Kdy: | 11. až 13. prosince 2009 sraz v pátek v 19:00 |
Kde: | Hradec Králové sraz v hale nádraží ČD, u knihkupectví Ambra |
Ubytování: | Skautská klubovna Na Rybárně 100 Kč / víkend a osoba |
Zpráva byla změněna dne 05.02.2010 v 02:23:52
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |
Kdy: | 11. až 13. prosince 2009 sraz v pátek v 19:00 |
Kde: | Hradec Králové sraz v hale nádraží ČD, u knihkupectví Ambra |
Ubytování: | Skautská klubovna Na Rybárně 100 Kč / víkend a osoba |
Zpráva byla změněna dne 05.02.2010 v 02:23:52
MIA |
[65] : Mně to je fuk, jak ti to vyhovuje... Ale taky budu stíhat na knop...
Benda_11 |
[66] Lugia010719d1: Lol, další co nechápe. Bylo to myšleno, tak že až já budu online, tak ty se mě ozveš na ICQ a já ti vše zdělím. Sem do fóra nenapíšu ani čárku, kde bydlím.
[68] Benda_11: jo tak ^^ blik..
BTW dá se v hradci u nádraží někde parkovat auto?
hmm tak to vypadá, že nakonec nedorazím :(
vím že to říkám pozdě, ale vypadá to, že na mě asi leze nějaká nemoc, není mně dobře a navíc z finančních důvodů nemůžu během celýho VČS utratit ani korunu, takže by sem byl asi celou sobotu bez jídla a to by asi mýmu stavu nepomohlo :(
Jenom nevim jak s těma hrama od Bendy
Riza-do |
myslim, ze se to nakonec povedlo az prilis nad ocekavani:D
Kolik vás tam nakonec dorazilo?
nechcete se už odlepit?
MIA |
Nechce Ender opravit to automatický odlepování?
Benda_11 |
Nějaký report, fotky, krátké info jak tam bylo. Nic? to spíše vypadá jak kdyby se sraz nekonal.
[76] Benda_11: Vypadá to tak... když většina lidí, o kterejch sem věděl, tam nejela... myslím že mně říkal akorát Goku, že tam jede, takže jestli to bylo jenom Rizoto a Goku tak to asi byla megalanpárty :D
MIA |
Sraz se samozřejmě konal, jen z lan párty nějak sešlo... :D Účast nakonec byla: Já, Rizoto, Deniska, Lucka, Carmen, Glutexo a Mike... :) Takové spíše komorní VČS, ale přesto super. :) Report jestli bude, to nikdo neví, ale shrnu to: Příjezd, pizza, vodnice, pívo, povídání, spánek, Duran, příjezd Mika, čajka, nákup surovin na katův šleh, bouchaná tequila, vaření katova šlehu, bouchaná tequila, vodnice, bouchaná tequila, český monotóní dabing německého dabingu Criters, spánek, odjezd... :D A fotky se tvořily, jestli je někdo uploadne, toť otázka. :)
[78] Goku: zní to zajímavě...hlavně ten Duran (dal by sem si Master) a katův šleh...
ale nevim jestli by sem tohle VČS přežil ve zdraví, a problém by asi byl i ve financích, protože sem neměl fakt ani korunu, a rodiče už přidat nemohli... Tak snad příště
Rizoto |
Jo sraz byl krutej.. fotky mám vo foťáku, jenže mi zavirovanej počítač nedovolí otevřít nic kromě IEčka, takže až se dohoupu jej přeinstalovat, fotky budou..
a to budete přilepení dokud to Ender neopraví? XD
OldAcc |
Takže obyč chlastačka jj?
Rizoto |
Já mám teda pod pojmem chlastačka jiné představy, než když si v partě několika lidí menší část dá tequillu..
MIA |
[81] Thes: Nebo dokud to někdo neodlepí. :)
[83] : Kochta ne..
[84] Goku: ty nemůžeš? O.o
MIA |
[85] Thes: Můžu, ale, jak je ti jistě známo, chyba, která není na očích nebude nikdy opravena. ;)
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |