Fórum

Odlišnosti v příběhu

[1] Vložil madvorak dne 07.06.2010 v 13:47:58, Odpovědět
 IP hash: 6f572328ef8c9955

Ahoj, mám 2 dotazy týkající se odlišností v příběhu v rámci jedné hry.

1) RS: Vzpomínám si, že když jsem hrál Ruby poprvé, tak jsem musel po získání 1. odznaku najít Stevena v jeskyni na západ od Vendanturf Town a až pak jsem jel lodí do Dewford town. Když jsem hrál Ruby podruhé, tak jsem zase mohl jet lodí hned po získání prvního odznaku a pak jsem musel hledat Stevena v jeskyni u Dewford Town, kde čekal až na samém konci. Tam jsem zase při prvním hraní vůbec nemusel jít. A kamarád, který hrál Sapphire dokonce jel lodí do Dewford Town ještě před cestou do Rusboro City. Bohužel si už přesně nevzpomínám, jak to bylo. Jak to probíhalo u vás? Víte, na čem to záleží?

2) HGSS: Ve světě Johto se také dá postupovat tak, že po získání 4. odznaku v Ecruteak City se hned pokračuje na východ, získá se Surf, projde se přes Mt. Mortar a dojde se do Mahogany Town. V případě, že tu uděláte vše potřebné a projdete stadion, zavolá Vám také Profesor Elm, že je Team Rocket v Radio Tower nebo se tak stane až po získání 7 odznaků, čili v Cianwood nebo Olivine City? Kdo z Vás tuhle možnost volil?

Předem děkuji za odpovědi.

[2] Vložil Laties dne 07.06.2010 v 14:07:03, Odpovědět
 IP hash: 5709e2e2a8be530a

[1] madvorak: hey bro, k čemu jsou ti vlastně tyto informace dobré? Neprodáváš to náhodou Severní Korei?

Aura is...

...with me
[3] Vložil Ash493 dne 07.06.2010 v 14:26:44, Odpovědět
 IP hash: 27b57759436684dc

To je protože příběhy jsou flexibilní a neudělané podle přesných osnov.

John Beak
the Nearly Ultimate One
Trolling is a art | Design Your Universe
John Beak's Website | PokéSport (VGC)
[4] Vložil John Beak dne 07.06.2010 v 14:49:18, Odpovědět
 IP hash: 5e9547743a81956b

@RS:

Porazíš Roxanne. Když vylezeš ven, proběhne před tebou záporňák a za ním chudák z Devonu co křičí "zloděj, vrať to". Pronásleduješ záporňáka do tunelu mezi Rustboro a Verdanturf. Ten je zastavěnej. Porazíš ho a zachráníš ptáka. Námořník si odvede svého ptáka a pozve tě na kafe k sobě domu. Jdeš do Devonu, od pana Stona dostaneš dopis pro Stevena a zboží pro stavitele lodí. Dojdeš za námořníkem a necháš se odvézt do Dewford.

No a tady se to liší:

- Můžeš jít hned za Stevenem (nemáš Flash, ale komu to vadí, že).

- Můžeš místo toho porazit Brawlyho.

Když teď jdeš za námořníkem (jsi v Dewford), zeptá se tě, jestli jsi dal Stevenovi už ten dopis. Když mu ho dáš, odemkne se ti Slateport.

@HGSS:

Do Mahogany se určitě dostaneš už po poražení Mortyho, ale nejsem si zccela jist, jestli už můžeš jít do Lake of Rage. V GSC to bylo nějak divně, ale nepamatuju detaily.

V GSC se daly značně napřeskáčku dělat stadiony v Kantu. A v RGB taky, konkrétně Erika, Sabrina a Koga (možná i Blaine - v závislosti na Surfu).

popisek
[5] Vložil Gregorius dne 07.06.2010 v 16:10:56, Odpovědět
 IP hash: fc338243111eb914

[4] John Beak: Volil jsem možnost, že po poražení Mortyho jsem se vydal k Lake of Rage, abych získal Red Scale pro Exp. Share, a pak pokračoval na západ..

[6] Vložil madvorak dne 07.06.2010 v 17:31:08, Odpovědět

[4] John Beak: Aha, takže když říkal, že jel rovnou do Dewford Town aniž by prošel tim lesem, tak kecal asi.

BTW v RBY šel především dělat 3. staidion - LT. Surge až jako poslední.

Zpráva byla změněna dne 07.06.2010 v 17:32:17

Kalalbert
[7] Vložil kalalbert dne 07.06.2010 v 19:40:11, Odpovědět
 IP hash: 684902ab837c9c2

[1] madvorak: v te jeskyni u verdanturf je ten typek, co ma peeka (tu samicku wingulla). Tim jsem si jist, zrovna vcera jsem to hral, prohledavam hru kvuli rare candy a TM.

John Beak
the Nearly Ultimate One
Trolling is a art | Design Your Universe
John Beak's Website | PokéSport (VGC)
[8] Vložil John Beak dne 07.06.2010 v 20:08:28, Odpovědět
 IP hash: 5e9547743a81956b

[6] madvorak: twe a odkud by jako jel tou lodí jako? dyť tam neni žádná voda lolz

[9] Vložil madvorak dne 07.06.2010 v 20:11:32, Odpovědět

[8] John Beak: Reaguješ na první větu? Jestli jo, tak říkal, že z Petalburg City šel rovnou k tomu lodníkovi a plul do Dewford Town.

[10] Vložil [K] dne 09.06.2010 v 22:09:01, Odpovědět
 IP hash: 7a76264aaf2a590c

Ja si pamatam na Blue/Yellow/Green/Red, ze ked ste sa dostali do predposledneho poschodia tej veze v Lavender Town a duch Marovaka vas nechcel pustit dalej, boli dve moznosti ako ho obist.

1. Ist do Celadon City, vybit Racketakov pod hernou a od Giovanniho ziskat Splith Co.(?) (Fakt si nazov toho itemu nepamatam)

2. Ist do Celadom City Supermarketu, tam kupit Pokedoll, hodit ho duchovi a ten zmizne a pusti vas... Tak sa dala cela hra prejst bez toho aby ste tych raketakov znicili. :)

Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Předtím, než poprvé odešleš příspěvek do fóra, prosím čti tyto řádky, nechceš-li se vystavit riziku smazání svého snažení.

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Pravidla obsahují zásady, kterých je dobré se držet. Shrnují pouze to, co by měl dobře vychovaný tvor již vědět, a proto není nutné si je přečíst – stačí se jen chovat slušně. Avšak v případě jakýchkoliv sporů jsou pravidla to, podle čeho budeš posuzován/a.

Pokud píšeš příspěvek, který nesouvisí s původním tématem, označ jej tak, běžným návštěvníkům bude zobrazen ve "sbalené" formě, tj. pouze jeden řádek kdo a kdy jej zadal, s možností si jej rozbalit.

• Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní