moje je BrotherMaster jaká je vaše??
Co to je?
Zpráva byla změněna dne 23.05.2010 v 10:06:45
[2] Sanky: Steam je herní klient přes který si můžeš nakoupit hry online
je na něm co si zamaneš GTA IV,Half-Life [Všechny díly],Fear,hry od SEGA
Janko14587 ... kedysi som bol aj 123KILLER154.. a Steam sux.
Alebo teda, bol v mode tak pred 10timi rokmi.
Zpráva byla změněna dne 24.05.2010 v 00:19:56
lisakVUK .. sem tam si dám CS: Source ;)
Ja nemam zadnou, neznam Steam :)
Jedine, co mam, je Second Life a tam jsem Grovajl Foxglove
Second Life, aneb život těch kteří nedokáží žít ten svůj reálnej? Achjo.. Grovajle.. Co se to s tebou stalo..
[6] Grovajl Mavee: A já nemám život :3
[7] Riza-do: Ja ziju second life hlavne v noci a realny pres den :) To je vyhoda insomniaku
Zpráva byla změněna dne 25.05.2010 v 23:40:31
[6] Grovajl Mavee: škoda že ho nemam
Oprava tamto bylo pro Vuka
[5] lisakVUK: nejde mi si tě přidat
Předtím, než poprvé odešleš příspěvek do fóra, prosím čti tyto řádky, nechceš-li se vystavit riziku smazání svého snažení.
Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.
Pravidla obsahují zásady, kterých je dobré se držet. Shrnují pouze to, co by měl dobře vychovaný tvor již vědět, a proto není nutné si je přečíst – stačí se jen chovat slušně. Avšak v případě jakýchkoliv sporů jsou pravidla to, podle čeho budeš posuzován/a.
Pokud píšeš příspěvek, který nesouvisí s původním tématem, označ jej tak, běžným návštěvníkům bude zobrazen ve "sbalené" formě, tj. pouze jeden řádek kdo a kdy jej zadal, s možností si jej rozbalit.