštině a ze znělek z anime. Navíc jsem 100% poznal znak, který se čte jako "no". Určitě je to Japonština, včetně výslovnosti (byla tam možnost si to přehrát), jen teda ne výuka, ale procvičení znaků (či jejich naučení)
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |