Fórum

Pokemon písničky

PKMN HG FRIEND CODE: 1592-5850-1728

[1] Vložil arceus-cze dne 04.04.2017 v 16:42:00, Odpovědět
 IP hash: af08a5c7ea325df1

Ahoj asi znáte ale vidíte se v tom taky já celkem jo :)))))) https://www.youtube.com/watch?v=6kjDFf1ZTVc

John Beak
the Nearly Ultimate One
Trolling is a art | Design Your Universe
John Beak's Website | PokéSport (VGC)
[2] Vložil John Beak dne 04.04.2017 v 18:43:35, Odpovědět
 IP hash: 6a9b985f168657f5

Neznáme, protože nesledujeme YouTube celebrity. Řekl bych, že pocity z té písníčky rezonují s většinou obyčejných fanoušků Pokémonů. Otázka je, jak moc to pasuje na hardcore fanoušky.

Já jsem trochu zvláštní případ, protože pro mě byli Pokémoni vždycky tahovka a ne RPG. Ano, taky jsem si snil příběhy v pokésvětě, ale nikdy jsem to tak neprožíval.

A ani mi máma nechtěla koupit Pokémony. Jsem si musel ušetřit :<

[3] Vložila Behold3r dne 04.04.2017 v 19:17:32, Odpovědět
 IP hash: 2dd3eba1fc1caec4

Bylo to něco na Youtube, z čehož jsem usoudil, že je to blbost. Stejně jsem to otevřel. Mělo to přes 15 vteřin dlouhé intro, z čehož jsem si potvrdil, že je to blbost. Stejně jsem překlikl dál do videa. Z vizuálů jsem opět viděl, že je to blbost. Zapínat audio, abych si to potvrdil znovu, jsem už nezkoušel.

Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Předtím, než poprvé odešleš příspěvek do fóra, prosím čti tyto řádky, nechceš-li se vystavit riziku smazání svého snažení.

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Pravidla obsahují zásady, kterých je dobré se držet. Shrnují pouze to, co by měl dobře vychovaný tvor již vědět, a proto není nutné si je přečíst – stačí se jen chovat slušně. Avšak v případě jakýchkoliv sporů jsou pravidla to, podle čeho budeš posuzován/a.

Pokud píšeš příspěvek, který nesouvisí s původním tématem, označ jej tak, běžným návštěvníkům bude zobrazen ve "sbalené" formě, tj. pouze jeden řádek kdo a kdy jej zadal, s možností si jej rozbalit.

• Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní