Zalozil sem to pretoze potrebujem a potrebujete pomoc so tsvabou vesnice na Travian.cz
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |
Priatelia su ako hviezdy , nevidis ich ale vies ze su tam. Assas1n |*SVK* |
Zalozil sem to pretoze potrebujem a potrebujete pomoc so tsvabou vesnice na Travian.cz
musis mat zhromazdisko
JB copycat |
[2] Sanky: btw..Toho kdo si dovolí říct že travian je nejlepší MMORPG bych skopal
odkdy je travian rpg...?
JKL |
[18] s.h.ar.k.: je tam hrdina, čo je prvok z RPG...
Galanta (áno, ty, Gelnica): ježišmária... čítaj fórum, prečítaj CELÉ FAQ a návod takisto.
na tohle budu zjevne narazet porad dokola.
90% lidi evidentne nema tuseni, co to znamena roleplaying game. na tom samo o sobe neni nic spatnyho - problem spociva v tom, ze oni si mysli, ze to vedi, a budou to davat najevo dal a dal.
naprosta vetsina her ma neco jako hrdinu. jakakoli hra, ve ktere hrajes konkretni postavu ma hrdinu. v strategiich se uz od nejakyho toho druhyho warcraftu vyskytuji silnejsi jednotky s vlastnimi jmeny - hrdinove, chcete li - a nikdo z nich kvuli tomu nedela rpgcka. v travianu je moznost upravy schopnosti hrdiny - budiz. to je napriklad i v poslednich verzich GTA nebo tretim warcraftu. ani jednu z techto her do zanru rpg co? neradime. (stejne tak tam nema co delat diablo, ale to by nejspis bylo na dlouho).
RPG je hra, ve ktere si muzu profilovat svoji postavu v ramci moznosti herniho sveta. muzu urcovat jak se bude chovat, muzu utvaret jeji charakter. o tomhle je v pocitacovych hrach roleplaying.
strucnejsi verze odpovedi: RPG prvek nedela RPG hru.
JKL |
AFAIK sa Warcraft 3 radí do RPS...
Ale ináč celkom pekný článok... Aspoň viem zas o niečo viac (ak je to, čo si písal, pravda)...
radit se tam muze, ale ukaz mi laskave ve warcraftu nejakej roleplaying.
co se tyce pravdivosti tohoto nazoru - neni to nic "danyho", je to teorie, kterou zastavam. teorie, ktera jde proti srsti takovym osmdesati procentum vsech hracu, protoze diskavalifikuje mimo jine prakticky vsechna konzolova "rpg". a taky masami milovane stupidni diablo.
travian je mmo strategie ne ?
[1] Gelnica: Traviana som ešte nehrala. Je to dobré?
Jo je to dobre ale neni to strategia ale je to taky mix
mix ceho? travian mi pripada jako cistokrevna strategie...
no musis rozmyslat ale aj mas tam hrdinu
dobre. toto beru jako definitivni dukaz toho, ze zjevne neumis cist.
[20] s.h.ar.k.: právě, přesně... Četl jsem, že to je MMORPG.. samozřejmě že není .. jenom mi to přišlo tak debilní že jsem to tam musel dát.
Travian je strategická hra s lechkým nádechem RPG v podobě upgradů jednotek a hrdinovy.
Sak ja to neviem asi preto som zalozil tu temu
Wreptile the Hero |
Nejlepší RPG všech dob je Diablo a basta...
Mě travian bavil asi týden... pak jsem smazal vesnici...
Travian je strategie, jakákoli nápodobnost s RPG a je tam čistějen kvůli hratelnosti stejně jako v jiných tisících her! RPG a Travian jsou housle a kamení, OMFG
Dik fakt ste mi pomohli XD
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |