Hej hraje někdo z vás pkmn přes hamachi ? ^^ jen se ptám , jelikož pařím s kámošem tak jesi někdy nedáme ;-) :-)
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |
Daimon Black |
Hej hraje někdo z vás pkmn přes hamachi ? ^^ jen se ptám , jelikož pařím s kámošem tak jesi někdy nedáme ;-) :-)
John Beak the Nearly Ultimate One |
Hrát přes emulátor přes Hamachi mi přijde jako technologický nesmysl. Online bych hrál buď v nějakém simulátory (ShoddyBattle, NetBattle) nebo s originál hrou.
voldemorte |
ono de hrát pokémon přes hamachi? jak prosimtě?
Daimon Black |
Náhodou je to hrubý :-),,; jj de jednoduse http://vbalink.info , mrkni na to ;-)
voldemorte |
hele jak mam si nahrát do vba link uloženou pozici z normálního vba?
Daimon Black |
pokud vim tak to nejde jelikoz se emulatory lisi :-) ;-)
voldemorte |
tkze budu muset hrát odznova ve VBA link jo?
Pozice je přenosná úplně normálně. Akorát mluvím o normálním savu (tedy uloženém pomocí menu hry, ne nějaké přídavné podváděcí funkce emulátoru). Akorát to chce pojmenovat soubor správně. VBA používá .sav a VBA Link .sa# kde # je číslo stroje (tedy defaultně .sa1 pro prvního hráče).
voldemorte |
ano to jsem zkoušel, ale když dam importovat sa.1 tk se mi hra rozjede od znova a žádný save tam není
Pak bude zřejmě nějaká chyba v nastavení. Mě to vždycky fungovalo normálně.
Ach, ty doby, kdy jsem hrál pokémony na emulátoru...
Daimon Black |
proc, uz nehrajes nebo co ? :-P
Karryanna *Proud Cyberchild* *Proud Ravenclaw Student* |
[9] : Nejspíš je to jenom o formalitě psaní, ale když píšeš sa.1, myslíš .sa1? Jinak přemýšlím, kde je jaký import (neříkám, že není, dlouho jsem emulátor nepouštěla), já pouze přejmenovávala savy.
[11] daimonblack: Ne, už hraju akorát na DSku. Je to mnohem lepší. Narozdíl od všech konzolí předtim, kde byl emulátor po herní stránce rozhodně výhodný díky funkcím zrychlení (a zpomalení) hry, možné manipulaci se savy a dělání zmiňovaných snapshotů (savů uprostřed hry pomocí emulátoru).
[12] Karryanna: Moderní Američani používají operační systém Microsoft(R) Windows(C). Windows(C) nemají soubory. Bůh a lid Ameriky soubory nepotřebují. Proto mají Windows(C) pouze import a export. A na stodolarové bankovce, kterou se dá zaplatit právě jedna legální koopie libovolné verze Microsoft(R) Windows(C) jakkoli dlouho po vydání díky konstatní ceně, je mr. Bill Gates, velký člověk a ještě větší Američan. Amen.
Zpráva byla změněna dne 18.03.2010 v 18:02:22
macafa |
[1] daimonblack: kámo zapařil bych s váma, ale problém je že to neumím přes to hamachi.. kdyžtak mi napiš podrobný popis... a jestli mohu poprosit tak žádné zkratky :D:D děkan
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |