Fórum

Prosim pomoc


??????????????
[1] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 23.08.2007 v 20:12:59, Odpovědět
 IP hash: f67b9e838de30d61

Na co je memory stick gba ???? A ak to neni na to aby som si mohol dat save z gba do PC tak mi poradte o takej veci co to dokaze pls.



chichorita
[2] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 25.08.2007 v 09:25:48, Odpovědět
 IP hash: 942a61d87ac986a7

ja to neviem



lisakVUK
[3] Vložil lisakVUK dne 25.08.2007 v 10:13:25, Odpovědět
 IP hash: 705c20eabcabe07b

Memory Stick pro GBA je zařízení, sloužící k uchování a opětnému obnovení uložených pozic her.

Funguje tek, že ho strčíš do konektoru pro kabel/wireless GBA (z toho je jasné že na NDS, které tento konektor nemá je ti k ničemu). Poté spustíš GBA tak, že při zapnutí podržíš tlačítka Start s Select (říká se tomu multiboot mód). Místo hry se ti spustí program v tom memory sticku a nabídne ti menu s volbami uložení/obnovení/smazání pozice.

K tomu bych ještě dodal. Co vím, existují verze se 4M a 8M paměti. Pozor, vypadá to hodně ale hodnoty jsou uvedeny v megabitech. Tedy v megabajtech (když to vydělíš 8) je to 512k a 1M. To není hodně, protože třeba pozice s Pokémon her má 128k.

Jinak ty Memory Sticky nejsou špatná věc, ale pokud máte počítač, doporučil bych spíš USB kabel pro propojeni GBA a PC. Pomocí něj jde dělat totéž s tím rozdílem, že pozice z her lze ukládat do souborů na počítač. Tento kabel ale u nás v obchodech neseženete (prodávalo se sice cosi, ale to nefunguje). Nicméně dá se objednat z ciziny (jsem schopen ho v případě zájmu sehnat).



Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Předtím, než poprvé odešleš příspěvek do fóra, prosím čti tyto řádky, nechceš-li se vystavit riziku smazání svého snažení.

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Pravidla obsahují zásady, kterých je dobré se držet. Shrnují pouze to, co by měl dobře vychovaný tvor již vědět, a proto není nutné si je přečíst – stačí se jen chovat slušně. Avšak v případě jakýchkoliv sporů jsou pravidla to, podle čeho budeš posuzován/a.

Pokud píšeš příspěvek, který nesouvisí s původním tématem, označ jej tak, běžným návštěvníkům bude zobrazen ve "sbalené" formě, tj. pouze jeden řádek kdo a kdy jej zadal, s možností si jej rozbalit.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní