Objednávky - USA
Informace o objednávkách anglických verzí her Black a White hledejte v tomto vlákně.
Objednávky - Japonsko
Pokud by někdo měl zájem o koupení Pokémon B/W v japonštině, má jedinečnou možnost, jelikož právě v Japonsku jsem. Vážní zájemci, pište mi na mail (karelviktorin@hotmail.com). Napište mi alespoň kterou verzi chcete a samozřejmě i svoji adresu. Kromě lidí, kterým důvěřuju, budu chtít zaplatit nějakou zálohu (a kvůli studentskému rozpočtu možná i od těch, které znám). Konkrétně se už domluvme přes mail.
Cena je 1400 korun i s poštovným (přesněji 4800 jenů za hru, 1500 za poštovné, celkem tedy 6300 jenů, s kurzem 0,22 je to 1386 korun, čtrnáct korun si nechám od cesty). Pokud by se nějak změnila cena hry, poštovného nebo by nastal velký skok v kurzu, dovolím si cenu změnit.
Informace o hrách páté generace:
Dovolím si tady ponechat jen odkazy na serebii, celá Black&White sekce a noví pokémoni. Informací už je teď tolik, že by byla zbytečná práce sem všechno přepisovat.
Black a White jsou v Japonsku v prodeji od 18. 9. 2010, ve zbytku světa se začnou prodávat v březnu 2011:
Evropa: 4. března 2011
Severní Amerika: 6. března 2011
Zpráva byla změněna dne 13.02.2011 v 07:00:10