Takže .. Jaké jsou vaše zuby? Bílé, černé, žluté, modré? .)
Máte rovnátka? Měli ste rovnátka? Máte zubni protézu? Vrtali vám někdy? Mate moudrý zuby?
Zpráva byla změněna dne 09.08.2007 v 20:37:09
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |
Today is the first day of the rest of our lives. |
Takže .. Jaké jsou vaše zuby? Bílé, černé, žluté, modré? .)
Máte rovnátka? Měli ste rovnátka? Máte zubni protézu? Vrtali vám někdy? Mate moudrý zuby?
Zpráva byla změněna dne 09.08.2007 v 20:37:09
hmm zelene D: a ja nemam mudre zuby..ja mam GENYALNE zuby >_> ^^;
[13] Jana: emo teeth
John Beak the Nearly Ultimate One |
Platinová.
Asterflame |
[10], jen mi nevrtali.
Flame Master |
zlto biele
namal som a nemam
nevrtali mi
ano
Zpráva byla změněna dne 10.08.2007 v 07:20:02
[17] Flame Master: biele az zlte zuby,cierny iba vtedy,ked som mal kaz
JKL |
To tu nikto nemá zlaté zuby? :(
[z] |
[19] JKL: NAH, U SUCK.
may |
Zase nějak bílé je nemám, troška žluté barvy v tom určitě je.
Rovnátka a protéza:
Ne.
Vrtali vám někdy?
jj, ale zatím jen nahoře, bolí, bolí :(
Máte moudrý zuby?
Zatím ne.
taakze jeste pro doplneni fotecka meho fosforeskujiciho chrupu:
JELINEK :D |
zlto-biele?
zepředu žluté, zezadu střžíbré ,3
|
Poslala by som fotku, ale z oslnivej beloby chrupu bej vsetci davno oslepli, takze by to aj tak nemalo cenu. Mimochodom, farba champagne.
dr. quinnova |
tak tohle je uzasne! moonie ma doopravdy neuveritelnou kliku. ostatne, ctete sami:
prave dnes odhalila evropska asociace progresivnich dentistu svuj dalsi dlouho ocekavany stomatologicky zazrak (tzv. calgon sadu pro krystalicky belostne ozubeni bez vodniho kamene) a my muzeme s potesenim konstatovat, ze nase redakce byla u toho! s laskavym pozehnanim nahodne vylosovane vdecne pacientky moonie mam tu cest vam predstavit tento zcela revolucni takrka bezbolestny belici program (pro jeste zarivejsi usmev vaseho staleho chrupu) primo v akci.
a v cem ze je tak revolucni? pohledte sami, jak si s vyse zminenym chrupem poradi:
a opravdu - vylozene vytecne. navic je zarucena 100% okouzlujici belostna cistota a k tomu vonavy, desinfikovany dech jako bonus... zamilujte si i vy nasi malou sadu krasy! staci kdyz spolu se svym chrupem prijedete k nam do zubniho centra (praha 4, kafci hory) nebo eventualne svuj chrup spolu s vasim zivotopisem poslete k nam do zubniho centra (p.o. box 666, praha 4, kafci hory) - platba prevodem z uctu - a obratem jej obdrzite zpet v cele jeho beloskvouci hebkosti a krehkosti.
ps.
mezi žlutou a bílou
Zetsubou Billy |
[28] ... v poslednom case sa teda snazim o to aby boli belsie :))
[29] MaDBuTTeRfLy: napodobne
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |