Fórum

FF VII- ePSXe pluginy

Say one thing for Logen Ninefingers...
[1] Vložil Eirríkr Blueflame dne 13.04.2010 v 11:59:11, Odpovědět
 IP hash: 91aa2f45a37322ac

Zdarec lidi, neznáte někdo nějaké pluginy do epsxe, s kterýma bych rozjel FF VII? To co jsem si našel na googlu mi moc nefunguje.. možná to je tím že mám vistu.

Dík předem za rady.

-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GAT d- s:+ a-- C++ UL++ P+ L+ E- W+++$ N+ !o K w++$
O M V- PS+ PE+ Y+ PGP t++ 5 X++ R+ !tv b+ DI++ D++
G++ e>+++ h r y?
------END GEEK CODE BLOCK------
[2] Vložil BlackChar dne 13.04.2010 v 12:19:28, Odpovědět
 IP hash: edc53fcab837e1a8

Nevím kterou jazykovou verzi používáš, ale FFVII mi na ePSXe fungovalo víceméně bez problémů. V grafickém pluginu je akorát jedna volba, která opraví glitch na obrazovce soubojů, ale jinak jsem v emulátoru skoro nic nenastavoval a hru jsem v něm dohrál. Nefunguje ti něco konkrétního? Zkoušels jiné hry? Pokud ne, stačí jednou projít nastavením a vše je připraveno. Jen nezapomeň že potřebuješ mít BIOS z reálné konzole, aby emulátor fungoval. Pluginy většinou fungují hned. A zkoušels sehnat PCčkovou verzi? S pár patchi funguje i pod vistami bez větších problémů.

Zpráva byla změněna dne 13.04.2010 v 12:20:43

[3] Vložil Eirríkr Blueflame dne 13.04.2010 v 13:30:16, Odpovědět

Uff.. na psxe jsem se po další hodině vykašlal a stáhl si pcčkovou. ta sice funguje (jak se zdá), ale mám noťas a jaksik mi nefunguje ani ten patch na změnění nadstavení kláves abych nepotřeboval numerickou. což je hodně blbé. co s tím nevíš?

edit: tak jo, keypad je vyřešen, ale teď pro změnu problém s hrou samotnou. patche mám všechny jak jsem si našel podle návodu ( http://deadaimgames.spaces.live.com/blog/cns!23D808D5C5803715!427.entry ), ale stejně hra po dvou minutách gampeplaye prostě padne. vypne se a tečka.

Zpráva byla změněna dne 13.04.2010 v 13:41:26

-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GAT d- s:+ a-- C++ UL++ P+ L+ E- W+++$ N+ !o K w++$
O M V- PS+ PE+ Y+ PGP t++ 5 X++ R+ !tv b+ DI++ D++
G++ e>+++ h r y?
------END GEEK CODE BLOCK------
[4] Vložil BlackChar dne 13.04.2010 v 14:37:09, Odpovědět
 IP hash: edc53fcab837e1a8

Tak to netuším. Ten návod vcelku odpovídá tomu, jak jsem to zprovozňoval i já a nevím, kde by to mohlo blbnout. Asi to budeš muset zkusit metodou pokus-omyl ^^;

[5] Vložil Eirríkr Blueflame dne 13.04.2010 v 21:42:31, Odpovědět

[4] BlackChar: tak jsem asi vynechal nějakej detail nebo něco.. prostě jede to krásně, asi první minutu gameplaye, pak mi to hodí hlášku že program přestal fungovat a tečka.

[6] Vložil Empe dne 14.04.2010 v 01:16:17, Odpovědět
 IP hash: 908c21926a10deb2

taky mam pcckovy ff vii na notebooku, ale hral jsem to na gamepadu a zadne patche jsem tim padem myslim nepotreboval.. a hra se mi stejne vzdycky vypne tak zhruba po 2 hodinach

[7] Vložil Eirríkr Blueflame dne 16.04.2010 v 11:51:16, Odpovědět

[6] mp1111: tak to máš pořád o hodinu padesát osm minut víc času než já..

Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Předtím, než poprvé odešleš příspěvek do fóra, prosím čti tyto řádky, nechceš-li se vystavit riziku smazání svého snažení.

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Pravidla obsahují zásady, kterých je dobré se držet. Shrnují pouze to, co by měl dobře vychovaný tvor již vědět, a proto není nutné si je přečíst – stačí se jen chovat slušně. Avšak v případě jakýchkoliv sporů jsou pravidla to, podle čeho budeš posuzován/a.

Pokud píšeš příspěvek, který nesouvisí s původním tématem, označ jej tak, běžným návštěvníkům bude zobrazen ve "sbalené" formě, tj. pouze jeden řádek kdo a kdy jej zadal, s možností si jej rozbalit.

• Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní