Můžu sehnat Black Lotus za 9000 Kč.
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |
Pokemaniak|Andrej.Rous@seznam.cz |
Můžu sehnat Black Lotus za 9000 Kč.
Misulik |
Zdravím mám plno hracích karet které bych chtěl prodat, zájemci volejte na 773550551 nebo mail mi.rych@atlas.cz
Misterq |
zdravím, na koho se obrátit s prodejem vzácnějších pokemon karet? mám jich několik desítek - rare holografických a ideálně je nechci prodávat po kusech. v USA / ebay se jejich cena pohybuje někdy od 10-50 USD.
dám je klidně za zlomek ceny, když s tím nebude tolik práce.
doporučí mi někdo prosím obchod nebo stránku, kam se obrátit? Případně neměl by někdo přímo zájem?
děkuji za odpovědi semnebo na MisterQ@centrum.cz
OskarB |
Zdravím,
přemýšlím, že bych prodával svoje kartičky:
https://photos.google.com/share/AF1QipMbMmOfgxBN3eSnXrXToOpimrPJFsfZK8Ey3n3i8QM4hQ1QETjWZgoLslYTYf5aXg?key=WEhsUU5Ia05PSHp2bnR4cnV5dEZZZVFhakJjcjRR
měl by někdo zájem / dokázal by mi pomoct kartičky nacenit ? vůbec se v tom nevyznám.
{janoskarbukovsky@gmail.com}
BRusheris95 |
Dobrý den, potřeboval bych zjistit cenu mého alba jestli se náhodou nejedná o padělek atd.
Pro podrobnější info a ukázku karet mi prosím napište na email czrunny@gmail.com
Díky moc :)
poké_lover |
: [194] BRusheris95: bevr bep, bevr bep, bep - bep, bevr bevr bep.........
Nikdo |
PRODAM KARTU ,Pikachu vmax 5000-7000kč,Ostrava Michálkovice Sládečková ulice 85
Maty |
Prodám pikachu vmax nebo ho viděním za Charizard vmax
NIKDO |
[185] : pečením karty
Pokemon |
Koupím karty za málo
Lil Nic |
Dobrý den. Mám album plné různých pokémonových karet. Různé typy, legendy i vzácné pokémony, Potřeboval bych zjistit jejich hodnotu. Pokud budete mít někdo zájem, napište na mail: matystiburek@seznam.cz
Mohu zaslat fotky. Díky
Lucario |
Vyměním nějaké pokémony co mám dvakrát - dartix - shining fates, palkia - celebrations, treecko - celestail storm. Vyměním za lucario GX a riolu ze stejné série
Lucario |
Jen aby jste pochopili - dám vám všechny 3
Lucario |
[201] Riolu_Lucario: teď jsem si vzpomél - mám ještě buizela z shining fates
Potřebuju to prodat |
Dobrý den, pokud by někdo měl zájem tak prodám pokémon karty Espeon Vmax alternate art, Glaceon Vmax alternate art a Celebi V alternate art v perfektním stavu.pokud máte zájem pište na maxvymetal@gmail.com, cena domluvou
Lucario |
[204] Potřebuju to prodat: nechceš spíše vyměnit než prodat?
Potřebuju to prodat |
[205] Riolu_Lucario: prodat,rád bych z toho měl profit
Lucie Pilařová |
Dobrý den syn má dost kartiček na prodej.Pokud máte zájem ozvěte se.
Lucie Pilařová |
LuluPilarova@seznam.cz Děkuji
cokys |
zdravim mam hollo pokemon karty naprodej vtom jsou 3 gluraky st1 jeden dva obic napiste na watsap 606824154 dik
cokys |
[200] : kolik je malo
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |