Mám zde ještě prosím zajimavou otázku: Kdo z těchto pokémonů je nejsilnější? Mew, Mewtwo, Ho Oh, Lugia, Deoxys,...Nebo nějaký jiný?Je možné na to vubec odpovědět?
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |
Ash18 |
Mám zde ještě prosím zajimavou otázku: Kdo z těchto pokémonů je nejsilnější? Mew, Mewtwo, Ho Oh, Lugia, Deoxys,...Nebo nějaký jiný?Je možné na to vubec odpovědět?
John Beak the Nearly Ultimate One |
[10] Grovajl Mavee: Zvlášť proto, že jsi kvůli té třístovce musel pozměnit velikost bajtu.
HUEHUEHUEHUEHEUEHUHEUHE |
[9] Ash493: Ovšem, diskutuje sa tu o najsilnejšom pokémonovi, a neviem o tom, ako by mohol mewtwo dať nejaké hazardy, a určite nie v 1 vs 1
[10] Grovajl Mavee: V tom prípade by sa dal zarátať aj level 100 Jelenator (editnuty stantler) s base stat total 1530, dark/ghost typingom a wonder guard
Zpráva byla změněna dne 07.02.2013 v 16:25:33
[12] Jelenator: Samozřejmě, 1 vs 1 je Mewtwo ve velké nevýhodě. Ovšem 9 z 10 bych neřekl. Rozhodně víc, než 10% Mewtwo se hraje na Fire Blast.
A pokud se chytne nějaký supportový Mewtwo, tak Toxic a Shedinja končí.
[12] Jelenator: A lehneš Toxic + Confuse Ray combem ;)
[12] Jelenator, [13] Ash493: Nebo Focus Sash Sawk s Mold Breaker + Reversal :D
[14] Blue Charizard: Alebo troll Cottonee s Prankster/leech seed/substitute/focus sash combom
Ditto s impostorem a speed sash (nebo jak to bylo)
[17] Kochta: Choice Scarf myslíš?
Ten jedině, pokud by hrál proti někomu s hodně boostovanými staty.
jimik13 |
já považuju za nejsilnějšího Tobiasova Darkraje
Za nejsilnějšího bych označil Arona na lv.1 s útokem Endeavor, schopností Sturdy a předmětem Shell Bell (new fear :D). To jsem nemyslel úplně vážně (ale do Sandstorm týmu je dobrej, ale spíše ne na Single Battle). Největší součet statistik má Arceus a po něm následuje Kyurem-B/Kyurem-W. Arceuse bych označil za nejsilnějšího a po něm mi připadá nejlepší Kyogre. V oficiálním Rotation Battle turnaji, který probíhá tento víkend přes internet a ve kterém byly povoleny všechny legendy, jsem hrál tým: Mewtwo, Kyogre, Darkrai, Arceus. Se skóre 41:6 jsem dosáhl ratingu 1777. Takže teď jsem s ubery dost hrál. Jinak z OU mám v oblibě Blissey, Volcaronu a Starmie a z UU Nidokinga a Sigylipha.
Zpráva byla změněna dne 17.02.2013 v 18:30:38
[20] madvorak: Šli aspoň 2 Arceusové? xD
Btw Arceus Ghost?
Zpráva byla změněna dne 17.02.2013 v 21:57:49
[21] Ash493: Ne, species clause.
Hrál jsem normal Arceuse. Ghost je taky skvělej, ale vybral jsem radši normal, protože díky STAB Extremespeed dokáže často po 1 Swords Dance už ničit všechno. Obsazení předmětu nebylo rozhodující, protože jsem u něj stejně hrál Silk Scarf, což je vlastně ekvivalent platů pro normální typ.
Ešte na toho najsilnejšieho pokémona : niečo typu Breloom, darkrai, sleep move, focus sash
[23] Jelenator: Breloom je overrated.
Zpráva byla změněna dne 20.02.2013 v 12:59:03
[24] Ash493: Breloom je overused, overrated IMO není.
[24] Ash493: [25] madvorak: 12,5 % healthu back za kolo, 100 % sleep, najlepší subpuncher in tier, áno , absolútne overrated. (áno viem, že niečo typu gliscor alebo skarmory ho wallne)
[26] Jelenator: Tak jako v poslední době je to samej Toxic Heal Breloom a žádná moc velká variabilita mezi TH a Technicianem... Navíc taková Volcarona sejme Brelooma na jeden Fiery Dance. Stejně tak nějaký bulky Heatran, který přežije Mach Punch.
[27] Ash493: To je síce pravda, ale nemám pocit (oprav ma ak sa mýlim), že Heatran sa hrá na speed EV a nature, lebo potom Breloom outspeedne Heatrana, a sleep.
Rovnako ako Volcaronu porazí Stealth rock, a Heatrana Marshtomp
[28] Jelenator: Plně útočný Heatran se hraje na Speed... jinak by byl dost na prd.
Basově je Heatran 77Spd zatímco Breloom 70...
[29] Ash493: Base speed 77 je naprd so speed EV rovnako, ako bez, a speed EV Breloom outspeedne Heatrana. A zmienil si sa o bulky heatranovi, nie o all out attack heatranovi
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |