Kdy: | 20. až 22. února 2009 sraz v pátek v 19:00 |
Kde: | Hradec Králové sraz v hale nádraží ČD, u knihkupectví Ambra |
Ubytování: | U Rizota doma, pokud by s tím souhlasil dle účasti a samotných účastníků |
Zpráva byla změněna dne 05.02.2010 v 02:28:32
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |
Kdy: | 20. až 22. února 2009 sraz v pátek v 19:00 |
Kde: | Hradec Králové sraz v hale nádraží ČD, u knihkupectví Ambra |
Ubytování: | U Rizota doma, pokud by s tím souhlasil dle účasti a samotných účastníků |
Zpráva byla změněna dne 05.02.2010 v 02:28:32
já jen moc nepochopil ten ütok na lugiovo triko :/
[303] sithius: Pokétriko na VČS? XD
Benda_11 |
[303] sithius: Aspoň ho nemusel mít v té restauraci. I když pravda. Ono to bylo rozdělené, tam kde jsem seděl já, to byl normální strana a naproti nám to byla nenormální strana.
Některý bych opravdu musel za jejich chování v té restauraci seřezat. Opírání se loktama o stůl. Volání z mobilu u stolu, natahování se z jedné strany stolu na druhou. Nedostavení se včas k jídlu, když už se podávalo. Bylo toho opravdu hodně...
Nikoho nejmenuju, kdo co udělal ale každý snad ví...
[305] Benda_11: Polyp si řiť.
[304] Riza-do: tak mě to nepřišlo nijak nevhodný nebo tak :/
Karryanna *Proud Cyberchild* *Proud Ravenclaw Student* |
[304] Riza-do: A není to jedno, co má kdo za triko? O kolik je to jiné než jakýkoli jiný motiv?
[305] Benda_11: Nepopírám, že někteří to nevychytali - ale. Ale proč chodíme do luxusní restaurace, když - snad celkem jasně - nejsme zrovna vybraná společnost? Ano, etiketa teoreticky platí všude, ale někde se to přece jenom tolik řešit nemusí. Já propagovala celou dobu, že Durman je na mě moc luxusní. Byl. Je. Nejmíň nějakou dobu bude. A sice jsem se snažila hlídat (a snad i celkem úspěšně), ale nedá se říct, že zrovna to mi vyhovuje. Zrovna já jsem možná trochu extrém, když nejraději mám jídlo typu (jap, důraz na slově typu) kroužek, kde se všichni natahujou po sáčku s párky a krájeným chlebem, ale stejně. Nebudu vás přesvědčovat, že v absolutním měřítku jsou třeba ty lokty na stole přirozené, svádící, ale zrovna pro mě zrovna tohle ano. A tak dále...
Jakože ano, když už v té restauraci jsme, tak by bylo fajn pokusit se některé věci dodržovat... ale já třeba bych klidně restauraci tohohle typu z programu vyhodila...
Benda_11 |
[308] Karryanna: Tak ono defakto bylo vybráno a hlasovalo se, do které z nich půjdeme. Bylo pár co chce tam a pár co chce tam, což bylo na stejno a pár nestraných. A nakonec vyhrála tahle, že jsme tam dlouho nebyli. Je jasné že příště můžeme zkusit tu druhou a nebo úplně novou.
Ale na druhou stranu, zase bych na oběd nešel do nějakého pajzlu. To bych si radči skočil do sámošky pro pár rohlíků.
IMO párky k obědu také není zrovna nejlepší řešení, ty bych si dal k večeři. A navíc bych dle některých odhadoval, že by se těch párků musela koupit tuna.
Z ryze statistických důvodů by mě docela zajímalo, komu z nás vlastně dělá navštěvování takovýchto přenóblených pajzlů dobře.
MIA |
Mně. A to tak že velice dobře.
[309] Benda_11: Jap, já vím... Ale šlo mi o přizpůsobování výběru tak nějak typu lidí, co přijede. Že prostě tu sice je pár tvorů, co jim takové prostředí vyhovuje, ale taky pár, co se v něm neumí nebo nechtějí (logické nebo, takže klidně obojí ^^;) pohybovat. Nicméně ano, pokud by to někdo chtěl vytáhnout, funguje to i naopak, při vztažení na... podniky nižší třídy.
A však tam bylo důraz na slově typu ^^ Šlo mi o to, že já jsem tak nějak luxus extrémně neoceňující tvor (počítače mají výjimku ^^;;;). Možná to přijde časem, a koneckonců i teď se snažím aspoň zvládat se v něm pohybovat, ale moje ideální prostředí do luxusního asi nějaký ten kousek má...
Ono víceméně se nikdo přímo nevhodně nechoval. I v Duranu jsou zvyklý na burany, avšak to si myslím, nebyl tentokrát nikdo a stále to zůstává u Totodajla. Ani lokty na stolech nejsou nikterak více pohoršující, i když by se to nemělo - jenže pohodlí JE pohodlí a tak je to v rámci etikety asi ta nejméně špatná věc pro takovouto restauraci.
Zároveň nechápu, proč někdo říká Duranu až přemrštěně často luxusní. Ona luxusní není, ty jsou povětšinou v hotelech. Je to jen lepší restaurace než kdejaký pajzl. Duran byl vybrán tuším dvakrát na začátku VČS (možná jednou a jednou pro HOCZ) a byl vychvalován. Dlouho jsme tam nebyli a jelikož hlasování vyšlo následně tak, že polovina byla pro to, polovina por druhé, rozhodli jsme se vybrat tu, kde jsme již nějakou dobu nebyli a CHTĚLI jsme se tam vrátit.
Pokud by bylo jasné proti Duranu již z hlasování, tak do něj samozřejmě nepůjdeme. Ale jaký jiný výběr by jste chtěli dělat, když hlasování je očividně proti dobrým mravům organizátorů? minimálně z toho, co zde, víceméně od dvou účastníků, čtu.
... |
socky :) obycajny restaurant s obrusmi na stoloch a oni budu paf ze ake "nobl" a "luxusne" :')
"Zároveň nechápu, proč někdo říká Duranu až přemrštěně často luxusní." Možná proto, že máme jiné standardy? Co já vím... Ale pro mě třeba Duran luxusní je, a to tak, že dost. Neřekla bych, že chodím do zakouřených pajzlů, ale jsem zvyklá na jídelny a restaurace, jejichž luxus končí u příjemných číšníků. Nicméně vždycky a všude máš, že co je pro někoho luxusní, je pro někoho obyčejné a vůbec všechny ostatní úrovně.
Nechci a nechtěla jsem, aby se to tu zvrhlo v hádku. Reagovala jsem hlavně na to, že někteří se nechovali, jak měli, že to se u nás má čekat a že se s tím má počítat. S dodatkem, že mě Duran nevyhovuje. Nicméně když se už do něj šlo, fajn, dokonce mám vytipnuté jídlo, co bych si tam docela zkusila dát, jestli tam půjdeme zas - ale jestli se bude uvažovat o jiném místě, budu pro variantu jinam.
[315] Karryanna: Už tu tuším Benda říkal, že i příště bude na výběr více restaurací. Avšak, jídelny nečekej ^^; přecejen bych se trochu kulturně rád najedl.
[316] Riza-do: buřty + oheň 4ever :D
[317] Lugia010719d1: Jo, to určitě, ale opět je to spíš jen večeře. Na oběd bych měl rád, na čemž jsme se s Gokuem shodli, něco normálního.
[315] Karryanna: Ještě bych jen dodal, že opravdu mi jde u stolování o kvalitu lidí, starající se o tebe. Tedy od kuchaře, číšníka až k recepční.
mimo diskuzi o stravování: budou někde někdy fotky? ^^
Fotky mám už uploadlý (rapidshare, ale TrafficShare odkazy, to může i obyčejnej uživatel stahovat jako kdyby měl premium), ale nejdřív musej projít cenzurou..
Předchozí téma |
Seznam témat >> Obsah tématu |
Následující téma |