Fórum

PHP Fusion


[1] Vložil Mike1 dne 15.12.2011 v 19:54:17, Odpovědět
 IP hash: d1bd8b9ba2ac9b08

Ahoj, chtěl bych se Vás zeptat ohledně PHP Fusion, které mám na svých stránkách. Mám takový problém, nemůžu vkládat dlouhé články. Například Návody musím mít rozdělené po dvou třech částech. Stejně tak Shoutbox, je to někde omezeno. Nevím ovšem v čem to je. Zkoušel jsem se podívat na endoru, kde mám webhosting a vše by mělo být správně nastaveno. To samé mi dělalo i na IC.cz. Tak předpokládám, že je to přímo v kódu PHP Fusionu. Mnozí z vás určitě mají vlastní stránky, neměli jste nějaký podobný probnlém? Nebo nevíte jak ho řešit? Děkují Vám za odpovědi.



John Beak
the Nearly Ultimate One
Trolling is a art | Design Your Universe
John Beak's Website | PokéSport (VGC)
[2] Vložil John Beak dne 16.12.2011 v 14:58:39, Odpovědět
 IP hash: 5e9547743a81956b

Nevím, co je PHP Fusion. Předpokládám, že nějaké fórum/šablona na web. Tipuju to na omezení délky datového typu ve kterém jsou v databázi uloženy články. Měnit to ručně mi přijde složité a prasácké. Zkus se poohlédnout po nějakém pluginu, kterej by to vyřešil.



[3] Vložil Mike1 dne 16.12.2011 v 18:27:59, Odpovědět
 IP hash: d1bd8b9ba2ac9b08

PHP Fusion je redakční systém. Jediné co jsem našel je tady tento článek: http://www.php-fusion.co.uk/forum/viewthread.php?thread_id=29594 a z něj jsem si vybral tuto frázi: "Change in your bd - size of articles and custom pages from TEXT to MEDIUMTEXT or LONGTEXT." Nevím však kde to mám udělat. Zkoušel jsem podle typu měnit na bigint/int ale nefungovalo to. V článku také píšou, že by to nemělo být v základu omezeno. Nevím co mám změnit, tady je tabulka:

Klikni pro zvětšení

Nevíte v čem to může být? Já jsem měl pocit, že by to mělo být hned to první Articles_id, ale to nezměnilo vůbec nic. Fakt už netuším. Žádný mod na to není, protože tato funkce/schopnost by měla být nutností.



John Beak
the Nearly Ultimate One
Trolling is a art | Design Your Universe
John Beak's Website | PokéSport (VGC)
[4] Vložil John Beak dne 17.12.2011 v 10:45:07, Odpovědět
 IP hash: 5e9547743a81956b

Chválím, že umíš číst. Kdybys tak ještě uměl tomu i rozumět. "Change in your bd - size of articles and custom pages from TEXT to MEDIUMTEXT or LONGTEXT." Referují k sloupečku article_article, jehož datový typ je MEDIUMTEXT. Ten má velikost 16 MB, takže by fakt neměl bejt problém to tam vlézt. INT a BIGINT jsou číselné typy, to s tim vůbec nesouvisí.

Doporučuju takovéhle problémy řešit (vždycky nejdřív) právě ve fóru k tomu určenému, tedy v technické podpoře (podobně jako ten odkaz, cos našel). Normálně jim tam napiš svůj dotaz, jako jsi ho napsal tady. Narozdíl od nás (kteří s tím nemáme žádné zkušenosti a tudíž ti pomoct nemůžeme) tomu rozumějí.



[5] Vložil Mike1 dne 19.12.2011 v 18:40:19, Odpovědět
 IP hash: d1bd8b9ba2ac9b08

No, já jsem to právě na medium text přenadstavoval a právě že se nic nestalo. No asi se budu muset zkusit zeptat tam. Tak díky za odpovědi. ;)

 

Zpráva byla změněna dne 19.12.2011 v 18:48:32



Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Předtím, než poprvé odešleš příspěvek do fóra, prosím čti tyto řádky, nechceš-li se vystavit riziku smazání svého snažení.

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Pravidla obsahují zásady, kterých je dobré se držet. Shrnují pouze to, co by měl dobře vychovaný tvor již vědět, a proto není nutné si je přečíst – stačí se jen chovat slušně. Avšak v případě jakýchkoliv sporů jsou pravidla to, podle čeho budeš posuzován/a.

Pokud píšeš příspěvek, který nesouvisí s původním tématem, označ jej tak, běžným návštěvníkům bude zobrazen ve "sbalené" formě, tj. pouze jeden řádek kdo a kdy jej zadal, s možností si jej rozbalit.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní