kdyz se prihlasu tak mi to napise ze mam pernament ban a pritom sem se prihlasil poprve po registraci a driv sem nic nemel nevite proc se to stalo ??
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |
ss |
kdyz se prihlasu tak mi to napise ze mam pernament ban a pritom sem se prihlasil poprve po registraci a driv sem nic nemel nevite proc se to stalo ??
ss |
dík
Lukeout |
Hi administrator, i have problem with ban, but that is not for me. It must be error. I download this game first time and never play. And when i start game then game print textmessage : pernament ban. I donť know where is problem. Please look on it. Thank you.
Tady to máš, určitě to není zcela dokonalé a věřím, že tu někdo umí 100x lépe anglicky, ale snad ti to pomůže. Jinak tam ještě nakonci dopiš svoji IP adresu, najdes na www.ipadresa.cz
Zpráva byla změněna dne 01.08.2010 v 18:06:00
Boobies! Dancing whales! Norwegian black metal! This is sadomasochistic! :) |
[6] Lukeout: Hi administrator, I have a problem with a ban, you probably banned me by mistake. I never played before, but after downloading this game and logging in, "Permanent ban" appeared on my screen. I don't know where is the problem. Please look at it, Thank you.
Myslím že takhle je to lepší. :)
Ale když někdo opraví chybky, tak klidně. :D
Zpráva byla změněna dne 01.08.2010 v 18:37:10
Lukeout |
[7] R.A.Y: Ok, dík :D, jsem právě přemýšlel jestli se tam ted píše 'a'. Mno tak z fleku to snad až tak hrozný není a snad by to pochopili :D
Jinak ss hodně štěstí, myslím že to určitě budou nějak řešit, ale bojím se že ban nezruší, nebo tě dají do podmínky.
ss |
odeslal sem to vypadá to takhle
ss |
[9] Lukeout: jak si to myslel do podmínky ?
Lukeout |
Že si nebudou jisti jestli mluvíš pravdu, tak si tě prověří a budeš hrát pod zkušební dobou, že nic neuděláš. Odepsali už ?
ss |
nvm napsal sem to ted
ss |
aha tak neodepsali
ss |
a ještě to co mi vyskakuje
ss |
a amatérský (volný překlad) "dostanete pernamentní ban clubu coee kvůli porušení našich kodexu chování"
ss |
mimochodem mam odpověď "Hi BrotherMaster88,
thank you very much for your feedback!
The team wishes you further on a great time in Club Cooee!
Regards,
Wolfgang
(Club Cooee Support)"
ss |
hajz*** tvrdí že to neni zabanovaný
Lukeout |
Možná že má pravdu, zkus nový účet.
ss |
uz sem zkoušel čtvrtou registraci a ani jedna nefunguje
plendomilné kuličky pana kvidličky |
A neporušil jsi náhodou pravidla chování?
http://www.clubcooee.com/pages/conduct
Lukeout |
Vždyt psal, že už při prvním zapnutí mu to blbnulo, tím pádem musel bud něco udělat na foru, nebo esi se registroval vícekrát, před zapnutím, ale to by mu neodepsali, že ta IP zabanovaná není.
ss |
nn to ne
až pak po tom co mi vyskočilo sem to zkusil 4x
ss |
a navíc myslim že tahle věc nemá ani forum
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |