Ahoj,
omlouvám se, pokud to tu někde je, ale nenašla jsem (fakt ale je, že se tady dost špatně orientuji - ale co jsem viděla vypadá jako že jsem tady jediná, co pokémony nezná).
Mám dcery ve druhé a čtvrté třídě a slíbila jsem jim, že jim nějaké pokémony seženu. Mladší dostala tři od kamarádky a je nešťastná, že tři jsou docela malá sbírka a chtěla by měnit, myslím, že pravidlům ještě nerozumí. Starší ve škole hraje, přičemž si kartičky půjčuje, ale ráda by svoje. Moc se mi líbí eshop veselý drak, ale je tam toho hromada, různé edice, různá témata (?) a já nemám nejmenší ponětí, co přesně chci.
Chtěla bych:
1, pro každou něco jiného
2, cca 100 karet pro jednu
3, měly by tam být i nějaké hezké karty (viděla jsem nějaké blyštivé - nevím, jestli existují i nějaké jiné "hezčí")
4, aby se s tím dalo opravdu hrát (předpokládám, že časem se naučí hrát i ta mladší... nevím, jestli je možné mít 100 karet v kombinaci, aby se s nima nedalo hrát, ale pro jistotu to sem píši)
5, aby to nebylo něco, co zajímalo děcka před rokem a teď už po tom neštěkne pes. Nevím, jestli něco takového je, ale když už to natěšeně donesou do školy, ať se jim spolužáci nevysmějí
Poradíte, co mám koupit? Najdu to na veselém drakovi, nebo to mám koupit raději jinde?
Za jakoukoliv odpověď předem děkuji, jsem bezradná.