Čaues all,chci se zeptat jaký nejvyváženější tým bych měl mít v gba hrá jako emerald a green leaf,v Greenech mám Blastoise,Pidgeota,Raichu,Sandslashe,Ninetailse a Victerbeela,co vy nato??=)
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |
Koprovapolifka |
Čaues all,chci se zeptat jaký nejvyváženější tým bych měl mít v gba hrá jako emerald a green leaf,v Greenech mám Blastoise,Pidgeota,Raichu,Sandslashe,Ninetailse a Victerbeela,co vy nato??=)
Kimi to nana iro no niji koete |
[1] : my na to že z toho stejně nic nepoznáme, pokud nám nenapíšeš jejich útoky
Koprovapolifka |
Hmf člověk by řekl že tu lidi budou milejší....no jde spíš o to zda je o vyvážený tým,nebo jestli jsem někde udělal chybu atd =)
[3] : Pidgeota bych vyměnil za nějakého psychického PKMN.
[3] : Co bylo nemilého na postu Buruu? Jenom se zeptala na movesety, protože podle nich se lépe určují chyby ve složení teamu.
John Beak the Nearly Ultimate One |
[5] Ash493: U dětí, jako je on, se nepředpokládá, že by pokémon mohl mít jiné útoky, než čtyři od svého hlavního typu.
Koprovapoliffka |
fajn fajn.
Pidgeot 45 lvl:Fly,Wing Attack,Steel wing a Aerial ace
Victerbeel 46 lvl:Sleep Powder,Acid,Vine whip,Giga drain
Ninetails 45 lvl:Ember,Fire spin,Quick attack,Secret power
Sandslash 46 lvl:Slash,Brick Break,Strengh,Rock slide
Blastoise 46 lvl:Water pulse,Water gun,Bite,Surf
Raichu 46 lvl:Thunderbolt,Shock wave,Slam,Mega punch
Johne Beak:Je mi dvacet,a to že upřednostňuju offensivu ze mě přece nedělá dítě=)
Jedu si teprve pro sedmý odznak a plánuju si tým vytrénovat na 55 lvl před ligou,ale zajímá mě váš názor =)
Pidgeot -> vyhodit je k ničemu (hmyzí a trávní slabosti ti pokryje Ninetales a na bojové se bude lépe hodit psychický.
Victerbeel: Sleep Powder, Sludge Bomb, Razor Leaf, Giga drain
Ninetails: Flamethower, Confuse Ray, Quick attack, Iron Tail
Sandslash: Slash, Aerial Ace, Earthquake, Rock slide
Blastoise: Ice Beam, Earthquake, Bite, Surf
Raichu: Thunderbolt, Brick Break, Quick Attack, Return
graveleer |
dej si 6 Magikarpu a seš král
[9] : jenze v republice kralove nejsou.
[10] Quest: Ovšem bohové ano :)
[11] Ash493:já myslím že v Bibli bylo něco v tom smyslu že Bůh ostatní pohanské bohy vyvraždil(třeby ty egyptský)ale když to říkáš...
[12] Quest: Egypští bohové? To teď rozebíráme YGO?
[13] Ash493: ne ja jenom rikam ze prezidenti a vetsina pohanskych bohu neexistuje.
BTW:Myslí si lidé v Japonsku že jejich císař je ve spojení s Bohem/bohy?
Kimi to nana iro no niji koete |
[14] Quest: ještě celkem nedávno si oficiálně mysleli, že císař (a jeho rodina) jsou potomky kami ... teď už to popřeli, ale kdoví, jak je to v praxi
Tak v praxi imo ještě starší obyvatelé (povězme si rovnou HODNĚ velké procento) ještě částečně tohle praktikují =)
Takoví kmeti a ještě se neodnaučili spemovat :P
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |