Kterého Pokémona byste vybrali, aby představoval Českou Republiku? A důvod proř právě jeho?
Napadají mě dva:
Miltank - pro dlouholetou zemědělskou historii
Muk - všichni víme, jak to ve větších českých městech vypadá
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |
St. TakeruDavis archanděl satorické církve FC: 4854-7445-9779 - Pearl |
Kterého Pokémona byste vybrali, aby představoval Českou Republiku? A důvod proř právě jeho?
Napadají mě dva:
Miltank - pro dlouholetou zemědělskou historii
Muk - všichni víme, jak to ve větších českých městech vypadá
[7] Sanky: máš recht, s tímto bych souhlasil :-)
jaké další lvům podobné Pokemony máme ještě na výběr?
Zpráva byla změněna dne 16.05.2010 v 23:45:46
Joe |
Grumpig 4 Paroubek
Pokemony mam moc rad na to abych je prirovnal k nasemu "statu".
Nas stat predstavuje 5 kolo u vozu bez sance na slibnou budoucnost Vsichni se mohou odkazovat akorad na nasi minulost. Kdy tu bylo tech par lidi co za neco stálo. Budoucnost je v ...,
reseni je zmizet jinam. Kazdy by sve misto nasel a kdo ne tak hodne stesti.
Say one thing for Logen Ninefingers... |
pidgeotta že tu máme velký ptáky a enteie že tu máme hot kočky.
John Beak the Nearly Ultimate One |
Který pokémon reprezentuje pivo?
[8] St. TakeruDavis: Tak ještě je ve znaku orlice takže nějací legendární ptáci možná.
[13] Ash493: orlici mi nejvíce připomíná Moltres, tedy opět ohnivý legendární pokemon :-D
[12] John Beak: Spinda :D
Entei nebo Moltres (Orlice, Lev)
No a nebo Articuno (ODS) Grumpig (CSSD) Bulbasaur (Strana Zelených) Regigigas (Zemanovci) atd atd... ale jak rikam radsi bych vzajmu pokemonu k CR zadnyho pokemona nepridaval.
Electabuzz |
Milotic proto že je to vodni pokemon a v Česku jsou potopi a taki že je to krasny pokmon a naše Praha je taky krasna.
[18] Electabuzz 09: ... presto ma vady na krase, jako jsou ruske matrjosky, ty chlupaty cepice, apod. (Pak se nedivim, kde Americani berou ty obcas bizardni nazory.) Jo, a vzdy a vsude na prvnim miste vse v anglictine velkym pismem (cestina mnohdy chybi), coz me vazne stve. No nic, to bylo trosku mimo tema, pardon ^^'
[19] chudst: co máš proti ruským ušankám? přiznávam, do suvenýrů nepatří.. ale jinak jsou parádní, kdyby nebyli v těch obchůdkách tak drahý, hned si koupim :-)
Kalalbert |
[17] *Tyracroc*: Nezaujatě poopravuji, že za čssd je lepší budew (vypadá jak ta oranžová věc, co mají ve znaku, jen není oranřoví). Jinak ODS sucks more.
Poky |
nevim, jaky vetsi mesta myslite. vetsi mesto je v cr jen jedno a je hezounke.
Nemo |
[22] kalalbert: Symbolem ČSSD je oranžová růže, takže spíš nějaká hybridní roselia? A KSČM je jasnej Cherim ^^
... |
[19]: co to proboha plkas? a nejsi ty vlastne spis odnekud z prdelova?
Chytrý |
Já bych dal čssd tediursu taky jsou tak vych..ní
a co tak magicky kapor?
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |