jen tak me zajma od koho mate internet a jaky connection? jelikoz si tedka budu kupovat novej rychlejsi inernet ..tak at vim... tak se pls sverte
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |
David "davys" Bohac |
jen tak me zajma od koho mate internet a jaky connection? jelikoz si tedka budu kupovat novej rychlejsi inernet ..tak at vim... tak se pls sverte
MIA |
Jelikož jsem v prdeli světa anic pořádnýho se tu nedá sehnat, tak mám bezlimitní 512/512 za cca 500 Kč měsíčně... Wi-Fi to je...
David "davys" Bohac |
lol vy to mate vsichni naky levny ja mam 30xx/3xx kb/s za nakych +-700kc :/... (o2)
Aqueon |
[21] may: Se přestěhuj do Čejkovic... Rychlej neomezenej net za tak málo...
David "davys" Bohac |
[17] riza-do: a normlani rychlost stahovani mas kolik?
JKL |
Premenuj to na "Akej farby máte internet?" a možno ti odpoviem. ;)
BUBUBU |
[17] riza-do & [25] tea.: "Až" 20 kB/s ? 20 kB/s x 8 = 160 kb/s => 160 rozhodně není 4096, které tam na těch stránkách píšou. Tak kde je ten pudl? Agregace? Skrytý FUP?
Zpráva byla změněna dne 13.08.2007 v 14:43:04
[27] Glurak: tak tak.. nekupovat, stojí to zahovno
[25] tea.: to je ta rychlost
David "davys" Bohac |
[28] riza-do: jo dik za radu jinak si asi koupim rychlejsi od o2 tam se da aspon trosku verit..
Wreptile the Hero |
Mno kyslík O2 internet. Barvy asi modré, rychlost je spíše černá, žádná.
may |
[24] D.aw.n: Si raděj doplatím 100kč a budu bydlet tam, kde bydlím...já to stejně zatím neplatím ^^.
BUBUBU |
[29] tea.: Právěže nedá, kdo to má, ten na to nadává ^.^ Minimálně ze všech lidí, tvorů a bytostí z jiných sfér co znám a co maj ADSL O2 whatewer, tak na to nadávají, jak to dělá to a ono a jak jim to vlastně vůbec neinternetí.
David "davys" Bohac |
[32] Glurak: mno tak komu se da teda verit?^^'
Mno, mám O2 a nijak mi to nevadí... Teda pokud nemám zpomalenej a to už je více méně moje blbost...
David "davys" Bohac |
[34] Bery Umbreon: jaky mas pripojeni?
John Beak the Nearly Ultimate One |
O5 je tu zase a vnutí vám svoje služby, i když je nechcete.
Připojení doma sdílím s rodičema.
3072/256 kbps; 1.5+1.5 GB limit přenosu dat na týden; 1399 Kč/měsíc
Ale chystá se konkurenční firma s touto nabídkou:
4096/512 kbps; bez limitu; 1010 Kč/měsíc
...no a tady v Přerově u babičky? Nějaký mrkvvlny chytám modemem. Rychlost to hlásí 921.6 kbps, ale já jsem s tim tahal i přes 200 kB/s, takže se tomu nedá moc věřit. Většinou jeden okolo 30-50 :\
|
[5] Glurak: ADSL bez limitu je jednoduché, není od O2 a není ani přeprodávané od O2. Hledejte LLU. Nevýhody: Nižší dostupnost než O2 ADSL. A btw pozor, ono už není bez FUP, nové podmínky od nedávna si vyhrazují možnost FUP (platí pouze pro nové či migrované přípojky), takže tahat 24/7 určitě ne. Tohle konkrétní je od ČRa, Premium ADSL.
Aqueon |
No předtim jsem měl internet ještě od eurotelu a to byla hrůza... Proto jsme si pořídili tohle...
Mitarai |
3600 kbps down, 2000 kbps up.
JKL |
On to fakt premenoval... nj.
Mám RoburNet (žiaľ) a má okolo 1500 kb/s... Asi.
[40] JKL: Yaay, robur dobyvatel ;)
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |