nemili pokemaniaci. vas asi este nenapadlo trochu sa nad sebou zamysliet a venovat sa aj niecomu inemu ako otrepanim pokemonom ~~ ..nic ine nerobite len sedite cele dni pred kompom a cely den ste v posratom pokemone so znamym spolom kon (kochta) volser (wolfest) elif paulway goku a ja nvm este aky idioti co sa len povysuju nad ostatnich robia zo seba nejakych uzasnych tipkov hovoria o veciach co sa nikdy nestali a Z OSTATNICH ROBIA n00bov ..ste si asi nikdy neuvedomili ze spravate jak [cenzurováno] sak sa uz konecne nad sebou zamyslite.a kedze ste tu tak "znami" musite hned niekoho skopat za debilnu temu a co vlastne vas do toho ze niekto zalozi nejaku trapnu temu to neni vas problem predpokladam ze aj mna za to hned skopete alebo uzavriete tema a uprimne ja to mam v [cenzurováno] co si vy o tom myslite. a uz ste ma asj stihli zabanovat to mam tiez na haku ale vazne ste obycajni suchari uplne onicom cest vynimkam pochybujem ze mate nejakych kamosov vasi kamosi su len pokemoni aj ja som ich kedysi zboznovala ale to som este bola mala ale nemyslite si ze je to dost trapne pre starsich jak 15 rokov??? no ja si myslim ze ste uplne zblbli vsetci.ste vsetci degeši a to sa uz asi nezmeni idioti sa divim vasim znamim ze vas este neodporucili ku psychyjatrovi alebo rovno zavriet do blazinca tam sa mozete hrat so svojimi pokeplysakmi jak dlho chcete tak tym to uz asi ukoncim je mi jedno co mi napisete aspon sa pobavim alebo to rovno uzavrite ak mozete ...P.S. vsetko co sa tu pisalo bolo len na clenov pokemonu niektori z nich su vymenovani a ak chcete vediet kto som... som Kanna KANNA KANNA KANNA KANNA si ma zaPAMETAJTE LEBO JA SA TU UZ NEOBJAVIM [a zase cenzura. Morx]!!!!!!!
Moderátor upravil zprávu dne 20.04.2007 v 22:33:03