Ahoj, mám 2 dotazy týkající se odlišností v příběhu v rámci jedné hry.
1) RS: Vzpomínám si, že když jsem hrál Ruby poprvé, tak jsem musel po získání 1. odznaku najít Stevena v jeskyni na západ od Vendanturf Town a až pak jsem jel lodí do Dewford town. Když jsem hrál Ruby podruhé, tak jsem zase mohl jet lodí hned po získání prvního odznaku a pak jsem musel hledat Stevena v jeskyni u Dewford Town, kde čekal až na samém konci. Tam jsem zase při prvním hraní vůbec nemusel jít. A kamarád, který hrál Sapphire dokonce jel lodí do Dewford Town ještě před cestou do Rusboro City. Bohužel si už přesně nevzpomínám, jak to bylo. Jak to probíhalo u vás? Víte, na čem to záleží?
2) HGSS: Ve světě Johto se také dá postupovat tak, že po získání 4. odznaku v Ecruteak City se hned pokračuje na východ, získá se Surf, projde se přes Mt. Mortar a dojde se do Mahogany Town. V případě, že tu uděláte vše potřebné a projdete stadion, zavolá Vám také Profesor Elm, že je Team Rocket v Radio Tower nebo se tak stane až po získání 7 odznaků, čili v Cianwood nebo Olivine City? Kdo z Vás tuhle možnost volil?
Předem děkuji za odpovědi.