co je podle vás lepší? vyjadřete se
Ps3...
ps3
PS3
Rozhodne PS3
Jedině Xbox
[6] Gregorius: :D ..
Xbox
PS3 4 ever ! :)
xbox is piece of crap...... here lies the proof :)
PS1 to byli časy..
Atari 2600 ^^;
Já si pamatuji na sega mega drive... To bylo hodin strávených u telky...
:D
[14] Masquerain: Zlatej Sonic nebo Jurassic Park
Jj. Jen sonica a aladina sem hrál..
Ještě mám tu hru i segu.. Ale nějak to nerozjedu
Xbox.... na PS 3 si nezahras Fable 2 ;)
Zpráva byla změněna dne 17.04.2010 v 19:09:42
PC
no můj kámoš má xbox a jiný zase playstation 3 já mám sice playstation 2 a nintendo ds lite ale xbox je o 100% blbší je to(alespoň podle mě)
strašný šunt je to kus bedýnky s elektrikou a neumí nic než jenom vybouchnout až se zapne a zabije min.9999999999999991 lidí sakra
xbox 360 i ps3(já v tom rozdíl nevidim)
[13]
já si pořád nemohl vzpomenout jak se to jmenovalo, tak jsem to hodil do googlu, že by to i mohlo bejt ono a ono fakt že jo:D
Předtím, než poprvé odešleš příspěvek do fóra, prosím čti tyto řádky, nechceš-li se vystavit riziku smazání svého snažení.
Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.
Pravidla obsahují zásady, kterých je dobré se držet. Shrnují pouze to, co by měl dobře vychovaný tvor již vědět, a proto není nutné si je přečíst – stačí se jen chovat slušně. Avšak v případě jakýchkoliv sporů jsou pravidla to, podle čeho budeš posuzován/a.
Pokud píšeš příspěvek, který nesouvisí s původním tématem, označ jej tak, běžným návštěvníkům bude zobrazen ve "sbalené" formě, tj. pouze jeden řádek kdo a kdy jej zadal, s možností si jej rozbalit.