Fórum

Mega Man Battle Network 5: Double Team DS

[1] Vložil Czechýno dne 15.08.2007 v 21:23:24, Odpovědět
 IP hash: 7b25c8b5e16729a8

Na stránce http://www.neoseeker.com jsem našel cheaty na Megamana ale neumím anglicky a nevím kam to mám zadat poradí mi prosím někdo tady to je Navi Compression Codes

Enter the Navi Customizer screen and highlight the indicated Navi Customizer Program. Then, hold Right and press one of the below button combinations to compress it. After getting compressed, the Navi Customizer Program will be one block smaller. Repeat the code to decompress the program.

Pokemaster
[2] Vložil Pokemaster dne 15.08.2007 v 21:27:20, Odpovědět
 IP hash: 6b30036e2ac2bb63

Jak to hraješ když numíš anglicky?

[3] Vložil Czechýno dne 15.08.2007 v 21:35:06, Odpovědět

No jak to říct Angličtinu se teprve učíme protože jsme neměli od 1 třídy schopného učitele který nás to naučí až v 6 což jsem byl teď k nám přišla nová učitelka která nás něco aspoň naučila dokud neodešla na mateřskou dovolenou a v megamanovi aspoň něčemu rozumím ale tomu návodu na cheaty jenom pár slov

[4] Vložilo ForWhoCouldEver dne 16.08.2007 v 07:43:20, Odpovědět
 IP hash: 507123dba0b2b45d

kompresni kody nejsou cheaty samy o sobe - pouzivaji se ke zmenseni NCP (tedy Navi Customizer Programu). Pouzivaji se tak, ze si najedes na jeden z programu v NCP menu, drzis sipku doprava a rychle natukavas na LR buttonech kod pro ten kterej program. vysledek je, ze se program zmensi o ctverecek, ergo je jednodussi ho do toho NC nacpat.

[5] Vložil Czechýno dne 16.08.2007 v 09:10:37, Odpovědět

jo takhle moc díky s.h.ar.k.u. !

Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Předtím, než poprvé odešleš příspěvek do fóra, prosím čti tyto řádky, nechceš-li se vystavit riziku smazání svého snažení.

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Pravidla obsahují zásady, kterých je dobré se držet. Shrnují pouze to, co by měl dobře vychovaný tvor již vědět, a proto není nutné si je přečíst – stačí se jen chovat slušně. Avšak v případě jakýchkoliv sporů jsou pravidla to, podle čeho budeš posuzován/a.

Pokud píšeš příspěvek, který nesouvisí s původním tématem, označ jej tak, běžným návštěvníkům bude zobrazen ve "sbalené" formě, tj. pouze jeden řádek kdo a kdy jej zadal, s možností si jej rozbalit.

• Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní